Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Den åbne verden i Assassin’s Creed IV: Black Flag

Skrevet af KJ85 - 25-07-2013 10:36

I en række af længevarende promotionstrailere tager Assassin’s Creed IVs game director, Ashraf Ismail os med gennem forskellige dele af spillet. For et par uger siden var det med pirateriet i fokus, men denne gang handler det om spillets store åbne verden og nogle af de ting du kan foretage dig mellem missionerne.

Som videoen herunder vil vise er snigmord for penge blot en af disse, men til forskel fra tidligere er der nok lidt flere muligheder at gøre med på denne type opgaver. Dit mål kan nemlig flygte på skib og du kan selvfølgelig følge efter på dit eget og bombardere eller kapre fjendens alt efter humør og behov.



Den opmærksomme vil nok lægge mærke til, at dele af videoen er genbrug fra sidst, men primært er det altså nyt gameplay og som Ashraf Ismail forklarer os er der altid nye opgaver at se til i den åbne verden.

Er der noget blandt det nye footage I ser specielt frem til at afprøve når spillet udgives d. 1 november?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

25-07-2013 13:55

Jeg kan huske at jeg faktisk skrev til dem angående netop det med shanties, for i 3'eren var de godt nok til at lukke op og skide i - slet ingen slagkraft. "Hehe vi er sømænd vi fjoller rundt og synger sange". I dag kan vi synge dem som fællessange til en munter melodi, dengang var det enormt vigtigt at holde rytmen samtidig med at man havde humøret på et nogenlunde niveau. Så skal der altså brøles igennem, og ikke fjolles rundt og synges så det slet ikke kan høres. Melodierne er også helt urealistiske. Så! Det er fedt at det bliver bedre. Tror det bliver hyl!

Lidt til ørene
0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

26-07-2013 23:18

Denne Black Flag-serie om pirater ser spændende ud. Men det ligner ikke AC - hvis jeg var fan, havde jeg været rasende. Smiley
0
1ups givet

#3 - E

Level: 4 (Stalkid)

27-07-2013 14:34

Hvis jeg havde været fan - hvilket jeg er, så synes jeg det er et godt nyt og forhåbentlig frisk pust Smiley Ser fedt ud! Minder mig lidt om Wind Waker x)
0
1ups givet

#4 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

28-07-2013 01:31

Men hvad har flådekampe at gøre med at snigmyrde mennesker i stealth mode? Jeg troede det sjove ved AC var at leve i skjul eller hemmelighed og så udføre jobs lydløst og diskret. Det her er jo åben krigsførsel/masseplyndring.

At være pirat ser også sjovt ud - don't get me wrong - siden TWW har jeg tit forestillet mig et mere åbent pirat eventyr i TP grafik. Men det er bare et andet behov det stiller end det at være lejesvend. Det er faktisk det stikmodsatte, fordi en pirat udfører jo ikke normalt andres arbejde.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

28-07-2013 12:09

Enig, de er gået væk fra stealth; det har også altid ærgret mig, at der er blevet introduceret pistoler i AC-universet. Det føles bare ikke helt så godt.

Jeg tror dog, man nok skal blive underholdt af ACIV.
0
1ups givet