N-club Streams: Uge 26

Nier Automata annonceret ...

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Mario + Rabbids: Sparks o...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Gameplay-trailer for A Pl...

Indtryk af Nintendos E3 2...

LEGO Brawls udkommer 2. s...

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Spil på vej til Switch

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fire nye indie-spil til Nintendo-platforme fremvist

Skrevet af KJ85 - 14-06-2016 00:51

Nintendo skulle efter planen havebidraget med et lille input før midnat på YouTube Live at E3 2016 med Geoff Keighley, men Ubisoft præsentation gik en halv time eller mere over tid, så det blev skubbet en smule. I stunderne op til præsentationen afslørede Nintendo imidlertid, at de ville fremvise enkelte kommende indie-udgivelser til Wii U og 3DS, og det gjorde de så.

Helt specifikt var Damon Baker til stede sammen med repræsentanter for udviklerne, og der blev vist nyt materiale fra Jotun: Valhalla Edition, Runbow og Axiom Verge, mens Severed blev annonceret til både Wii U og 3DS til sidst.

Jotun: Valhalla Edition blev først vist frem, og det udgives til Wii U denne sommer.Derefter kunne 13AM Games fortælle nyt om Runbow, og hvorfor så bruge tid på et allerede udgivet spil, tænker I nok. Jo, Runbow kommer såmænd senere på året til New 3DS som Runbow Pocket, og til den tid vil man også kunne få Shantae som gratis opdatering til Wii U-versionen af spillet – ja, det udgives endda også fysisk i Deluxe-versioner til både Wii U og New 3DS (i hvert fald i USA).Axiom Verge har efterhånden været længe undervejs til Wii U, men Dan Adelman, der tidligere arbejdede for Nintendo men nu hjælper indie-udviklere med at udgive spil, kunne fortælle, at det så småt er ved at være klar til indsendelse, og det skulle meget gerne blive udgivet denne sommer.Til at runde det korte segment af kunne Damon Baker selv berette, at Severed fra Guacamelee!-udviklerne, DrinkBox Studios efter en succesfuld udgivelse på andre platforme nu finder vej til både Wii U og 3DS, hvor det udgives denne sommer.Ser du frem til nogle af disse indie-udgivelser?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

14-06-2016 07:53

Er super glad for, at Severed kommer nu! Var i hvert fald ret misundelig på de andre platforme, da det udkom der for noget tid siden. Og fedt med crossbuy!Mmmm. Elsker den fan-service, det spil har!
0
1ups givet

#2 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

14-06-2016 13:51

Axiom Verge fik jo megen omtale, da det oprindeligt udkom til PC. Det kan være jeg hopper med på vognen, når det lander på Wii U. Smiley
0
1ups givet