Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Et grundigt kig på Joy-Con-controllerne

Skrevet af KJ85 - 13-01-2017 07:08

Switch-præsentationen er nu ovre, og en af de ting vi i løbet af showet blev klogere på, det var de nye Joy-Con-controllere. Controllerne, der følger med til systemet kan jo som bekendt både kobles sammen og agere den primære controller for en enkelt spiller, ligesom de kan skilles fra hinanden og i stedet benyttes af to, men der var ligeledes overraskende ting at komme efter.

På den højre controller finder vi, foruden ABXY-knapperne og den analoge styrepind, der også kan trykkes ned som en knap, HOME-knappen, plus-knappen og to skulderknapper, men den indeholder også en NFC-chip-læser, så man kan benytte sine amiibo-figurer med konsollen.

På den venstre finder vi ligeledes en analog styrepind og to skulderknapper, mens det opsplittede D-pad kan benyttes som ABXY-knapperne på den højre del. Dertil kommer selvfølgelig minus-knappen, men knappen under D-pad’et er beregnet til at optage indhold – både billeder og video.

Overraskelserne kommer, når vi kigger nærmere på controllerne fra en anden vinkel, og hver del af controlleren har tilmed indbygget gyroskop og accelerometer til motion control.På den flade af controlleren, hvor de kan samles til en enkelt controller, finder vi således SL- og SR-knapper, så controllerne kan fungere fuldt ud til multiplayer-oplevelser, og vi finder ligeledes synkroniseringsknap og spillerlys på hver enhed, mens der på den højre også er et IR-kamera til motion control. Dette kamera kan registrere form, afstand og bevægelse, hvilket muliggør en ny form for spillestil. Dertil kommer det, som Nintendo kalder HD Rumble, hvilket skulle gøre det muligt for spilleren at mærke, hvordan isterninger og vand fyldes i et glas.

Joy-Con-controllerne findes foruden den grå standardvariant i neonblå og neonrød, og der følger straps med til dem, ligesom der gjorde det til Wii Remotes i sin tid.Hvad synes du om Joy-Con-controllerne og deres funktioner?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

13-01-2017 07:40

Mit syn på dem, har i hvert fald ændret sig - i starten af rygterne, har de fremstået som "simple add-ons, der tilføjer knapper", men det er jo klart nu, at de ganske enkelt er fulde konsol-controllere, og ligefrem har mere avanceret teknik end PS4- og XBO-controllerne.(Gesture sensor, bedre haptisk feedback, og tilsyneladende inductive charging?)

Speciel overraskelse fra Nintendo, men det skyldes jo vel selvfølgelig, at der er stort fokus på at gøre dem alsidige. (Og vel også nødvendighed, for at differentiere mere fra andre gaming tablets.)
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

13-01-2017 07:49

Til gengæld er de også dyre. I USA koster et sæt $80, Pro Controller $70. I dagens kurs er det 566 kr. og 495 kr.!
0
1ups givet

#3 - Zone

Level: 30 (Blooper)

13-01-2017 14:10

Jeg synes faktisk det var en af de mest interessante dele af præsentationen. Er ret overrasket over hvor meget de egentlig kan! Glæder mig til at afprøve dem i Arms. Smiley
0
1ups givet