Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Square Enix annoncerer Kingdom Hearts 3D: Mark of Mastery Edition

Skrevet af KJ85 - 16-05-2012 18:27

Det er ikke ofte, at vi ser specialudgiver af 3DS-spil udgivet, og umiddelbart husker jeg kun at have set Resident Evil: Revelations-spillet med Circle Pad Pro, hvis den da overhovedet tæller. Det lader dog til, at Square Enix har tænkt sig at lave om på dette ved at lancere en specialudgave af Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, hvilken får undertitlen Mark of Mastery Edition.

Dette offentliggjorde firmaet i dag, og de har selvfølgelig også smidt et billede ud af denne specialudgave så vi kan se, hvilket indhold der følger med.


Som det ses på billedet herover medfølger der udover spillet og en særlig magnetisk spilæske et sæt med tolv postkort, reflekterende seriens spændende historier, fem AR-kort, der låser op for særligt indhold, og et gennemsigtigt beskyttende plastcover til 3DS’en.

Man kunne umiddelbart fristes til at tro, at man med disse fem kort var sikker på at låse op for alle de drømmespisere, der blev nævnt i denne nyhed på N-club forleden, men kilden nævner også to andre drømmespisere som de fem kort muligvis giver adgang til.

Indtil videre er denne specialudgive af spillet kun annonceret for USA, hvor den vil komme til at koste 54,99 $. Vi kan derfor kun håbe på at Square Enix også annoncerer noget for Europa, og hvem ved - måske der stadig er håb for, at vi får den nedenstående 10th Anniversary Edition som i Japan. Men det er nok ønsketænkning.


Siden sidste nyhed om Kingdom Hearts 3D her på N-club er den første engelsksprogede trailer for spillet desuden dukket op, og den skal I selvfølgelig have lov at nyde herunder i fuld længde.


Efter indsendelse af denne nyhed har Sqaure Enix desværre skrevet følgende på spillets nord-amerikanske Twitter-profil, efter at være blevet spurgt ind til en europæisk udgivelse af Mark of Mastery Edition.

“This version is specifically for the NA release I’m afraid”.


Kunne I finde på at investere i en specialudgave tilsvarende Kingdom Hearts 3D: Mark of Mastery Edition, hvis der udgives en i Europa, eller kan i sagtens nøjes med den almindelige udgave?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

16-05-2012 21:17

Arhg øv... Kunne godt have fundet på at købe den :/
0
1ups givet

#2 - Munlax

Level: 2 (Keese)

17-05-2012 10:29

Jeg ville ikke have noget imod at smide de ekstra penge efter Mark of Mastery udgaven
0
1ups givet

#3 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

17-05-2012 22:30

De der Tron-scener i traileren virker da godt nok enormt akavede og malplacerede. Det gør disney-figurerne sådan set også... og de metrosexuelle tolv-årige anime-drenge med six-packs og et halvt kilo gelé i håret.
0
1ups givet