Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Capcom annoncerer E.X. Troopers til 3DS

Skrevet af KJ85 - 17-05-2012 16:44

Gennem det seneste Famitsu har Capcom afsløret, at de i øjeblikket arbejder på et nyt spil til Nintendo 3DS og PlayStation 3, hvilket umiddelbart lyder som en mærkelig combo af platforme. Spillet med navnet E.X. Troopers er et spin-off af serien Lost Planet, der er en række af tredjepersons-skydespil foregående på den fiktive planet. E.D.N. III, hvor menneskeracen forsøger at opbygge en koloni, men møder modstand fra en fremmed race ved navn Akrid. E.X. Troopers er ligeledes et action-skydespil og produceres Shintaro Kojima, der også har arbejdet på spil i Monster Hunter-serien, og i denne nyhed får du selvfølgelig et indblik i, hvad det hele drejer sig om.

E.X. Troopers foregår ligesom spillene i hovedserien på planeten E.D.N. III, hvor man følger kampen mellem snepirater og den fremmede Akrid-race. Faktisk er omgivelserne de samme som i Lost planet, men i dette spil er den grafiske stil anime-inspireret, og skulle derfor give en helt anden oplevelse. Famitsu beskriver spillet som et sci-fi Justice Gauken – bedøm selv på nedenstående billede.



Spillet har en form for oplæringstema som man følger gennem dets historie, (der i øvrigt fortælles gennem ”manga demo” cut scenes), og her tager spilleren kontrollen over en ung mand, Bren Turner, der netop er kommet til planeten fra E.D.N. II og er blevet optaget på et akademi på E.D.N. III. Planeten er udstyret med tre baser, og fra spillets start vælger man en af disse og operere ud fra. Baserne vil indgå i historien, og vi vil møde karakterer tilknyttet andre baser end den Bren er stationeret på.

Et kendetegn for Lost Planet serien er de mekaniske dragter kaldet Vital Suits, og Famitsu afslører i forbindelse med dette, at Bren har adgang til Vital Suit’et Gingira, der proppet med kunstig intelligens er i stand til at kommunikere med sin pilot/fører.

Efter annonceringen af E.X. Troopers i Famitsu-magasinet har Capcom åbnet spillets officielle hjemmeside, hvor man blandt andet kan finde følgende trailer for spillet sammen med en kort beskrivelse af nogle af spillets karakterer.


  • Bren: Som nævnt tidligere er Bren spillets hovedperson. Han er venlig, genert, drevet af nysgerrighed og sigter efter at være den bedste til alt han gør.

  • TeeKee: TeeKee er en speciel pige og medlem af en gruppe snepirater, der forsøger at leve på planeten E.D.N. III sammen med dens oprindelige skabninger af Akrid-racen.

  • Chris Lanbert: Chris er elitemedlem af akademiet på E.D.N. III og har masser af erfaring i brug af Vital Suits. Han er selvsikker i sit mål, og vil med tiden komme til at se Bren som sin konkurrent.

  • Julie Fliesher: Julie beskrives som gruppens humørspreder. Hun er ikke kun god med Vital Suits, men er også vis og har stor affektion. Desuden er Julie hemmeligt forelsket i Bren (eller muligvis hans Vital Suit).

  • Luan Forest: Luan er Brens overordnede og tilstedte akademiet på et tidligere tidspunkt. Han helliger indsamling af informationer og er meget vis.

  • Gingira: Brens Vital Suit er en prototype udstyret med næste generations kunstig intelligens, og kan udover at tale med sin pilot også egenhændigt udføre simple kommandoer. Bren har givet dragten sit navn, og den refererer derfor til ham som sin mester.




Vil du se flere billeder af spillets karakterer, kan du følge dette link.

E.X. Troopers er på nuværende tidspunkt 60 % færdigudviklet, og er sat til at blive udgivet i Japan senere på året. Så er der kun at vente og se om det ligesom spillene i hovedserien udgives i vesten og i så fald hvornår.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

18-05-2012 18:14

Gad vide om det er samme spil på bege platforme?
Det er sjældent at konsol spil direkte portes over til en håndholdt.
Ikke engang psp spil var direkte ports af ps3 spil. Det er i hvert fald sket så sjældent at jeg ikke kan nævne et eksempel.
0
1ups givet

#2 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

18-05-2012 19:06

Den kulturelle kløft mellem vesten og japans otaku er ved at blive så stor at de japanske udviklere efterhånden ikke kan stå distancen længere.
1
1ups givet