Multi-player-spil kommer ...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Salgstal for perioden apr...

Næste bølge af baner ti...

Nye detaljer om Pokémon ...

Teenage Mutant Ninja Turt...

N-club Streams: Uge 31

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Mario Smash Football

Pokémon Unite

Tetris 99

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ugens downloads: Uge 20 2012

Skrevet af KJ85 - 14-05-2012 12:04

Efter flere uger uden demoudgivelser til Nintendos digitale platforme på Wii og 3DS er det denne uge blevet tid til hele to af slagsen – en på eShop og en på Wii Shop Channel. Dette er selvfølgelig ikke det eneste der udgives denne uge, hvor der også er blevet plads til to spil på Nintendo eShop, hvilke du selvfølgelig kan læse mere om i det følgende.

Nintendo eShop:
På 3DS’ens digitale platform er der altså hele tre udgivelser i denne uge, og der er både 3DSWare, en virtuel konsol-titel med en af Nintendos populære figurer og selvfølgelig demoen nævnt tidligere.

Ugens 3DSWare er spillet Bird Mania 3D, der også blev udgivet i USA for nyligt. Spillet er udviklet af Teyon, og går ud på at styre fuglen Mojo gennem udfordrende baner i jagt på at indhente dens flok og opnå den højest mulige score. Spillet kommer til at koste 15 kr.


Ugens VC-spil på eShop er Kirby’s Dream Land 2 (1995) til Game Boy. I dette spil styrer vi Kirby i jagten på at tilbageerobre regnbuebroer stjålet af den onde Dark Matter. Gameplayet er stort set som vi kender det fra Kirby’s Dream Land, men spillet introducerer tre følgesvende der kan hjælpe Kirby på sin færd. Navnlig drejer det sig om hamsteren Rick, uglen Coo og klumpfisken Kine. Kirby’s Dream Land 2 bliver sat til salg for 30 kr.


Ugens demo til 3DS er Rayman Origins, der endnu ikke er udgivele på 3DS’en, men bliver det senere på sommeren. Der er tale om en skøn platformer med Rayman i hovedrollen, og for jer der ikke har prøvet spillet til andre platforme har I bestemt noget at glæde jer til.Jeg har ikke været i stand til at finde noget videomateriale fra 3DS-versionen af spillet så herunder er blot sidste års E3-trailer for spillet.


Wii Shop Channel:
Efter flere uger med udvidelser af Wii’ens digitale spilbibliotek er der i denne uge blot en enkelt demo at finde. Det drejer sig om en demo for 2 Fast 4 Gnomz, som blev udgivet for få uger siden for 500 Nintendo Points.


Alle digitale udgivelser kan som altid hentes fra torsdag.

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

14-05-2012 18:42

Vi vil have flere demoer Smiley
2
1ups givet

#2 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

15-05-2012 11:29

Nice titler denne her uge!
Selvom jeg allerede har gennemført Rayman Origins, glæder jeg mig alligevel til at prøve 3DS versionen! Det er alt for fedt det spil! Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-05-2012 12:46

Man kan selvfølgelig altid hente demoerne, men udover det er det da kun Kirby, der er interessant i denne uge synes jeg..

Det der fugle-spil skulle nu ellers også være ret godt Smiley
0
1ups givet

#4 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

15-05-2012 20:32

30 kr. for Kirby's Dreamland 2 er et røverkøb.
1
1ups givet

#5 - Slettet

Level: 1 (Goomba)

16-05-2012 11:29

Ser frem til at prøve Rayman Origens. Håber, det er hvad jeg søger til 3DS.
0
1ups givet

#6 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

17-05-2012 01:10

Med et Kirby-spil og en ny demo kvalificerer, denne uge sig til en af de mere spændende når det kommer til nye downloads til 3DS. Der er efter min mening længe siden, at der har været noget spændende.

Sidstnævnte gør sig også gældende for Wii. Gad vide, hvor meget gang der er i kasseapparatet på Wii Shop Channel.
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

17-05-2012 21:50

Så er der endelig en trailer for Rayman Origins i 3DS-udgaven:Hvad jeg lige har fået prøvet af demoen er spillet desværre ikke lige så godt som Wii-udgaven. Først om fremmest synes jeg at styringen er dårligere, og så forstår Ubisoft sig åbenbart ikke rigtig på at lave noget 3D-effekt der virker ordentligt. Jeg havde ihvertfald nogle problemer med billedet flere gange, hvilket jeg normalt ikke oplever når jeg spiller på maskinen.

De samme problemer havde jeg da jeg spillede Rayman 3D igennem, så håber de kan lære lidt af Nintendo eller Capcom i fremtiden for deres effekter fungerer upåklageligt..
0
1ups givet

#8 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

17-05-2012 23:39

Spillet virker ud fra demoen meget som en direkte port af det oprindelige spil, hvilket er en smule ærgerligt grafisk. Det hele ser meget udvisket ud pga. den lavere opløsning, hvor det nok havde været flottere med en separat grafikmotor med animationer og baggrunde, der passede til skærmens evner.
0
1ups givet