N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire nye indie-spil til Nintendo-platforme fremvist

Skrevet af KJ85 - 14-06-2016 00:51

Nintendo skulle efter planen havebidraget med et lille input før midnat på YouTube Live at E3 2016 med Geoff Keighley, men Ubisoft præsentation gik en halv time eller mere over tid, så det blev skubbet en smule. I stunderne op til præsentationen afslørede Nintendo imidlertid, at de ville fremvise enkelte kommende indie-udgivelser til Wii U og 3DS, og det gjorde de så.

Helt specifikt var Damon Baker til stede sammen med repræsentanter for udviklerne, og der blev vist nyt materiale fra Jotun: Valhalla Edition, Runbow og Axiom Verge, mens Severed blev annonceret til både Wii U og 3DS til sidst.

Jotun: Valhalla Edition blev først vist frem, og det udgives til Wii U denne sommer.Derefter kunne 13AM Games fortælle nyt om Runbow, og hvorfor så bruge tid på et allerede udgivet spil, tænker I nok. Jo, Runbow kommer såmænd senere på året til New 3DS som Runbow Pocket, og til den tid vil man også kunne få Shantae som gratis opdatering til Wii U-versionen af spillet – ja, det udgives endda også fysisk i Deluxe-versioner til både Wii U og New 3DS (i hvert fald i USA).Axiom Verge har efterhånden været længe undervejs til Wii U, men Dan Adelman, der tidligere arbejdede for Nintendo men nu hjælper indie-udviklere med at udgive spil, kunne fortælle, at det så småt er ved at være klar til indsendelse, og det skulle meget gerne blive udgivet denne sommer.Til at runde det korte segment af kunne Damon Baker selv berette, at Severed fra Guacamelee!-udviklerne, DrinkBox Studios efter en succesfuld udgivelse på andre platforme nu finder vej til både Wii U og 3DS, hvor det udgives denne sommer.Ser du frem til nogle af disse indie-udgivelser?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

14-06-2016 07:53

Er super glad for, at Severed kommer nu! Var i hvert fald ret misundelig på de andre platforme, da det udkom der for noget tid siden. Og fedt med crossbuy!Mmmm. Elsker den fan-service, det spil har!
0
1ups givet

#2 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

14-06-2016 13:51

Axiom Verge fik jo megen omtale, da det oprindeligt udkom til PC. Det kan være jeg hopper med på vognen, når det lander på Wii U. Smiley
0
1ups givet