Ny Partner Showcase onsda...

Nintendo Direct Partner S...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Endless Ocean Luminous af...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye karakterer og første trailer fra Project X Zone

Skrevet af KJ85 - 16-05-2012 09:53

Der er i løbet af den sidste måneds tid kommet en del mere information ud om det kommende crossover-spil, Project X Zone, fra SEGA, Capcom og Namco Bandai til Nintendo 3DS – primært om karakterer der vil være at finde i spillet, men også en enkelt trailer for spillet har set dagens lys. Denne information skal i selvfølgelig ikke snydes for her på N-club, hvor vi sidst kunne læse om spillet i denne nyhed.

Hvis vi tager den ny information i kronologisk rækkefølge er det første, vi skal have fat i, den første trailer for spillet, hvilken blev vist i forbindelse med det seneste japanske Nintendo Direct. Traileren, som I kan se herunder viser meget godt, hvilken retning vi kan forvente af spillets SRPG-elementer og giver samtidig et godt indblik i spillets grafiske stil.


I forbindelse med visningen af denne trailer skulle det også være nævnt, at spillerne med brug af deres Mii-karakterer skulle være i stand til at producere omkring 200 forskellige items til anvendelse i Project X Zone.

Knap en uge efter Nintendo Direct var der så endnu engang nye informationer om spillet – denne gang i form af billeder fra Famitsu, hvor seks nye karakterer blev afsløret. Helt præcist drejede det sig om Alisa og Soma fra God Eater, Frank West fra Dead Rising, Lei-Lei fra Darkstalkers og Zephyr og Leanne fra Resonance of Fate, der dagen efter kunne ses på officielle art-tegninger og skærmbilleder som det herunder. Ønsker du at se flere af disse kan du følge dette link.


Den seneste information om spillet stammer fra i går, hvor billeder fra Famitsu endnu engang afslører en ny bunke karakterer, der vil være at finde i spillet. Denne gang er det Chun Li fra Street Fighter, Morrigan fra Darkstalkers, Haken Browning og Kaguya Nanbu fra Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier, Erica og Gemini fra Sakura Wars, Bruno fra Die Hard Arcade og Valkyrie fra Valkyrie no Densetsu.

Med det ser listen over kendte figurer i spillet på nuværende tidspunkt ud som følger:

Capcom
Ryu & Ken Masters (Street Fighter 0)
X & Zero (Mega Man)
Demitri, Lei-Lei & Morrigan (Darkstalkers)
Dante (Devil May Cry)
Chris Redfield & Jill Valentine (Resident Evil)
Frank West (Dead Rising)
Chun Li (Street Fighter)

SEGA
Ichiro Ogami, Sakura Shinguji, Erica & Gemini (Sakura Wars)
Akira Yuki Chen & Pai Chan (Virtua Fighter)
Kurt Irving & Riera Maruserisu (Valkyria Chronicles)
Cyrille & Toma (Shining Force EXA)
Urara (Space Channel 5)
Zephyr & Leanne (Resonance of Fate)
Bruno (Die Hard Arcade)

Namco Bandai
Sanger Somvold (Super Robot Wars)
Jin & Ling Xiaoyu (Tekken)
Kos-Mos & T-elos (Xenosaga)
Yuri Lowell & Estellise (Tales of Vesperia)
Kite & Black Rose (.Hack)
Alisa & Soma (God Eater)
Haken Browning & Kaguya Nanbu (Super Robot Taisen OG Saga: Endless Frontier)
Valkyrie (Valkyrie no Densetsu)

Om dette er den komplette liste må tiden vise, men med Famitsus afsløring af karakterer i går kan vi sikkert forvente at se noget officielt artwork af disse senere på ugen.

Det seneste Famitsu-magasin viser sig også gennem et interview med nogle af de folk, der arbejder på spillet, at afsløre en masse detaljer - det skriver den japanske gamingside Andriasang. Dem skal I selvfølgelig heller ikke snydes for, så herunder findes en hurtig gennemgang af den ny information.


  • Project X Zone udvikles af Monolith Soft med Kouji Ishitani og Souichiro Morizumi som “Development Producers”. Udviklerne har særligt for øje, at fokusere på tempo, således at spilleren ikke skal vente for længe på sine modstandere.

  • Spillets kampsystem går under navnet Cross Active Battle System, hvor kampene er gitterbaserede som det kendes fra andre SRPG-titler så som Fire Emblem. Når man angriber en fjende på gitterkortet startes kampscenen og her gør spilleren brug af 3DS’ens D-pad og A-knap til at udføre combo’er.

  • Står en af dine karakterer indenfor en kort afstand (ca. otte felter) fra en kamp kan man udløse specialangreb ved navn Support Attacks. Disse træk fungerer som en opfølgning på et angreb og kan kun udløses en enkelt gang i hver kamp.

  • I forbindelse med udførelsen af Support Attacks kan der udløses et Cross Hit, hvis de to karakterer rammer fjenden simultant. I dette tilfælde bliver fjenden fastfrosset, og man kan derefter udføre combo’er langt lettere.

  • Lykkes det dig at sende din modstander op i luften kan der udløses et Critical Hit, hvis du formår at ramme igen inden modstanderen falder til jorden.

  • Spillets karakterer bliver bedre/stærkere efterhånden som spillet skrider frem. Fra start vil hver figur have 2-3 egenskaber tilgængelige, men dette vil løbende stige op til et maksimum på 5 egenskaber når figuren går op i levels. Hver af disse egenskaber opgraderes desuden også løbende. Spilleren opfordres til at gøre brug af så mange af sine egenskaber som muligt i kamp og belønnes hvis de alle anvendes.

  • Som det også kan ses i traileren længere oppe gør spillet brug af en form for XP-meter, der under kampene vises i det nederste højre hjørne. Dette er faktisk et ”Cross Point”-meter, hvilket fyldes efterhånden som man angriber fjender. Disse Cross Points kan anvendes til udførelse af specielle angreb og forsvarstræk på kortet, men skal anvendes strategisk, da meteret tømmes helt når et af disse udløses. Alle spillerens enheder deler om dette Cross Point-meter, hvilket kan fyldes udover de 100 % ved aktivering af et Cross Hit.

  • Kampene i spillet fyldt med små finurligheder. Der vil blandt andet være specielle animationer når karakterernes specialangreb anvendes, og i bossfights vil det sågar udløse nogle helt andre animationer. Kampene vil desuden være fuldt stemmelagt og man kan se frem til kommentarer fra sine karakterer både før og efter kamp.Med det vil jeg afslutte for nu, og håber at I alle er blevet meget klogere på Project X Zone. Nu må tiden så vise om spillet overhovedet kommer til Europa, men hvis det gør, er det så noget for dig?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

16-05-2012 15:03

Hmm fedt nok! Det ærger mig generelt lidt at Project X Zone viste sig at være "endnu" et slåsspil, men må da indrømme at det ser lovende ud Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-05-2012 20:23

^ Det er jo netop ikke endnu et slåsspil, men et spil i SRPG-genren.

Har netop indsendt en kæmpe opdatering til denne nyhed, så glæd jer til at læse meget mere om spillet Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

16-05-2012 21:37

Så er opdateringen på plads folkens - stor tak til Lukas for at sætte den ind Smiley

Håber I kan lide, hvad I læser for dette må uden sammenligning være en den længste nyhed jeg hidtil har fabrikeret Smiley
1
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-05-2012 08:37

Og nu er de nye screenshots også landet, som jeg skrev de sikkert ville. De kan findes ved at følge dette link.

Noget siger mig, at det her sagtens kunne være Japan-only:


0
1ups givet

#5 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

19-05-2012 18:16

^... Øv. Pornoens frigivelse længe leve... Men det der må vi ikke få herhjemme.
1
1ups givet

#6 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

20-09-2012 15:11

Verdens længste trailer! Smiley


0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

22-09-2012 11:04

Lidt gameplay footage:


0
1ups givet