Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Pokémon GO

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Detaljer om amiibo dukker op fra udstillingsdisplays og Nintendos finansmøde

Skrevet af KJ85 - 03-11-2014 18:20

Udgivelsen af Super Smash Bros. for Wii U rykker så småt nærmere, og det samme gør udgivelsen af Nintendos første amiibo-figurer, som alle vil være kompatible med spillet. I USA udkommer spil og de første 12 figurer allerede d. 21. november, og derfor er der selvfølgelig begyndt at dukke marketingsmateriale op i butikkerne, ligesom enkelte personer har haft lejlighed til at nærstudere figurerne allerede.

De første endelige billeder, hvilke blev fremlagt af Joystiq, så i flere tilfælde ud til at indikere, at detaljegraden og kvaliteten af figurerne var blevet væsentlig dårligere end prototyperne fremlagt i Nintendos reklamemateriale. Eksempelvis kunne det se ud til at Kirbys øjne ikke var placeret korrekt, at Marths sværd bøjer, og så havde flere figurer åbenlyst fået tilføjet en støtte på basen, så figuren vil være mere holdbar.







Og ja, mange af figurerne var da bestemt pænere uden deres store støtter, men som nedenstående video viser, så lader figurerne altså stadig til at være ret detaljerede.



Optagelserne i videoen herover er foretaget i en amerikansk butik, der kommer til at føre amiibo, og sammen med figurerne står en interaktiv skærm, hvor man som forbruger kan få sig lidt info om figurerne, som det demonstreres herunder.



Det er fra opstillinger som den, at vi med sikkerhed kan sige, hvilke spil de første 12 figurer virker med.

Super Smash Bros. for Wii U: Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby, Marth, Zelda, Diddy Kong, Luigi, Pit, Captain Falcon, Little Mac

Mario Kart 8: Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong

Hyrule Warriors: Link

Mario Party 10: Mario, Peach, Yoshi

Yoshi’s Woolly World: Yoshi

Captain Toad: Treasure Tracker: ?


Vær opmærksom på, at marketingmaterialet fra start kun har listet de første 12 figurers kompatibilitet, så Luigi bliver nok med stor sandsynlighed tilføjet Mario Kart 8 og Mario Party 10, ligesom det er sandsynligt, at Zelda slutter sig til Hyrule Warriors. Vi kan bare ikke være sikre på det endnu.

Hvis man kigger grundigt efter i videoerne længere oppe, så vil man desuden opdage at silhuetter såvel som billeder på displayet muligvis kan indikere nogle af fremtidens figurer. Bowser giver næsten sig selv da han er med i Super Smash Bros., men nogle af de andre er Toad, Pikmin og Tom Nook.

På sidste uges investormøde udtalte Satoru Iwata sig også om amiibo, hvor han blandt andet kom ind på, at de skulle hjælpe Nintendo med at blive mere synlige på butikshylderne verden over, ligesom det skulle være et produkt til dem, som ikke lige havde råd til at købe et ny spil så tit. Det kan man så diskutere om den danske pris på 149 kr. lægger op til, for vi kan vel ofte købe et nyt spil i stedet for 2-3 amiibo-figurer.



Hvad vigtigere er, så nævnte Iwata, at mens nogle amiibo-figurer vil kunne købes i lang tid fremover, så er der andre figurer, som kun vil blive udbudt i en begrænset periode, indtil de er udsolgt og erstattes af et nyt udvalg af figurer. Det kan på sin vis sammenlignes med når der sendes et nyt Skylanders-spil på gaden, og det betyder, at samlere ikke kan vente i evigheder på at få indkøbt alle figurer.

Mere info om amiibo kan meget vel dukke op når de officielle oversættelser af Q&A-sessionen dukker op i den nærmeste fremtid, og et af svarene fra den kunne indikere, at Nintendo har mange planer for amiibo. Der var blandt andet snak om mindre og billigere figurer samt en amiibo-linje bestående af spillekort.

I Europa lyer udgivelsesdatoen for de 12 første figurer d. 28. november. Er der noget af den seneste tids info om amiibo, som særligt fanger din interesse, eller skal vi stadig høre mere om det, før du eventuelt vil tage et kig på det?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

03-11-2014 18:47

"Affordable price range" haha. Alt er vel relativt, men jeg kunne ikke lade være med at fnise.

Det blev så til fuld latter, da jeg læste "constantly maintain a Nintendo character presence on store shelves"... Åh Ninty <3

Ja, ja.. Jeg krydser fingre for, at det fungerer for dem, men jeg er ikke meget for ruten de tager, og jeg tror ikke på det, men det ville nu være fint med en sejr.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-11-2014 18:58

Jeg tror det var meningen det skulle være en "affordable price range", for i USA koster de jo $13, hvor et retail-spil koster $60. Der er bare helt åbenlyst gået noget galt i priserne i Danmark, og om det skyldes vores mellemled i Bergsala skal jeg ikke kunne sige..
1
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

03-11-2014 19:13

Er USA ikke bare generelt meget billigere med alt?
Har idag sammenlignet skylanders priser med en ven fra USA, og han var ved at tabe kæben over hvor meget vi må give for dem her i DK. Gennemsnitligt gav vi dobbelt så meget pr produkt her, som hvad de betaler ovre hos dem Smiley
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-11-2014 19:28

^Du glemmer formentlig at tage højde for deres lavere lønninger og at priserne er uden moms. Vi bliver ikke snydt og bedraget konstant - vi er bare bedre lønnede og har formentlig langt bedre "social services" Smiley

Du skal med andre ord ikke stirre dig blind på de $13, men derimod forholde dig til, hvad prisen er i forhold til et spil. Går vi ud fra, at et $60-spil sælges til 479 kr. her, så skulle en amiibo koste 104 kr.
0
1ups givet

#5 - kjonas

Level: 8 (Pirahna Plant)

03-11-2014 19:45

Hos ShopTo.Net fås de til 10.85£ + 3£ fragt (mener jeg det er) ? 135 kr

Det er vel den bedste pris vi kan få dem til?
0
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-11-2014 19:51

^Så vidt jeg husker tager ShopTo fragt pr. item mens Amazon tager efter vægt eller antal pakker, så skal du have mere end én, så kan det sikkert gøres billigere Smiley

Edit: Jep, 4 figurer kan købes fra Amazon for £48,12, hvor det hos ShopTo vil blive £55,40 (hvis ellers det er fragt pr. item, sådan som jeg husker det).
0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

03-11-2014 20:16

Den der rav-pind, Link har i bag... why??
1
1ups givet

#8 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

03-11-2014 20:47

KJ85 skrev:
^Du glemmer formentlig at tage højde for deres lavere lønninger og at priserne er uden moms. Vi bliver ikke snydt og bedraget konstant - vi er bare bedre lønnede og har formentlig langt bedre "social services" Smiley

Du skal med andre ord ikke stirre dig blind på de $13, men derimod forholde dig til, hvad prisen er i forhold til et spil. Går vi ud fra, at et $60-spil sælges til 479 kr. her, så skulle en amiibo koste 104 kr.



Ja er godt klar over at de ikke har gratis sygehus osv. Men selv startpakkerne med spil, og deres 3ds konsoller er super billige i forhold til vores. Og i vores har de endda sparet opladeren væk Smiley

0
1ups givet

#9 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

03-11-2014 21:07

Stadig kig på lønnen. Det er tilpasset
0
1ups givet

#10 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

03-11-2014 21:20

Jeg er lidt bekymret for at det med midlertidig mulighed for at købe visse figurer også betyder (ekstra) midlertidig support for dem, tror det er en dårlig idé.

Generelt synes jeg lidt en figur i hvert fald skal kunne bruges i to spil førend den er retfærdiggjort at eksistere.
0
1ups givet

#11 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

04-11-2014 07:27

Bo130 skrev:
Jeg er lidt bekymret for at det med midlertidig mulighed for at købe visse figurer også betyder (ekstra) midlertidig support for dem, tror det er en dårlig idé.


Der er nok tale om de figurer, der alligevel ikke kommer til at få nye spil. Ness, for eksempel.

0
1ups givet

#12 - MortenSkildpadde

Level: 9 (Bob-omb)

04-11-2014 09:57

selvom jeg føler at det bare er lavet fordi nintendo kan se en "cash cow", så skal jeg da have dem fordi de ser ret fede ud Smiley
0
1ups givet

#13 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

04-11-2014 20:40

Flotte figurer. Men prisen er alt for høj her. Jeg er sikker på, at prisen ryger hurtigt ned, når butikkerne ikke sælger særligt mange ? Så Nintendo har ret i, at de kommer til at pynte i forretningerne her. Folk vil helt sikkert lægge mærke til Nintendo for deres dyre figurer. Smiley De bliver nemlig på butikshylderne. Skylanders og Disney Infinity er meget mere tiltalende for folk.

JOEP skrev:
Den der rav-pind, Link har i bag... why??



Den pind burde jo være gennemsigtig ? Hvorfor har de dog ændret det til den tumpede gule farve ? Det giver da ingen mening ? Smiley

0
1ups givet