Multi-player-spil kommer ...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Salgstal for perioden apr...

Næste bølge af baner ti...

Nye detaljer om Pokémon ...

Teenage Mutant Ninja Turt...

N-club Streams: Uge 31

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Mario Smash Football

Pokémon Unite

Tetris 99

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye screenshots og detaljer fra Pokémon Dream Radar og Pokédex 3D Pro

Skrevet af KJ85 - 15-05-2012 17:40

Ved det seneste Nintendo Direct fra Japan kunne Nintendo annoncere, at de i forbindelse med udgivelsen af Pokémon Black/White Version 2 i Japan ville lancere to eShop-udgivelser som spillerne kan bruge til at supplere disse spil i hovedserien. I dag har Nintendo så afsløret de engelske navne for disse applikationer, som vi første gang kunne læse om på N-club i denne nyhed.

Det udvidede Pokédex til 3DS’en kommer ikke overraskende til at hedde Pokédex 3D Pro, og med denne applikation, kan man se mere end 600 forskellige Pokémon i 3D og nærstudere deres egenskaber. Til forskel fra det oprindelige Pokédex 3D vil alle Pokémon være vist fra start, og man skal således ikke først scanne QR-koder og vente på SpotPass opdateringer som i det nuværende. Ydermere kan applikationen bruges til at tage billeder af samtlige Pokémon placeret i den virkelige verden.


Spillet, hvor man med 3DS’ens indbyggede kamera kan fange Pokémon i den virkelige verden og overføre dem til sit eksemplar af Black/White Version 2, får navnet Pokémon Dream Radar, og gør udover kameraet også brug af maskinens gyrosensor og AR-funktion. Som nævnt i denne nyhed forleden indeholder spillene Pokémon Black/White Version 2 en ny forsker, der fokuserer på augmented reality, og han rekrutterer spilleren til at udforske Dream Valley – deraf navnet – et område mellem Pokémonverdenen og den virkelige verden.


Ifølge Nintendo vil enkelte Pokémon være meget svære at finde i Dream Radar, hvorfor man bør købe det så snart det udgives til efteråret. Mon ikke dette bl.a. gør sig gældende for de ny former af de tre Pokémon; Thundurus, Tornadus and Landorus, som du kan se nyt artwork af ved at følge linket her.

På nuværende tidspunkt oplyser Nintendo ingen priser for de engelske versioner af disse to Pokémon-applikationer, så dem må vi vente på lidt endnu. Uden at kende prisen er det så noget I Pokémonfans tror, at I vil benytte jer af?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

15-05-2012 20:38

Pokémon Dream Radar minder lidt om Pokémon Snap.
1
1ups givet

#2 - Super Mario (Nex)

Level: 14 (Inkling)

16-05-2012 00:02

Togbis skrev:
Pokémon Dream Radar minder lidt om Pokémon Snap.


Allerede dét gør det til et "instant buy" fra min side! Smiley

Og det skulle da heller ikke undrer mig hvis at de får lokket mig til at købe det der Pokédex, men så er det kun fordi at de 151 originale Pokémon er med! Smiley

0
1ups givet

#3 - Esmun

Level: 8 (Pirahna Plant)

16-05-2012 08:23

Haha, det nye Pokédex bliver vist et must buy for min kæreste. Hun har lige fået en 3DS, og hun er helt skudt i Pokemon for tiden Smiley
0
1ups givet