Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Indtryk: The Legend of Zelda: Breath of the Wild | The Master Trials (DLC-pakke 1)

Skrevet af JOEP - 21-07-2017 02:17

For første gang nogensinde har Nintendo udgivet ekstra indhold til et spil i Legend of Zelda-serien. Dette er delt ud på to pakker, hvoraf den første udkom i slutningen af juni, og den næste del kommer op mod jul, men pakkerne kan ikke købes individuelt, så det er svært at sige, om det er pengene værd at købe det ekstra indhold allerede nu, eller om man bør vente. Nedenfor finder du dog mine indtryk af første pakke, og jeg vil alligevel give et bud på, hvorvidt det såkaldte Season Pass allerede nu er værd at købe.

Overordnet set tilfører The Master Trials, som den første pakke hedder det, fem nye elementer til spillet, og det første er en række nye outfits til Link – herunder et fantastisk flot Tingle-kostume, der får beboere i landsbyerne til at angribe Link uden grund. Nogle er mere brugbare end andre, og især Korok-maksen, der hjælper dig til at finde de 900 Koroks, som gemmer sig rundt om i Hyrule, kan være en stor hjælp.Et andet nyt element er den såkaldte rejse-medaljon, der tillader dig at oprette et midlertidigt punkt at teleportere til, så du hurtigt kan komme tilbage til interessante områder, der måske ikke lige er i nærheden af et tårn eller et Shrine. Medaljonen såvel som de forskellige kostumer finder du i forskellige kister, der er blevet tilføjet spillet. Nogle af disse er lette at finde, mens andre kræver lidt mere indsigt i områderne i Hyrule, og det kan være en ide at sætte sin Sheikah Slate til at lede efter kister her. I sig selv er det ikke vildt sjovt at lede efter tingene, men det er alligevel et par timers spiltid, der ikke føles helt spildt, da det meste er brugbart.Tredje del af pakken er der, hvor du virkelig får noget ud af din investering. Placerer du efter købet Master Sword i piedestalen, som du tog det fra, så teleporteres du nemlig til en udfordring, hvor du skal klare dig gennem adskillige rum fyldt med fjender uden at dø og uden at have dit vanlige udstyr til rådighed. Dette kaldes Trial of the Sword, og der er samlet set 45 rum, du skal igennem, hvis du vil have den endelige præmie. For at kunne give en bedre vurdering og hjælp til dig, bliver jeg nødt til at fortælle, hvad du får ud af at vinde over denne udfordring (spring til næste afsnit, hvis du ikke ønsker denne viden), og det kommer her: Dit Master Sword vil permanent uddele 60 i skade og ikke kun mod Guardians og Calamity-væsner.

I sig selv er præmien nok ikke helt besværet værd – specielt ikke hvis du allerede har gennemført spillet –men glæden skal findes ved at gennemføre denne udfordring, for det ér ganske enkelt udfordrende. Du mister alt dit udstyr, madvarer og rustninger og efterlades således med nul og niks til at klare rummene. Ligesom på Eventide Island må du altså klare dig med det, du finder, men du begynder dog udfordringen med alle dine hjerter, stamina og runer. Du kan ikke gemme undervejs, så hvis du dør, må du starte forfra, hvilket er hamrende ubarmhjertigt, men heldigvis skal du ikke klare alle 45 rum i streg, da Trial of the Sword er inddelt i tre niveauer; Beginner, Middle og Final, hvor sværhedsgraden stiger mærkbart løbende.Hvert rum i Trial of the Sword består af et antal fjender, der skal besejres, før du kan gå videre til det næste rum. Indimellem er der frirum, hvor du kan tilberede mad med de ting, som du har samlet undervejs, og der er kister med lidt stærkere våben end dem, du eller finder. Efterhånden som du bevæger dig videre mellem rummene, bliver fjenderne sværere at besejre, eller også bliver der flere af dem, og jeg vil råde spillere til at have max antal hjerter, før disse udfordringer påbegyndes. Det har også hjulpet mig lidt at have en hel del Stamina, men det er mindre essentielt.

Udover ovennævnte spilelementer tilføjes der ved købet af DLC-pakkerne også Hero’s Path, hvor spillet viser dig din færden på kortet for de seneste 200 timers spiltid. Dette inkluderer dødsfald og er derfor ganske underholdende at se gengivet, men det går dog en anelse langsomt. Selve funktionen aktiveres fra kort-menuen, og man kan både spole frem og tilbage samt ændre på hastigheden for fremvisning af ruten.Som et sidste element er der sidst men ikke mindst den såkaldte Master Mode, der er en højere sværhedsgrad, hvor fjenderne er stærkere tidligere indspillet. Her vil du ikke bare møde nogle stærkere fjender i de forskellige områder, men du vil også opleve dem tage helt nye metoder i brug i sin jagt på dig. Du ved bedst selv, om det er noget, du ønsker at gå i gang med, men det er desværre en ting, der kræver, at du starter forfra på spillet.Din nydelse ved denne første pakke afhænger i høj grad af, hvor meget du finder underholdning i udfordrende kampe i Breath of the Wild. Hvis du blot spiller for at gå på eventyr, vil du måske finde denne del af spillet frustrerende, og så vil købet i første omgang kunne undlades, hvorimod det er et must til dig, der fandt kampene mod fjenderne i spillet et af højdepunkterne. Personligt synes jeg, at Trial of the Sword er en god udfordring, men jeg er nok lidt for utålmodig til at prøve igen og igen med at klare en del af spillet – især fordi jeg for at nå til det svære punkt, hvor jeg døde før, skal klare noget, der enten er trivielt, eller som jeg har klaret en gang før. Sådan noget keder mig en smule, men jeg er dog stadig hooked og forsøger i skrivende stund stadig at klare Final Trial.

DLC-pakke 2 udkommer som sagt senere på året, og til den tid vil jeg igen give mine indtryk for at vurdere, om DLC’en til Breath of the Wild er investeringen værd. Hvad synes du om første pakke, hvis du har købt den, og har du fået gennemført Trial of the Sword?

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

21-07-2017 11:03

Beklager forsinkelsen af denne, men min kone valgte at gå i fødsel, da jeg havde udset mig tid til at spille det. Håber I kan bruge det, og kom meget gerne med jeres egne indtryk!
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-07-2017 11:14

Jeg har stadig kun fået besejret to beasts, så jeg har ikke behov for at købe noget DLC endnu synes jeg. Må se hvornår jeg får tid til at komme videre, men der er jo også andre spil at spille..
0
1ups givet

#3 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

21-07-2017 11:18

Personligt synes jeg ikke, at Pack 1 alene er de 150 kr. værd, men når der også kommer en Pack 2 med mere historie og lignende, er jeg sikker på, at det er alle pengene værd.

Jeg har kun gennemført Beginning Trials i Trial of the Sword, men regner med at have klaret alle trials inden sommeren er omme.
0
1ups givet

#4 - Nemy

Level: 27 (Beetle)

24-07-2017 09:56

^Helt enig, er dog ret overbevist om, at pack 1+2 er det hele værd og lidt mere til. Synes Nintendo er ret gode til at give value for money når de laver DLC.
0
1ups givet