Multi-player-spil kommer ...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Salgstal for perioden apr...

Næste bølge af baner ti...

Nye detaljer om Pokémon ...

Teenage Mutant Ninja Turt...

N-club Streams: Uge 31

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Mario Smash Football

Pokémon Unite

Tetris 99

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Batman: Arkham Origins Blackgate (Deluxe Edition) på vej

Skrevet af KJ85 - 11-02-2014 10:38

Arkham Origins-spillet til de håndholdte konsoller, PS Vita og Nintendo 3DS, er på vej til dit TV. Hvilke konsoller, Warner Bros. Interactive har tænkt sig at udgive de til, vides endnu ikke, men da vi har storebroren på Wii U er der vel en, om ikke andet minimal, chance for, at Blackgate i HD også lander der.

Oplysningerne om spillets eksistens stammer fra Xbox Live Marketplace, hvor man altså åbenbart er kommet til at lække det før tid. En udgivelse på Xbox 360 virker derfor sikker, og nedenstående er hvad de skriver i produktbeskrivelsen:

Batman: Arkham Origins Blackgate (Deluxe Edition) amplifies the 2.5-D game with new maps, enemy encounters, difficulty levels, batsuits, and enhanced visuals. A companion game to Batman: Arkham Origins, players can continue the storyline of the console version and discover more details of the Dark Knight’s past. Featuring stealth gameplay, free-flow combat, and Batman’s famed arsenal of gadgets, the genuine Arkham experience is reproduced in a deep, action packed side-scrolling adventure.


Med diverse forbedringer er der således ikke udelukkende tale om en HD-version af spillet, men efter sigende skulle der også være kraftigt brug for forbedringer i originalen.

Foruden beskrivelsen kan man også finde et lille udvalg af screenshots, så dem får I her.Er du interesseret i spillet, og tror du det kommer til Wii U?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

11-02-2014 12:30

Har ikke helt forstået handheld-to-homeconsole-konverteringerne; der må da ligge et enormt arbejde i at opskalere grafikken, så denne ikke bliver helt vildt ringe på et stort TV, og hvis et spil er designet ordentligt til håndholdt, således det passer til folk på farten, så er det ikke så velegnet til stor-formatet.

Er der nogen her, som kan anbefale 3DS-udgaven af Batman?
0
1ups givet

#2 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

11-02-2014 12:59

Hvorfor skulle det komme til Wii U, når Warner Bro. akkurat har udtalt, at der ikke er efterspørgsel på denne IP hos Wii U ejere.

@JOEP, det skulle vist være et udemærket metroidvania-agtigt spil, men har hørt, at der er segmenter, hvor man bare bliver udsat for cheap-deaths, hvilket jeg ffffffffff... hader! Men skulle være alright Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

11-02-2014 13:11

^Jeg synes nyheden var interessant nok til at bringe den, da spillet kan fås på 3DS, og så må vi se hvad resultatet bliver. Da Konami gjorde det samme med Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate bragte de det som bekendt ikke til Wii U, og som du siger er der lige det med DLC'en til Batman, der taler imod.

Man skal dog aldrig sige aldrig, og når der er tale om et helt andet udviklingsteam, og ganske givet også en noget mindre produktion, er det ikke til at kende udfaldet..
0
1ups givet