Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bergsala distribuerer Ultra Street Fighter II: The Final Challengers i Norden

Skrevet af KJ85 - 05-04-2017 17:14

Capcoms første udgivelse til Switch bliver som bekendt en ny version af en gammel kending, når de d. 26. maj udgiver Ultra Street Fighter II: The Final Challengers til konsollen. Det har vi vidst et stykke tid nu, men de kommer tilsyneladende ikke til at gøre brug af deres sædvanlige distributør i Norden, hvor Bergsala har meldt ud, at de står med opgaven denne gang.

Bergsala, der også distribuerer Nintendos produkter her, skriver følgende i en pressemeddelelse:

5. april 2017 – Oplev nye udfordringer når som helst og hvor som helst, når Ultra Street Fighter II: The Final Challengers lanceres til Nintendo Switch i Danmark. Dette udfordrende fighting-spil distribueres i Norden af Bergsala, mens Capcom er udgiver.

Ultra Street Fighter II: The Final Challengers tager dig tilbage til Street Fighter-seriens
begyndelse, men med nye kontrolmuligheder, spilfunktioner og onlinespil med mere. Med Nintendo Switch placeret i dokken kan du og vennerne snildt tage en kamp ved at anvende hver sin Joy-Con. I kan kæmpe sammen eller mod hinanden! Lige så nemt er det for dig at tage din Nintendo Switch med hvorhen du vil. På en café, togstation eller lignende kan du udfordre nogen på stedet ved at tilbyde dem den ene Joy-Con.

Ud over sytten klassiske figurer dukker Violent Ken og Evil Ryu også op i spillet. Både Violent Ken, som er blevet hjernevasket af M. Bison, og Evil Ryu, som er Ryus nye form efter at have givet efter for mørkets kræfter, er perfekte figurer for dem, der foretrækker en mere aggressiv spillestil. Efter du har valgt figurer, findes der følgende spilfunktioner:

  • I Arcade mode er dit mål at besejre tolv modstandere og blive verdensmester!
  • Se frem til intensive kampe i co-op med en ven i Buddy Battle, hvor der er nye kombinationer, der kun kan udføres af to spillere.
  • Kæmp lokalt mod en ven eller spillet i Versus mode
  • Gå online og kæmp mod andre spillere. Vælg om du vil møde rangerede spillere eller have tilfældige matcher.
  • Finslib dine gamle tricks eller lær nogle nye. Training mode er perfekt, inden du møder nye udfordrere.
  • En helt ny spilfunktion er Way of the Hado, hvor du kan spille i et unikt førstepersonsperspektiv og opleve, hvordan det er at være Ryu. Brug bevægelseskontrol til at udføre moves som det klassiske Shoryuken (dragon punch), Tatsumaki Senpukyaku (hurricane kick) og Ryu’s fireball super combo, Shinku Hadoken.


For nybegynderen er der mulighed for at vælge mellem kontrolmuligheden Lite eller Pro. Fordelen ved Lite er, at den lader spillere udføre specialangreb og superkombinationer blot ved at røre den trykfølsomme skærm eller trykke på en enkelt knap. Pro er for de spillere, som ønsker at udføre disse angreb og kombinationer på klassisk vis. Ultra Street Fighter II: The Final Challengers understøtter naturligvis også Nintendo Switch Pro Controller.

Vil du have en ekstra personlig figur at spille med, kan du bruge spillets Colour Editor. Der findes også en replay-funktion, så du blandt andet kan gense lækre kampkombinationer fra en kamp. Har du lidt tid til overs, kan du desuden besøge spillets galleri, der indeholder over 1400 detaljerede illustrationer fra Street Fighter-serien, taget fra det nu udgåede værk, Street Fighter Artworks: Supremacy.


Hvem der distribuerer spillet betyder måske ikke så meget, men måske du kunne bruge informationerne alligevel. Er Ultra Street Fighter II: The Final Challengers et spil, der er på din radar?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - nintendofanboy

Level: 6 (Cucco)

05-04-2017 20:43

Skal absolut have det og ser frem til det. Så skal der slås på tæven
0
1ups givet

#2 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

06-04-2017 21:05

Jeg kan nok ikke lade være med at købe det. Jeg har altid elsket Street Fighter 2, så ser meget frem til onlinekampe.
0
1ups givet