Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

N-cast #217: En eksplosio...

LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

Luigi's Mansion 2

Switch - spilrygter og sp...

Fortnite

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Første trailer for Batman: Arkham Origins – Blackgate

Skrevet af KJ85 - 30-08-2013 19:32

Vi har efterhånden set meget materiale fra det kommende spil i Batman: Arkham-serien, men det har stort set alt sammen været omhandlende den version, der kommer til hjemmekonsollerne. Et spil er som bekendt også på vej til 3DS og PS Vita, hvor det bærer undertitlen Blackgate, men først nu får vi den første trailer for denne udgave – og det selvom udgivelsesdatoen er den samme.

Spillet er centreret omkring et fangeoprør i fængslet Blackgate, og i traileren herunder får vi både introduktion til historien såvel som noget reelt gameplay at se.



Opdatering: Nye detaljer er desuden kommet frem efter journalister har haft mulighed for at prøve dele af spillet ved PAX. Disse oplysninger er listet herunder.

  • Batman møder Catwoman allerede i intromissionen, hvor de basale manøvrer introduceres for spilleren. Allerede her får man en idé om, hvordan 2D-sidescroller'en tager sig ud i forhold til 3D-spillene. Selv i 2D er spillet i stand til at levere alsidige kampscener, hvor du får brug for at parere og gå til modangreb for at besejre de kriminelle.

  • Omgivelserne er fyldt med ting at gribe fat i eller objekter der kan interageres med. De er ikke altid umiddelbart aktive, så man får brug for at aktivere Detective Mode med touch-skærmen for at finde interessepunkter en gang i mellem. Det kan eksempelvis være en nedbrudt elevator, hvis kabel kan klippes for at åbne en ny rute.

  • Efter man har stoppet Catwoman vil hun agere guide i missionerne der foregår i Blackgate. Her kæmper man mod et hav af fjender og får blandt andet adgang til sin Batclaw. Når man har den kan man komme til fængselsgården, hvor der skal kæmpes mod Bronze Tiger, som tvunget af Pingvinen deltager i en Fight Club. Sådanne boss-kampe er mønsterbaserede.

  • Spillets tre hovedskurke Black Mask, Jokeren og Pingvinen kan opsøges i den rækkefølge man ønsker det og spillets sidste halve time vil være anderledes afhængigt af, hvem man vælger at kæmpe mod til sidst.


Spillet udkommer, som det star sidst i traileren, d. 25. oktober, men hvor mange af jer er hooked på en omgang Batman til 3DS’en?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

31-08-2013 09:36

Er det ikke Pingvinen man ser i traileren efter 19 sekunder? Ham har de da ikke annonceret med i forhold til det andet Arkham Origins, men kunne sagtens se ham være en af de otte lejemordere..
0
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

31-08-2013 14:18

#1 Og ved 0:31 1:01, right? Det tror jeg bestemt det er.

Anyway, jeg er hooked!
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

31-08-2013 16:40

Jo, jeg så også Pingvinen flere gange.

Jeg tror, denne udgave må vente, til det er faldet lidt i pris, men er ret vild med stilen i cutscenes.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-09-2013 12:01

Jeg har opdateret nyheden med lidt nye detaljer om spillet, og nu ved vi da hvorfor vi så Pingvinen flere gange i traileren Smiley
0
1ups givet