N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Eksklusive Wii U features i Assassin's Creed III

Eksklusive Wii U features i Assassin's Creed III

Skrevet af Super Mario (Nex) - 03-04-2012 10:45

Ifølge det nyeste Nintendo Gamer-magasin, kommer Nintendo Wii U-udgaven af Assassin's Creed III til at indeholde en række helt eksklusive features, som udelukkende vil kunne findes i spillet til Wii U.

Der er helt konkret tale om følgende eksklusive "Wii U tablet" features:

 • Wii U's tablet-controller bruges som en form for link til Assassin's Creed's såkaldte "Animus"

 • Animus kan blandt andet bruges som vedvarende kort og navigationsværktøj

 • Animus viser fra tid til anden diverse database-informationer, som man kan vælge at få vist på Wii U's Tablet, så det ikke forstyerer spillets fremgang

 • Animus kan fungerer som en form for leksikon, hvor man kan se og læse de forskellige karakterers biografier, samt diverse andre informationer som normalt ikke ville være i spillet

 • Man kan med et enkelt tryk på Wii U's touchscreen, let og hurtigt skifte våben og kampstil imens man slås, så man for eksempel skifter fra at bruge ét våben til at bruge to

 • Man kan ved hjælp af Wii U's touchscreen skifte til spillets såkaldte "Eagle Vision". Derefter bruger man det indbyggede accelerometer i Wii U's tablet til at styre kameraret, ved at bevæge selve controlleren rundt i lokalet

  Assassin's Creed III til Wii U's udgivelsesdato er endnu ukendt, ligesom den også er ukendt for Wii U.

  5
  1ups givet

  Kommentarer:

  #1 - The ultimate beast

  Level: 20 (Moblin)

  03-04-2012 14:09

  Det er selvfølgelig fedt med disse eksklusive features, men jeg tænker bare om styringen kan gøres ordentligt? Men det tror jeg nu mange spekulerer over, og mon ikke Nintendo har gjort controlleren overraskende behagelig?
  0
  1ups givet

  #2 - Super Mario (Nex)

  Level: 14 (Inkling)

  03-04-2012 14:52

  Det bliver lækkert at kunne bruge de forskellige menuer og kort til Wii U, uden at skulle pause spillet hver gang! Derudover er det også rart at der ikke er en masse HUD på skærmen som fylder halvdelen af billedet, men at man istedet har mulighed for at kigge ned når der er brug for det! Bliver fedt at se hvad de finder på i spil som f.eks. Zelda og Metroid

  Glæder mig sku til den maskine! Smiley
  0
  1ups givet

  #3 - Kanin

  Level: 23 (Skree)

  03-04-2012 15:30

  Er det bare mig, eller kunne de fleste af disse "eksklusive features" ikke klares med de samme almindelige knapper der findes på controllers i dag?
  1
  1ups givet

  #4 - Kylar Saissore

  Level: 12 (Fire Keese)

  03-04-2012 16:00

  Tror at den eneste feature som jeg ser eksklusiv er våbenskift og kampstil via touchscreen da det kunne virke nemmere end et menu skift som mange konsoller køre med i dag. ellers kunne de andre features ordnes med en ekstra menu eller måske nogle knapper som ikke bliver brugt til kampe på andre konsoller.
  0
  1ups givet

  #5 - Moysen

  Level: 16 (Space Pirate)

  03-04-2012 16:10

  Køber det stadig til Xboxen. Regner ikke med at skulle have Wii U. Og som Thomas siger, så kan de fleste af disse features garanteret også findes igennem normale knapper, eller inde i menuen når man trykker "Start"-knappen. Smiley
  0
  1ups givet

  #6 - Agger

  Level: 3 (Koopa-Troopa)

  03-04-2012 16:45

  Synes nu det lyder meget fint. At kunne have kortet på skærmen er jo mere eller mindre en indlysende idé og selvfølgelig kan flere at de andre ting også ordnes men en normal controller. Dog er det svært for mig at vurdere, da Jeg kun har spillet det på PC, som trods alt er en del anderledes.
  0
  1ups givet

  #7 - KJ85

  Level: 58 (Tektite)

  23-08-2012 17:40

  According to Lead Game Designer Steven Masters, the limited time the development team had to work with the Nintendo hardware has brought up some challenges. Because of this, Masters claims that they are glad that the WiiU version’s release date is still to be announced.

  Supposedly the game performs 99% as well as its current gen counter parts, with missing lightings and particle effects creating the most apparent differences. From what we were told, Assassin’s Creed III is planned to match the graphics of the PS3 and Xbox360, not exceed them. However, this is highly dependant of how much time is actually given to work on the title.


  0
  1ups givet

  #8 - Andreas Tarding

  Level: 18 (Twhomp)

  23-08-2012 20:11

  Man snakker ganske vist om, at maskinens CPU åbenbart er særligt langsom ("anderledes" ), eller sådan noget. Men citatet der lader jo bare til at skyldes, at chippene har en ny arkitektur, som udviklerne skal tilpasse sig, før de kan frembringe spilindhold til Wii U med samme hastighed, som til de to "gamle" konsoller. Hvilket jo også er fair nok.
  0
  1ups givet

  #9 - chessr

  Level: 31 (ChuChu)

  24-08-2012 09:43

  hvis jeg køber det bliver det til Wii U..

  Det er så trist egentlig for hvis dette ikke sælger nok kan det være de vælger ikke at smide det næste på Wii U. Og dette her spil kommer måske til at undersælge fordi grafikken ikke lever op til de andre 2..
  0
  1ups givet

  #10 - odensen

  Level: 11 (Octorok)

  24-08-2012 14:22

  Eagle Vision.. lyder meget godt.. nok sådan mange kort vil fungere.. (kig frit rundt)

  Og ang. grafikken kunne det ikke være anderledes.. ubisoft.. ved godt at wii u ikke når +100 mill lige med det samme.. Så det er det samme som når udviklerne førhen har fjernet indhold, og nedskaleret grafikken.. for box spillene kunne være på max 2 dvd.. og at de så ligeså godt ud som ps3..

  Det må vi nok vende os til indtil, næste box (og måske ps) kommer ud.. med alle 3. part spil.. just business..
  0
  1ups givet

  #11 - chessr

  Level: 31 (ChuChu)

  25-08-2012 10:53

  hvad mener du ? Wii U har mere diskplads end Xboxen har Smiley
  0
  1ups givet

  #12 - AND

  Level: 35 (Lakitu)

  27-08-2012 02:33

  Det lyder jo lidt som om at Upad'en kommer til at fungere, som touch screen'en på en 3DS'er nogle gange gør... Liiiiidt kedeligt, Nintendo - når man nu vælger at lave sådan en avanceret tingest, så skulle den jo gerne kunne noget andet, end den håndholdte allerede har leveret i mange år efterhånden.... -_^
  0
  1ups givet

  #13 - JOEP

  Level: 50 (Torizo)

  27-08-2012 08:54

  Det er ikke ligefrem de mest spændende features, og det er nok ikke derfor, man skal købe spillet til Wii U. Omvendt er det vel den eneste grund til at vente. Så jeg tvivler på, at spillet sælger godt på Wii U, men det håber man da, at udviklerne har tænkt over
  0
  1ups givet

  #14 - odensen

  Level: 11 (Octorok)

  27-08-2012 13:15

  11@ ja da.. Smiley
  Men mener at ubisoft, står til at sælge over 10 mill. på de 2 (gamle) hd konsoller.. Hvis de lavede wii u udgaven meget bedre.. ville de ikke nå så stort et salg..
  Og sådan har det været med ps3 og box i lang tid.. 3. part vil helst holde sammen på det..

  And@ du skal sige.. "lidt kedeligt ubisoft" nintendo har intet at gøre med at ubisoft vælger at bruge upad som de gør..?
  0
  1ups givet