Ny Partner Showcase onsda...

Nintendo Direct Partner S...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Endless Ocean Luminous af...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Shin Megami Tensei IV: Apocalypse

Skrevet af KJ85 - 30-11-2016 23:05

I morgen udgiver Deep Silver spillet, Shin Megami Tensei IV: Apocalypse, på 3DS eShop og dagen derpå i butikkerne, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig, de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Den evige strid mellem guderne begynder nu! Det er tid til at vælge side. Fred eller anarki? Historien i Shin Megami Tensei IV: Apocalypse fokuserer på en jæger-lærling, der dræbes af en dæmon, som behandler et post-apokalyptisk Tokyo som sin legeplads. Den mystiske gud Dagda genopliver dog vores protagonist i et bytte for hans troskab, og derpå sendes han ud på en farefyldt vej, der balancerer på en tynd tråd mellem fred og anarki. Er Dagda bare en opportunistisk mindre gud, eller er han en del af noget meget større?

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en retail-udgivelse, kræves det, at du gennem din aktivitet på N-club minimum har opnået level 5 og tidligere har forfattet en nyhed/anmeldelse på siden. Ligeledes kræver det, at du ejer en konsol i 3DS-familien og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 12.00 på søndag får lov at anmelde det, og skal inden 28 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - martinmartin

Level: 12 (Fire Keese)

02-12-2016 14:59

Jeg vil ret gerne anbefale Shin Megami Tensei IV til folk med en kærlighed for slut halvfemser j-rpg'er. Der er noget ved atmosfæren i IV'en, som minder mig om den der dystopiske fremtidsstemning, der er i spil, som Final Fantasy VII og Sin & Punishment. Måske er det æstetikken, måske er det bare spillets fantastiske soundtrack.

Samtidigt spiller det originale Shin Megami Tensei IV lidt alá Pokemon med turbaseret kampe og det med at overtale demoner til at blive en del af ens hold.

Hvis min december ikke er så fandes pakket, havde jeg gerne anmeldt det, men da jeg ikke er sikker på, jeg kan nå det til en deadline, vil jeg lige smide lidt jule-hype på. Så der er en anden god bruger, der vil tage det og kan få æren af at blive Shin Megami fan!

(Det er i øvrigt vildt fedt at det bliver udgivet fysisk og vildt fedt at I har fået et anmelder eksemplar N-club!)
6
1ups givet

#2 - Tobaiasu

Level: 7 (Korok)

03-12-2016 13:59

Jeg havde gerne anmeldt det, er stor fan af det oprindelige SMT4, som efter min mening klart er et af de bedste spil på 3ds'en. Kampsystemet er virkelig fedt og udfordrende, når man lige lærer det at kende. Og som Martin også nævner, så har spillet et eminent soundtrack, specielt når man når lidt længere hen i spillet. Jeg har dog ikke tidligere forfattet en anmeldelse her på siden, så jeg har desværre ikke muligheden for at anmelde spillet Smiley
2
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

04-12-2016 11:38

Enig med martin i at SMTIV er et fantastisk spil. Nu har jeg allerede startet apocalypse og har aldrig været glad for at skrive anmeldelser, derfor jeg ikke meldte mig på banen her Smiley

Jeg kan dog sige at det indtil videre ikke føles helt så godt som forgængeren. Det er som om at den nævnte atmosfære har rykket sig lidt og at de sigter efter et bredere publikum. Fair nok, men stemningen er bare ikke helt den samme.
Historien er dårligere ("dårlig fan fiction" ), dialogen er dårligere (og nogle voice overs er blevet dårligere - specielt cathedral of shadows, som dog i det mindste stadig har samme voice actor).

I forhold til gameplay i kampe har de gjort magic use lidt anderledes så monstre er gode med specifik magi og dårlig med andet, hvilket er ok. Tror det vil få mig til at skifte mere mellem de monstre jeg bruger i hvert fald.
De har også ændret mudo og hama (light og dark magi) så de virker ligesom almindelig magi og kun er OHKO med smirk. Smirking virker også en lille smule nerfed hvilket jeg umiddelbart tænker er en god ting - i stedet for at alt misser så er man bare ikke "weak" overfor noget med smirk.
Desuden er der kommet en ny mechanic hvor alle ens partnere angriber samlet og skipper hele modstanderens tur - den trigger automatisk når en bar er fyldt op (den charger bare hver tur og resetter ikke mellem kampe). Især i forhold til hvor stærk den er er jeg personligt heller ikke stor fan af denne mechanic som bare kører automatisk og muligvis ender med at være noget med skal farme/sætte op inden bosskampe.

Sværhedsgraden har stadig klassisk SMT "bullshit" hvor du pludselig kan dø i en enkelt omgang, men synes dog at det er mindre slemt indtil videre end i SMTIV (jeg er i level 20). Der er dog mulighed for at jeg rent faktisk bare spiller på en lavere sværhedsgrad, kan ikke huske om jeg rent faktiske valgte den højeste sidst.

Nu har jeg sikkert fået spillet til at lyde vildt dårligt, men det er egentlig bare fordi jeg virkelig elskede det første SMTIV tror jeg. Hvis man godt kunne li' det er der stadig rigelig grund til at give sig i kast med det her. Håber ikke jeg har afskrækket andre fra at anmelde det, lol.

Edit: Nå ja glemte lige - Forhandling med dæmoner er tydeligt gjort meget "nemmere". Man får meget oftere positive udfald eller i det mindste neutrale udfald og man kan forholdsvis billigt købe en app der skulle gøre det endnu oftere. Det synes jeg er lidt synd da jeg rent faktisk synes det "frustrerende" ved disse forhandlinger var ret underholdende og det er lidt taget ud af spillet (i hvert fald i starten. Kan jo nå at ændre sig). Tænker at dette er endnu en ting de har gjort netop for at nå et bredere publikum.
0
1ups givet

#4 - Bota

Level: 20 (Moblin)

04-12-2016 14:00

Nu kan jeg se der ikke er andre, der vil(?), så jeg kunne godt være interesseret i at anmelde det, selvom jeg kan se tidsfristen er overskredet. SMT er generelt min favorit RPG-serie, og jeg har også anmeldt SMT IV her på siden da det kom ud.
6
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-12-2016 18:39

^Det er lækkert, at du er på Bota. Jeg sender dig koden med det samme Smiley
1
1ups givet