Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Interview med Sakurai/Iwata om Smash Bros. til Wii U og Nintendo 3DS

Skrevet af Lukas Skywalker - 14-06-2011 13:33

Under E3 2011 blev det afsløret, at der ville komme et Smash Bros.-spil til Wii U og Nintendo 3DS. Mere blev der dog ikke i den omgang sagt om spillet, men nu er en række nye detaljer dukket op, som følge af et interview med Sakurai.

Snakken om at lave et nyt Smash Bros. startede et stykke tid efter udgivelsen af Super Smash Bros. Brawl i 2008. Oplyste Nintendofans vil vide at allerede dengang var Nintendo 3DS i tankerne, og Iwata vidste at fans ville have et Smash Bros. til 3DS. Han spurgte derfor forsigtigt Sakurai om han ville være intereseret. Senere, da Sakurai fik nys om Wii U, vidste han at de blev nødt til at lave spillet til begge platforme.

Dette stemte halvvejs overens med Iwatas intentioner, da han havde tænkt sig at spørge Sakurai om spillet skulle udvikles til 3DS eller Wii U.

Sakurai følte at det ville være for nemt bare at lave en større og bedre udgave af Melee eller Brawl. Det ville ikke være rigtigt bare at tilføje 50 karakterer eller gøre banerne dobbelt så store, ligesom det heller ikke ville være nok bare at forbedre det visuelle. Til at lave noget nyt og mere banebrydende hjalp 3DS en del - med en håndholdt konsol bliver oplevelsen mere individuel, og det at samle trofæer og få andre belønninger betyder meget mere når man har hele hardwaren på sig.

Sakurai understreger at Smash Bros. aldrig har været ensbetydende med belønninger, samle penge sammen, eller få din karakter til at stige i level. Dette med at tilføje "experience" altså et levelsystem, vil skabe et dilemma, mener Sakurai. Nogle vil elske det, og andre vil hade det, men som Iwata siger, så vil det mest af alt tabe sin "jump in and play"-følelse.

Sakurai planlægger at man i 3DS-versionen kan opbygge sin karakter vedhjælp af kampe og belønninger, for så derefter tage sin karakter til Wii U-versionen og kæmpe mod alle andre. Med andre ord vil han gerne have at det personlige og det offentlige fra den håndholdte konsol og den stationære, bliver fusioneret.

Iwata forklarede det lidt mere håndgribeligt: spillere ville kunne bruge tid på 3DS-versionen ved at opbygge deres karakter, og samle ting sammen, for derefter at vise dem frem på Wii U.

Sakurai fortalte også, at eftersom Wii U er et HD-system, ville spillet køre i 60 frames per second, have højkvalitetsgrafik, dynamiske effekter, og bløde karakter-bevægelser.

Selvom det er vigtigt at begge versioner kan være sjove hver for sig, mener Sakurai at kombineringen skal være endnu sjovere. Sakurai fortalte til sidst at hans mål med 3DS-versionen er at tilbyde en lidt anderledes Smash Bros.-oplevelse.

Smash Bros. har endnu ikke fået nogen udgivelsesdato til Wii U eller Nintendo 3DS, og har ej heller fået noget navn (medmindre navnet er Smash Bros.).

Tak til Dennis OpBakker, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-06-2011 14:05

"Sakurai understreger at Smash Bros. aldrig har været ensbetydende med belønninger, samle penge sammen, eller få din karakter til at stige i level."

"Sakurai planlægger at man i 3DS-versionen kan opbygge sin karakter vedhjælp af kampe og belønninger"

?????????????
0
1ups givet

#2 -  

Level: 1 (Goomba)

14-06-2011 14:14

jeg kan rigtig godt lide tanken om at man kan udvikle en karakter på sin 3DS og så kæmpe med vennerne på wiiu'en

håber self at de kan finde ud af at lave det på en måde så instant kampe, stadig kan være sjove, men jeg tror at lvl'ing kan blive rigtig fedt i super smash brothers
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

14-06-2011 14:16

Jonas - Hvad er det du ikke forstår Smiley? Han siger at det aldrig er noget det har været ensbetydende med før, og selvom det så kommer i 3DS-versionen, så er det ikke dét der udelukkende skal lægges vægt på Smiley
0
1ups givet

#4 - Bota

Level: 20 (Moblin)

14-06-2011 14:17

Synes 3DS-versionen lyder meget overflødig, hvis det blot er "opbyg din karakter og vis den på Wii U". Det lyder da næsten som om Smash Bros. er ved at blive RPG ud fra de udtalelser.
Generelt forstår jeg ikke rigtig idéen bag samspillet mellem de to platforme. Jeg håber Nintendo og Sakurai ved, hvad de laver.
0
1ups givet

#5 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-06-2011 14:19

Synes bare det er en paradoksal udtalelse, fordi de også et eller andet sted siger, at grinding og levels ville ødelægge oplevelsen.

Forstår bare heller ikke, hvad han mener. Er det kosmetiske ændringer (farver, kostumer osv.) eller bliver figuren rent faktisk stærkere?
0
1ups givet

#6 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

14-06-2011 14:19

50 nye figurer ville ellers have været fedt.
Det ville dog have krævet at Nintendo rent faktisk havde skabt nogle nye maskotter siden Pikmin.
0
1ups givet

#7 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

14-06-2011 14:31

Jonas - Ja jeg ved det faktisk heller ikke. Mon ikke vi får mere at vide senere Smiley
0
1ups givet

#8 - Dingler_

Level: 3 (Koopa-Troopa)

14-06-2011 15:06

D'oh! Jeg postede interviewet i 'Alternative nyheder'-tråden for 5 dage siden >_<
Jeg skal nok prøve at være lidt skarpere til at sende dem din vej Lukas Smiley

Ontopic: Wii U og 3DS-deling lyder super spændende! Men ja, Smash Bros. RPG? Not in a million years!

0
1ups givet

#9 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

14-06-2011 15:07

"Sakurai følte at det ville være for nemt bare at lave en større og bedre udgave af Melee eller Brawl. Det ville ikke være rigtigt bare at tilføje 50 karakterer eller gøre banerne dobbelt så store, ligesom det heller ikke ville være nok bare at forbedre det visuelle."

Æv, nintendo plejer da ellers ikke at have noget imod at gøre det nemme, men så i situationer hvor noget netop ville være fedt (som togbis siger) så er det åbenbart for nemt for Sakurai... Smiley

ps. Det med 3ds lyder fint nok for mig så længe det kun er kosmetisk som Jonas siger. Eller det kan vel også virke hvis de rent faktisk kan blive stærkere på wiiu så længe figurene ikke er ubrugelige uden levels (som så kan bruges som turneringsstandard/generel standard siden "3ds/wiiu fusion mode" lyder til at være en mindre umderholdende mode en standard som vil passe fint som special mode)
0
1ups givet

#10 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2011 17:32

Come to think of it, Wii U vil ikke være i stand til at spille Gamecube spil, så den kommer ligeledes nok heller ikke til at kunne understøtte Gamecube controlleren. Hvad fa'en gør vi så med Wii U versionen? D: Classic Controller?
0
1ups givet

#11 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2011 17:38

"Fundamentals, fundamentals, fundamenls!" Smash er et lettilgængeligt, fast-paced arkade-fighting-spil. Glem alt om RPG-elementer, eller hvad det er Sakurai har gang i, og fokuser i stedet på at gør den fundamentale spiloplevelse bedre. Dvs. fokus på balancen mellem karakterne, nyt indhold og ikke mindst bedre multiplayer, herunder online.

Tror jeg det sker? Nej, Nintendo skal nok bruge halvdelen af ressourcerne på at sørge for at 3DS'en og Wii U'en kan kommunikere sammen, på trods af ingen vil købe spillet på grund af denne feature. Nintendo er så langt ude, at de implementerer Mii's i New Super Mario Bros., så de gør det sikkert også i Smash. "Yay, se min Mii. Nu spiller jeg et minigame på min 3DS, så jeg kan åbne op for nye ting på min Wii U! WOOHOO!"
0
1ups givet

#12 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

14-06-2011 17:50

^Det lyder da meget fedt. Hvis alt andet er som i brawl, bare forbedret, fint med mig.

Ikke 50 nye charters og større baner? 100 nye items og boss in radom stage mode, +6 andre intetsigende modes... Måske 2 gode.
Sådan kunne man også gøre, men jeg ser frem til et nyt smash, med en del forbedringer.
0
1ups givet

#13 -  

Level: 1 (Goomba)

14-06-2011 18:07

Alexander lad nu være med at være så bange for alt hvad du ikke kender fuldstændig i forvejen, nintendo har da gang på gang vist at de kan lave noget nyt og få det til at fungere godt. jeg synes det er lidt trist at vi endelig ikke må bevæge os nogle vegne fordi vi har fundet ud af at der i hvert fald er en bestemt ting vi synes godt om. hvad end de laver skal de nok beholde "core gameplay" som i de gamle ssb'er men der kommer nok også noget nyt som der tilføjer noget til spillet.

tror ikke at de vil prøve at lave det til et rpg, tror måske lidt at de vil gøre som man har gjort i mange shooters efter hånden, at man efterhånden som man kommer viddere i spillet kan tilføje ting eller måske evner til sin karakter.

hvis du gerne vil spille brawl, er der altså heller ikke nogen der forhindre dig i det.
0
1ups givet

#14 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

14-06-2011 18:20

En del af Modern Warfare's succes kunne stamme fra de nyligt tilføjede RPG-elementer, tror jeg.
Jeg har ikke selv spillet nogle af spillene. Men jeg har hørt at man i multiplayer får XP for alt hvad man laver og at man kan level up og opgradere, samt konkurrere i alt muligt gennem ranglister.

Hvis Activision kan få succes ved at kombinere en genre med en anden, hvorfor så ikke Nintendo?
0
1ups givet

#15 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2011 18:21

Dennis >> Jeg er ikke bange for innovation, tværtimod. Men jeg er heller ikke tilhænger af innovation bare for innovationens skyld. Jeg er først og fremmest tilhænger af kvalitet og sjov. Og for mig er kvaliteten ved og det sjove i et Super Smash Bros.-spil multiplayer kampe og ikke alt muligt andet.

Du har ret i, at det grundlæggende gameplay i Smash formentligt forbliver intakt på Wii U. Men min pointe er også, at det burde forbedres, for Brawl var på nogle områder et skridt tilbage i forhold til Melee. Med Brawl brugte Nintendo unødige ressourcer på at udvikle en lamt single-player del fremfor at bruge mere tid på at justere og teste den rette balance i spillets grundlæggende gamplay: kampene! Jeg er ret overbevist om, at hvis du spørger 95 % af alle Smash-gamere, så ville de sige, at de ville have ønsket, at Nintendo havde brugt tid på at få kerne gameplayet i Brawl i orden fremfor at have lavet single-player-delen.

Nu hvor Nintendo vil udgive det næste Smash-spil på to konsoller, bliver de nødsaget til at bruge masser af tid på at tilpasse to versioner til hver sin hardware. Ydermere kommer de til at bruge tid på at udvikle en måde, hvorpå de to versioner kan interagere sammen (formentligt gimmicky). Derudover vil der også være fokus på "karakterudvikling", som jeg klart ser som RPG-light elementer (formentligt gimmicky). Hvornår skal Nintendo få tid til at tilpasse og justere det grundlæggende gameplay? Nintendo har siden udgivelsen af Wii generelt haft en tendens til at tro, at hvis spil understøtter deres seneste hardware-gimmicks, så sælger spillene godt. Det er derfor, at Nintendo er i chok over, at 3DS'en ikke sælger godt, da der jo medfølger AR-spil, der understøtter den stereoskopiske 3D-effekt fornemt. På samme måde bliver de nok overrasket, når de finder ud af, at Wii U ikke kommer til at sælge godt, bare fordi spillene kommer til at understøtte controlleren på kreative måder. Det er gode spil, der sælger - ikke teknologi.

Togbis >> Modern Warfare 2 sælger godt, fordi det har den bedste FPS multiplayer-del på markedet - altså det grundlæggende gameplay er i orden. Det, du nævner, har intet med RPG at gøre, men nærmere noget med achievements og ranglister - som du selv siger. Det kan selvfølgelig være, at Nintendo vil lave lige præcis samme tiltag, men det lyder nu ikke sådan på mig, når jeg læser deres interviews.
0
1ups givet

#16 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2011 18:48

"Modern Warfare 2 sælger godt, fordi det har den bedste FPS multiplayer-del på markedet."

Wait, what?
Våbene er ubalancerede, der er snydere der misbruger glitches alle vegne, connection errors all over the place, og der er ikke dedikerede servere, hvilket jeg går ud fra betyder at når hosten skrider, dør spillet.

Hvordan MW2 har solgt som det har gjort er over min forstand, men hvis I vil have kvalitets online FPS's, så få jer en ordenlig PC og Team Fortress 2.
0
1ups givet

#17 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

14-06-2011 18:48

Alexander: man har set før hvor to versioner af samme spil kan kombineres for extras og det virker fint. Band Hero ds eller sonic colors. Bege til wii og ds.
Tænk engang tilbage på gba, gbc, gb tiden. Alternative versioner af konsol spil kom tit til de platforme. Carmageddon til n64 f.eks. Det var til n64 og ps1, men havde også en GBC version. Faktisk var det 3 forskellige versioner... Men de alle havde charme.... Lidt mærkelig charme, og for sin tid yderst blodig, og aldeles ikke børnevenlig.
0
1ups givet

#18 -  

Level: 1 (Goomba)

14-06-2011 19:25

Alexander, jeg kan se hvad du mener vedr brawl, men er ikke desto mindre uenig, jeg synes da netop at det hele er blevet væsentligt bedre siden melee, altså, ja der er lidt ubalance, men ikke på en dårlig måde. der vil altid være ubalance da folk er forskællige og kan spille karaktere forskælligt, og at prøve at få alle karakterene til at være præsis lige stærke på alle punkter synes jeg bare ville være trist. jeg tror på at nintendo nok skal få lavet et godt next gen smash brothers, og jeg håber virkelig ikke at det bare bliver en malkning af de tidligere spil, sådan som jeg synes at RIGTIG mange spil firmaer gør i dag. fx infamous to, er sådan set bare infamous 1 med kolde fingre, altså, det havde ikke noget nyt at byde på. det samme ser jeg med ALLE skyde spil der har en efterfølger, det er bare det samme med lidt bedre grafik og så en ny voice actor, jeg kan rigtig godt lide nintendo fordi de formår at forsøge sig med noget nyt hele tiden, det lod de være med ved wii'en fordi den solgte så godt da de skulle tale til mængden, og mængden er konsærvativ.
0
1ups givet

#19 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

14-06-2011 19:33

Du siger, at masserne er konservative? Så vidt jeg ved var det masserne, der tog Wii Sports og Wii Fit til sig, som måske er de to mest nyskabende spil de seneste år. Wii Sports tog skridtet fuldt ud og var et spil, der udelukkende understøttede motion controls fremfor at trykke på knapper, mens Wii Fit var et spil om motion, balance og vægt - hvor innovativt er det ikke lige?
0
1ups givet

#20 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

14-06-2011 20:17

Fun fact: Snakes angreb/hitboxes i brawl er alt for store/disjointed fordi de ikke lige kunne nå at ændre dem da de gjorde hans figur mindre. De havde åbenbart for travlt med de ting som Alexander nævnte for jer Smiley (bedste eksempel er snakes uptilt: http://www.youtube.com/watch?v=NDWKpP1U1ok)

Synes forresten også at CoD er ret overvurderet/dårligt. Dog er det med hosten og at spillet dør ikke rigtigt - en anden spiller bliver bare lavet om til host.

Dennis: Det er ikke rigtig til diskussion, Sakurai har selv sagt at han gjorde mere ud af karakterene og balancen i melee og at han aldrig vil lave et spil som melee igen. Synes du forresten også at tripping er et skridt frem? Har endnu ikke hørt en eneste person (udover sakurai selv) tale positivt om tripping
Desuden har sakurai ændret ekstremt mange gameplay-elementer i brawl fra melee netop for at tiltale "mængden" fordi melee åbenbart var for svært selvom der aldrig rigtig blev beklaget over dette omkring melee og de fleste af dem han har ændret disse ting for kan netop ikke se eller mærke forskel - det gælder jo åbenbart blandt andet dig. Han fjernede i samme tur også lige teknikker som wavedashing og l-cancelling som mange tror er glitches (begge kendt af udviklerne inden de udgav spillet - ikke glitches, den ene decideret lavet for at undgå en glitch) og enkelte brokkede sig over på nettet selvom det egentlig ikke påvirkede dem, sandsynligvis af samme grund - spil for svært.... Såeh ja du skal ikke tro han ikke har ændret noget fra melee til brawl, der er ændret rigtig meget ved gameplayet og ikke bare tilføjet baner og karakterer - bare ikke i den rigtige retning. Men er enig i at det i virkeligheden ikke var nødvendigt for at tiltale mængden siden det som sagt i virkeligheden slet ikke var et problem for nogen, men han valgte altså at følge trenden med at gøre spil nemmere i dag.

Det brawl fik gjort rigtig var det mere overflødige (selvom det da er fedt nok) som musik, grafik og baner - udover at jeg gerne ville have set andre og flere retrobaner... Og flere tourneyfag baner Smiley (personligt kan jeg egentlig også bedre li' melees grafikstil, men det har sikkert også lidt med nostalgi at gøre. Og bare generel kærlighed til spillet hvor jeg har et mindre had til brawl efterhånden fordi jeg synes det er et downgrade Smiley)
0
1ups givet

#21 -  

Level: 1 (Goomba)

14-06-2011 20:47

er ikke rigtig med når du siger at spillet er gjort lættere, det er et multiplayer spil i versus, hvis der er noget gjort lettere så er det på bægge sider af fronten og noget man kan bruge strategisk, og det kan godt være at der blev brugt mere tid på balancing i melee men det er jo ikke fordi de har startet fra scratch når de har lavet brawl, så på en måde har de jo sådan set brugt lige så lang tid på balancing i brawl, da den tid brugte i melee, blev viddereført i brawl. vedr wave dashing og L- cancelling, bare fordi udviklerne kendte til tingende betyder det ikke at det ikke var glitches, og hvis det var andet end glitches så ville det være lavet på en måde så det ikke så retarderet ud mens man udførte det. på samme tid vil jeg da også sige at der er kommet en masse nye ting i brawl, rent triks mæssigt, det er i orden at du bedre kan lide de gamle triks da det er dem du har vendet dig til, men at sige at brawl ikke har noget at byde på, synes jeg ikke helt er fair.

men det er ikke fordi jeg ikke kender din frustration, da section 8 prejudice kom ud blev jeg også mobset over de ting de havde ændret, da det ændrede meget af gameplayet på en måde så det ikke tiltalte min spille stil længere. var på top 50 på verdensplan i det gamle section 8, og det kunne jeg slet ikke opnå i prejudice :<.
0
1ups givet

#22 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

14-06-2011 20:49

Jeg foretrækker brawl. Meelee er ikke svært. Easy to learn, hard to master, som Team17 siger om worms. Hvor brawl var easy to learn, easy'er to master. Jeg spillede vist melee udelukede pga. det var nintendo karakterer, og blev aldrig total færdig med det. Til gengæld spillede jeg brawl fordi det var underholdende og jeg syntes det var meget forfriskede med en adventure mode, hvor man kunne spille en story, med jump and run elementer. Jeg kan ikke se nogen grund hvorfor jeg skulle hive melee frem når jeg har brawl. Og ikke mindst coin modden var sjovere i brawl, før put mønt i, vind. Nu skyd! vind Smiley Og klistermærkerene var egentlig også meget sjove.

Det næste vi skal samle er baches. Eller små flag... Eller filmsekvenser. Sikert noget man kan samle, som ikke er set i SSB spil før.
0
1ups givet

#23 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-06-2011 21:10

Brawl er et helt andet "miljø" end Melee, og figurerne er helt anderledes. Animationer og angreb osv. ligner godt nok hinanden, men det er tydeligt, at man er startet helt forfra med alle figurerne og blot brugt Melee som reference for at få animationerne på plads.
Tag for eksempel Captain Falcon, der var en af de bedste i Melee. De kunne ikke bruge nogen erfaringer fra Melee, da de skulle balancere ham, for han fungerer slet ikke på samme måde i den nye spilmotor med ny fysik osv., og som resultat er han pludselig en af de allerdårligste. Det er på trods af, at han på papiret er den samme figur med et par buffed special moves osv.

Dette er bare et eksempel, der fortæller mig, at Game Arts startede mere eller mindre "from scratch," da de begyndte på Brawl, også selvom de angiveligt fik en masse kode fra HAL Labs. I stedet for at tweake gameplayet i det tidligere spil i serien, så det bliver mere balanceret, sjovere og føles bedre at spille, har de altså lavet noget helt nyt, hvilket også lod dem gå i en helt ny retning med serien.

Må lige skynde mig at sige, at jeg som sådan ikke har noget imod Brawl, selvom jeg tit langer ud efter det. Det står bare i skyggen af sin storebror Smiley
Spillede det godt nok meget i 2008, i månederne efter jeg havde købt det. Lololol fede tider =D
0
1ups givet

#24 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

14-06-2011 21:25

Dennis: Det fra melee er jo netop knapt videreført fordi de har lavet alt forfra. Visse angreb ser måske ens ud, men de virker langt forskelligt og fysikken i spillet er også anderledes så selv hvis de havde samme virkning ville de være forskellige. (note: "kloner" i melee er også ret forskellige selvom deres angreb måske ser ens ud. Og i brawl snakker vi om langt størrere forskelle end dette)
At spil bliver nemmere for begge spillere betyder ikke at de ikke er blevet nemmere, det burde ikke være så svært at forstå.

Hvis man bedre kan li' brawl så er det jo det - som sagt er jeg overbevist om at mange ikke lægger mærke til de gameplay forskelle som påvirker en mindre andel af spillere negativt (faktisk har jeg dog også hørt enkelte casuals beklage sig over det så det er ikke engang kun kompetitive smashere der bemærker det) og hvis du ikke lægger mærke til ændringerne jamen så er brawl jo naturligvis kun en forbedring. Men tro mig de er der og tro mig sakurai har gjort meget mere ud af finpudsning af selve gameplayet i melee. Kan forresten tilføje at selv efter spillet blev udgivet i først Japan og senere hen også i USA fortsatte de stadigvæk med at bearbejde spillet og finpudse det hvilket specielt kan ses i den europæiske version som blev udgivet langt senere. Der findes desuden forskellige versioner i USA og Japan alene også (dog ingen så opdateret som den europæiske)

Selvfølgelig er der nye triks i brawl, men det ændrer ikke rigtig på alt det der er fjernet i melee og at der altså blev

Omkring l-canceling siden vi skal have diskussionen: L-cancel var med i 64, de valgte at gøre det lidt dårligere i melee, men ikke fjerne det. Hvis de ville fjerne det kunne de sagtens have gjort det, der kan ikke være så meget tvivl om at det er bevidst. Faktisk er folk begyndt at hacke spillet for at finde ud af flere detaljer om det og det viser sig endda at mange andre ting omkring spillet som man tidligere mener har måttet være et uheld/tilfælde og gjorde at spillet blev så godt højst sandsynligt må have været ret bevidst fordi der er så mange detaljer og mange af dem er ret obskure og har endda været fuldstændig ukendte for folk som har spillet det i flere år!
Apropos hvordan mener du så at l-cancelling ser retarderet ud? Du er godt klar over at det eneste det gør i melee er at det viser en animation dobbelt så hurtigt som normalt?

Omkring wavedashing bliver det nævnt (under andet navn - kan ikke huske det) i debug menuen som du kan få adgang til gennem action replay. Det er lavet for at figurene ikke kan airdodge igennem banerne og dø. Det eneste der kan overvejes her er sådan set hvorvidt de havde forventet at det ville blive udnyttet på den måde som det gør, men det var på ingen måde en fejl at det kom med i spillet, men nærmere det omvendte.
Igen omkring hvor retarderet det ser ud - hvorfor er det retarderet at en figur der bliver skubbet skråt ned i luften glider hen ad jorden? Friktionen på banen virker på samme måde for figurene i andre situationer. Det nye airdodge system er virkelig dumt på flere måder og gør det i forvejen alt alt for defensive brawl spil endnu mere defensivt (hvis man spiller for at vinde anyway) så det er ikke engang kun lige wavedashing han fik ordnet med dette lille trik.

Egentlig er jeg forresten ligeglad med hvorvidt de var glitches eller ej siden de tilføjede til gameplayet og hvis han havde fjernet dem på baggrund af at de var glitches så ville det vel også være respektabelt siden de fleste udviklere jo gerne vil fjerne deres glitches (svjv gjorde capcom dog det modsatte med et andet fightingspil - street fighter - og omfavnede deres fejl i et tidligere spil fordi de tilføjede til et mere kompetitivt fighting game)


Jeg kunne skrive meget mere om forskellene mellem spillene, men tvivler på at det virkelig betyder så meget for dig og desuden så forstår jeg godt hvis du synes brawl er bedre min pointe er bare at hvis de ikke havde lavet de ændringer som de gjorde for at gøre spillet nemmere (dette er sakurais egne ord!) så ville det ikke have påvirket dit indtryk af spillet overhovedet. Og i hvert fald ikke negativt.

Edit: Som Jonas har jeg forresten som sådan heller ikke SÅ meget imod at spille brawl med folk og det er stadigvæk ikke fordi jeg synes det er et direkte dårligt spil. Det er som sagt bare betydeligt dårligere end melee.
0
1ups givet

#25 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

14-06-2011 21:26

Det at Melee var mere nyskabende og afbalanceret i forhold til andre figthers i sin tid, og Brawl i dag, skyldes måske også at Sakurai arbejdede sig og sine medarbejdere halvt ihjel da de lavede Melee.

"On a personal level, Melee had an extremely grueling development cycle. Some of my other games did, too, but Melee sticks out far ahead of the pack in my mind. I worked on that game for 13 months straight, after all, without a single Sunday or holiday off that whole time. During parts of it, I was living a really destructive lifestyle -- I'd work for over 40 hours in a row, then go back home to sleep for four."




Mens Brawl var en smule mere afslappet.

0
1ups givet

#26 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

14-06-2011 21:29

Bestemt togbis. Det er helt fantastisk så meget arbejde de lagde i melee. Lidt synd at vi nok ikke rigtig får det at se igen. Smiley
Men håber at det næste smash i det mindste bliver respektabelt og holder et niveau med brawl, forhåbentligt lidt højere og med ordentlig online Smiley
0
1ups givet

#27 - Jonas

Level: 15 (Geega)

14-06-2011 21:33

Bemærk at Brawl var under udvikling i ca. dobbelt så lang tid. Sakurai var tydeligvis presset af at skulle have Melee ude i GC'ens launch window.
0
1ups givet