N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo melder om Banjo-Kazooie og Blast Corps til Wii U Virtual Console - men trækker dem tilbage igen

Skrevet af JOEP - 30-12-2020 11:14

Når der er IT involveret, sker der nogle gange lidt mystiske ting, men dette har alligevel en grad af mystik, der kan lede tankerne hen mod noget, der måske er reelt nok. I nattens løb udkom Nintendos kommende udgivelser i Japan, og heri var to besynderlige titler, nemlig Banjo-Kazooie's Adventure og Blast Dozers, der er ækvivalente med Nintendo 64-titlerne Banjo-Kazooie og Blast Corps. Disse titler skulle så sjovt nok komme til Wii U Virtual Console. Det skriver Gematsu i et tweet, som ses herunder:


Sidenhen har Nintendo meldt ud, at det var en fejl:

"Banjo-Kazooie's Adventure" and "Blast Dozer" have been posted as Wii U software delivered on December 30, 2020, but they will not be delivered. We apologize for the correction. (2020.12.30)


Man kan måske gisne om, at dette var en antydning af noget, der måske kommer i fremtiden, men det kan også bare være en IT-fejl.

Hvad tror du?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

30-12-2020 11:25

Jeg synes det her var for underligt til ikke at skrive lidt om det. Det er jo lidt af en mystisk fejl at begå, lidt for underlig til ikke at give grobund for lidt spekulation - kunne de to titler være på vej til en Virtual Console nær os? Med Microsofts og Nintendos gode forhold for nyligt er det jo ikke helt utænkeligt, at Microsoft tillader det.

Det kunne dog også være en placeholder af en art. Når jeg opretter titler uden udgivelsesdatoer i vores spilarkiv her på siden, indsætter jeg 31/12-202x, og det her kunne sagtens være en sådan placeholder fra en tid, hvor der måske var snak om muligheden for at udgive titlerne.
0
1ups givet

#2 - AND

Level: 35 (Lakitu)

30-12-2020 16:56

Ja, det er godt nok bizart! Smiley

Hvis de nogensinde porter Banjo til Switch, så håber jeg godt nok, at det bliver originalen og IKKE remaket fra Rare Replay, som ødelægger en af de mest fundamentale elementer i spillet ved at lave node-indsamlingen om Smiley
0
1ups givet

#3 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

02-01-2021 00:41

AND skrev:
Hvis de nogensinde porter Banjo til Switch, så håber jeg godt nok, at det bliver originalen og IKKE remaket fra Rare Replay, som ødelægger en af de mest fundamentale elementer i spillet ved at lave node-indsamlingen om Smiley


Altså, dét, at man skal "one-take" noderne i en bane, da de ellers resettes? Jeg har også fundet dette et tiltalende element, når jeg har gennemspillet spillene senere, pga. sværhedsgraden det alligevel tilføjer - modsat, mindes jeg, hvordan det var noget af et "grind" at gå igennem, da man spillede det igennem som yngre/barn. Smiley Ideelt set, gør man det måske til en valgfri sværhedsgrads-toggle - eller en slags "hardcore mode", forestiller jeg mig lidt, men i hele ånden af, at det vel er moderne, at simplificere ting, kommer der jo nok kun én mulighed. Det ville da være hardcore nok, hvis de ligesom tilføjede det som en "retro mode" i et remake.

... Nu, hvor jeg kører den rundt i hovedet, virker det da ikke for usandsynligt, at Banjo bliver portet til Switch. Det er næsten det næste step, man kunne vente Microsoft at tage.

.. Hm. At de bare smækker en "Rare Replay"-pakke op, ala Mario 3D Collection, virker vel nok nærliggende. Og - det vil jo nok læne sig kraftigt af Xbox-udgaven, og altså også inkl. den "tvungne QoL ændring" med noderne. Hmm.

1
1ups givet

#4 - AND

Level: 35 (Lakitu)

02-01-2021 09:39

^Jep, præcis. Oprindeligt handlede node-indsamlingen om ‘high-score’ i bedste arkade-stil - hvor mange noder kan du samle på én gang?

Remaket misforstår noderne, så det nu ‘bare’ handler om at få dem, pga. den - i ANDens optik - meget misforståede idé om, at Banjo skulle være et collect-a-thon, ligesom Rares senere udgivelser.

Så for mig at se, forringer gentænkningen af nodeindsamlingen spillets gameplay-loop betragteligt.
0
1ups givet