Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Okami-porter vil ikke lave Wii-spil

Skrevet af Lukas Skywalker - 27-10-2010 11:54

Ready at Dawn er det udviklingshold der stod bag det, blandt de "hardcore" spillere, imponerende spil Okami. Spillet udkom originalt til PlayStation 2, hvor det trods gode anmeldelser aldrig nåede op på et højt salgstal, og hvor Wii-versionen fik mindst lige så gode anmeldelser, så nåede det heller aldrig sejrsskamlen for det bedst sælgende spil.

Ready at Dawn udtaler i et nyt interview med VG247, at de egentlig slet ikke har tænkt sig at lave et Wii-spil. Originalt havde de ikke engang skænket det at skulle lave en port en tanke, og Ru Weerasuriya fra Ready at Dawn fortæller, at det bestemt ikke er hvad firmaet originalt havde lyst til at lave. De lavede det ganske enkelt for passionens skyld, da de syntes godt om Okami.

Ikke nok med at en port i fremtiden tilsyneladende ikke kan komme på tale, så er der heller ingen stor interesse i at lave et Wii-spil. Selvom Weerasuriya forstår den kraft som Wii har på markedet, så har han ligesom så mange andre været Wii-gamer, men droppet konsollen igen efter få måneder. Han mener ikke at den holder, og det er hovedårsagen til at de ikke vil lave et Wii-spil.

Ru Weerasuriya fortæller også, at han mener at de eneste der virkelig har god succes på Wii, er Nintendo selv med deres egne spil. Hverken tredjeparts spillene eller deres salgstal mener Weerasuriya er tilfredsstillende.

Så for jer der havde håbet på endnu Wii-eventyr i stil med Okami må desværre se sig slukørede og kigge andetsteds hen - der kommer med al sandsynlighed ikke noget fra Ready at Dawns side.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

27-10-2010 21:21

Næ, men så er det jo Okamiden til DS, og man kan jo håbe på spil til 3DS også.
0
1ups givet

#2 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

27-10-2010 21:22

Wii'en holder ikke, siger et firma der sætter sin lid til den snart uddøde PSP. Men okay, det de så laver til PSP er også top-notch.

Det er klart, at de har et forhold til Sony, der gør, de ikke bare sådan lige laver noget for Nintendo, og Okami var bare oplagt at porte - nogen måtte jo gøre det før eller siden.

EDIT: Jeg tror, I, i hvert fald Lukas, glemmer, at Ready At Dawn ikke skal ses som et hold der står bag et "Wii-eventyr i stil med Okami" - de portede blot spillet. De eneste der vitterlig "kan" lave Okami-spil er Capcom, og vi må se hvordan Okamiden bliver.
Spil i stil med Okami må ellers kunne laves af de oprindelige hoveder hos Clover, men de er nu Platinum (og de laver spil som MadWorld hos Sega nu).
0
1ups givet