N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Dragon Ball Fusions ude nu – se dets features i tre udsendte trailere

Skrevet af KJ85 - 17-02-2017 20:04

I september sidste år kunne Bandai Namco afsløre planerne om at lokalisere Dragon Ball Fusions, og i december annoncerede de udgivelsesdatoen, men det er også de eneste nyheder vi har bragt om det her på siden. I dag er spillet så blevet udgivet, og der er såmænd også blevet udsendt en ny trailer, som vi skal tage et kig på.

Før vi kommer til den nye trailer, så skal vi dog tage et kig på trailere udsendt for henholdsvis fire og to uger siden, for den nye trailer er faktisk den tredje i rækken af forklarende videoer om elementer i spillet, og de er altså på mystisk vis gået helt under radaren på de fleste nyhedssider – formentlig fordi spillet allerede sidste år blev udgivet i USA.

Den første trailer handler primært om, hvordan man som spiller kan personliggøre sin helt i spillet, men der bliver også fortalt lidt om, hvad man laver i spillet, og det kan du se herunder.


Næste video i rækken handler om gameplay’et i spillets kampe, og herunder kan du blandt andet høre, hvordan man udnytter styrkerne ved de forskellige figurer til sin fordel, og hvordan man taktisk kan bevæge sig rundt på kamppladserne.


Den sidste og dermed nyeste trailer for spillet handler også om gameplay’et, men denne gang skal der ses nærmere på det element, der lægger navn til spillets titel – nemlig fusioner. Hvad det er for en størrelse, og hvordan det har betydning for spillet, det kan du se herunder.


Dragon Ball Fusions er som sagt ude nu, men hvad siger du til de forklarende trailere? Er det noget, som giver dig lyst til at samle spillet op?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Kalak Nuan

Level: 18 (Twhomp)

17-02-2017 21:51

De forklarende trailere syntes jeg at der er okey, de lever i hvert fald op til den flavour DB serien's reklamer har over i staterne Smiley men jo det er umiddelbart vist ét godt resultat de har fået udgivet til vesten Smiley
0
1ups givet