Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bliv spilanmelder: Ultratron

Skrevet af KJ85 - 02-06-2015 12:36

For nogle uger siden udgav Curve Digital spillet, Ultratron, på Wii U eShop, og nu får du muligheden for at komme til at anmelde det. Alt du skal gøre er at melde dig hurtigt på banen i kommentarfeltet til denne nyhed og håbe på, at det bliver netop dig de øvrige brugere på siden stemmer på med deres 1-Ups.

Oplev det afhængighedsskabende gameplay fra arkadefavoritterne af den gamle skole, som Puppy Games her har bragt ind i det nye århundrede med unikke opgraderinger, spillertilpasset sværhedsgrad og et taktisk baseret system. Ultratron er en twin-stick shooter, hvori det sidste menneske i universet er blevet dræbt af onde dræberrobotter, og som den sidste menneskelignende kampmaskine skal du kæmpe dig vej gennem mere end 40 baner for at hævne menneskeheden. Der er blandt andet masser af opgraderinger og specielle våbenegenskaber på menuen, og med online leaderboards og co-op for to spillere, så er der bestemt noget at komme efter.

Vil du gerne vide yderligere inden du beslutter om det er noget for dig, kan du læse mere om spillet på spillets hjemmeside, og se en trailer for spillet lige herunder.Da der er tale om en eShop-udgivelse, stilles der intet krav om tidligere forfattede nyheder/anmeldelser ligesom din level er ligegyldig. Alt det kræver, er således, at du ejer en Wii U med minimum 394 MB ledig plads og har lysten og modet til at kaste dig over det. Den der har modtaget flest 1-Ups når klokken bliver 16.00 på torsdag får lov at anmelde det, og skal inden 8 dage indsende sin tekst. Skulle der alternativt gå et døgn fra den første person har meldt sig uden at andre har udvist interesse bliver anmeldereksemplaret overdraget straks.

En skabelon til anmeldelser kan findes via dette link.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

02-06-2015 17:32

^Hej Emil,

Det er ikke fordi, at jeg synes du ikke skal have chancen, men jeg har stadig ikke set dig skrive en besked på dette forum, hvori du har benyttet dig af tegnsætning og den slags.

Hvis du blot er 13 år, som der står på din profil, så er det måske fordi du ikke har færdigudviklet dine skriveevner endnu, men det kan også bare være, at du ikke tager det højtideligt normalt.

Under alle omstændigheder, så forventes det, at du vil være i stand til at skrive en tekst af rimelig længe, hvori spillets indhold bliver godt beskrevet..

Måske du kunne prøve at deltage lidt mere i diskussionerne herinde, og skrive nogle længere beskeder, så vi kan få en ide om, hvordan dit skriftlige sprog er. Du har jo meldt dig som anmelder flere gange tidligere, hvor andre brugere har fået flere stemmer end dig, og det kunne jo godt være fordi, at man ikke helt ved, hvad man kan forvente af en tekst fra dig Smiley

Man skal huske, at det ikke kun handler om at få et gratis spil, men også om at levere et stykke arbejde, som de andre kan få glæde af efterfølgende. Prøv evt. i første omgang at skrive et svar, hvor du begrunder, hvorfor folk skal stemme på dig Smiley
3
1ups givet

#2 - Emil959j

Level: 6 (Cucco)

04-06-2015 13:52

jeg forstår Smiley
takSmiley
0
1ups givet