N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Flere kommentarer omkring Switch-pakken

Skrevet af JOEP - 21-10-2016 07:51

I løbet af aftenen og natten er der tikket enkelte interessante nyheder ind mellem alle udviklerne, der siger, at de er klar til Switch. Disse nyheder omhandler hovedsageligt, hvad man egentlig får med i pakken, og enkelte specifikationer på produktet. Det første vi skal have frem er, at Nintendo ikke har tænkt sig at give information om hardware-specifikationer og spil i år, så det vi ved nu er formentlig, hvad vi ved resten af året. Dog må tredjepartsudviklere gerne udtale sig nu, hvilket nok betyder, at vi stadig vil få nyheder om spil til konsollen.

En teknisk detalje vi dog allerede nu ved er, at Switch vil understøtte Unreal Engine 4, som de andre konsoller også benytter sig af. Det vil alt andet lige gøre konverteringsarbejdet lettere for tredjepartsudviklere.

Dernæst er der kommentarer til docking-stationen. Tidligere på året var der spekulationer omkring et teknisk boost til maskinen, når den var sat til docking-stationen, men dette er blevet afkræftet. Docking-stationen er udelukkende til at give TV-output samt oplade den håndholdte enhed. Det betyder, at den grafik vi får på TV'et er lige så god som grafikken på den håndholdte skærm, måske dog med en opskalering til 1080P.



Nintendo har desuden bekræftet, at maskinen vil supportere amiibo, hvis spillene gør det. Det kan ikke komme som nogen overraskelse, men det er alligevel rart at få bekræftet.

Til sidst er der kommentarer om, hvad der følger med maskinen, når du køber den. Det er åbenlyst, at den håndholdte skærm følger med, da det er maskinen i sig selv. Dertil følger så de to Joy-Con controllers, der kan sættes på siderne af skærmen, samt docking-stationen. Der er ingen forlydender om den "bro-controller", som du kan sætte de to Joy-Con på for at få en mere normal controller, og ligeledes forventes det, at Pro Controlleren, vi ser i videoen, ej heller er inkluderet.



Hvad siger du til disse informationer? Noget der skuffer eller vækker glæde?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

21-10-2016 10:06

Skuffelsen for mig ligger i, at vi ikke får mere at vide fra Nintendo selv før næste år...
0
1ups givet

#2 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

21-10-2016 13:51

Ja, man må jo sige, det er en ny kommunikationsstrategi, i forhold til de store "shows", man har benyttet før. .. Gør Sony og Microsoft ikke også stadig det, i grunden? Det lader måske til, at man i virkeligheden, vil "gøre helt alvor af", at have ambitioner om at skille sig ud - det har jo længe været tilfælde med selve produkterne, men nu udvider man det vel ligesom. (.. Det startede selvf. i bund og grund, nok helt tilbage med Iwata Asks - eller sådan noget.)
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

21-10-2016 13:53

^ Jo, Sony og Microsoft bruger stadig de store shows, såsom E3, Gamescom og lignende til at sprede budskabet.
0
1ups givet