LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ghost Trick Phantom Detective den 14. januar

Skrevet af Lukas Skywalker - 28-10-2010 16:23

Følgende er en pressemeddelelse nylig udsendt af Nintendo i Danmark:

Nintendo og Capcom® bekræftede i dag, at de har indgået en distributionsaftale for det kommende Nintendo DS-spil Ghost Trick Phantom Detective. Nintendo kommer hermed til at stå for salg, markedsføring og distribution af spillet i Europa. Capcom vil stadig stå som ansvarshavende udgiver af spillet. Ghost Trick Phantom Detective får sin europæiske release den 14. januar 2011.

Ghost Trick Phantom Detective præsenterer spilleren for en åndelig verden, hvor et meget spændende og humoristisk plot samt en masse logiske puzzle-opgaver venter.
Spillet er udviklet af Shu Takumi, skaberen af Capcoms succesrige spilserie Ace Attorney. I Ghost Trick Phantom Detective indtager spilleren rollen som Sissel, en myrdet mand med hukommelsestab, der er vendt tilbage som spøgelse for at løse mysteriet om sin egen død. På sin jagt efter sandheden lærer han, at han kan tale med andre sjæle, som fornyligt er døde og kan gå tilbage i tiden fire minutter, inden de døde. Du kan også manipulere med forskellige typer genstande i den rigtige verden for at løse puzzle-opgaver, såsom at skubbe til cykler og "doughnuts". Det største problem er, at du bare har frem til solopgang til at løse mysteriet bag din egen død.

I spillet bruger du din Nintendo DS-stylus til at komme omkring og til at løse opgaverne med. Ved at overtage bestemte genstande kan du ændre skæbnen for andre personer, som kommer i problemer, og du kan også finde ud af sandheden om dig selv og hvorfor du blev slået ihjel. For at løse mordgåden skal du smuglytte til folk i nærheden, men også overtage telefonlinjer på en måde som bare et spøgelse kan.

"Vi er meget glade for at samarbejde med Capcom om at få denne vigtige titel ud på det europæsike marked" bemærker Laurent Fischer, marketingchef for Nintendo of Europe. "Ghost Trick Phantom Detective repræsenterer vores fortsatte fokus på sjove, engagerende og underholdende kvalitetstitler til Nintendo DS."

0
1ups givet

Kommentarer: