N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Introduktion: Logo til anmeldelser på N-club

Skrevet af KJ85 - 22-05-2013 20:53

Som I nok allerede ved er der kommet en aftale i hus med Nintendo, hvor N-club vil modtage spil til anmeldelse af sidens brugere. Den første anmeldelse er allerede på vej fra Erik Madsen, men inden den kommer op synes jeg det kunne være fedt, hvis vi havde et logo klar til at klistre på dén og kommende anmeldelser.

Jeg har selv lavet nedenstående forslag, som også er påklistret denne nyheds banner, i det gratis program Inkscape, men om det skal være det logo der benyttes vil jeg ikke bestemme.



Jeg vil gerne høre I øvrige brugeres mening om dette logo, og har nogen mod på at komme med egne forslag synes jeg også de skal det. Forhåbentlig bliver det logo der vælges anvendt mange gange i den kommende tid :)

Lige nu er det kun anmeldelseskopier fra Nintendo der er aktuelle, men hvis der gøres et godt stykke fodarbejde kan det måske komme på tale at få lignende aftaler op at stå med andre udgivere. Bjarne har hidtil stået for kontakten med firmaer, men ser gerne grundet tidsmangel, at andre involveres på den front og kan sagtens klæde interesserede på til jobbet. Ville næsten være en skam, hvis der ikke var nogen der havde mod på det når mulighederne er der..

Husk at tjekke ind i tråden ”Bliv spilanmelder!” fra tid til anden, hvis du har interesse i at stå for en anmeldelse eller blot ønsker at støtte én der har.

7
1ups givet

Kommentarer:

#1 - MadsGS

Level: 12 (Fire Keese)

22-05-2013 21:33

Logoet til anmeldelserne er fedt! Smiley
0
1ups givet

#2 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

22-05-2013 21:36

Ser godt ud!
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

22-05-2013 22:53

Fandt ud af, at stregtykkelsen på bogstaverne fik det til at se lidt forvirrende ud. Er det ikke bedre på banneret nu i forhold til det der er præsenteret i nyheden?
3
1ups givet

#4 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

22-05-2013 23:25

Ja det er bedre. Det i nyheden ser forkert ud
0
1ups givet

#5 - Kanin

Level: 23 (Skree)

23-05-2013 10:20

Den røde farve er forfærdelig, hvis du vil have min ærlige mening. Hvorfor er Mario på? Kan potentielt skabe forvirring omkring spillet det anmeldelse. Hvorfor er teksten blå?

Fed idé om at få anmeldser vist på forsiden og markere dem tydeligt så ingen kan tage fejl af nyhedsartikler og anmeldser Smiley

Jeg vil forslå at lave selve trekanten hvid eller grå. Et eller andet neutralt. Ingen stroke please. Teksten kunne have samme røde farve, som vores NES BOZZ banners evt. Det vil passe bedre med resten af sidens design.

Ved godt at dette er lidt af en "Gør det bedre selv, hvis du ikke kan lide det", men må hellere komme tilbage til min eksamens opgave. Sorry Smiley
1
1ups givet

#6 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-05-2013 10:50

Jeg synes det er fint du kommer med din ærlige mening Thomas, og du er vel egentlig manden der har mest at sige på siden i øjeblikket Smiley

Jeg vil gerne komme med nogle argumenter for nogle af mine valg.

Hvorfor er Mario på?
Hvorfor skulle han ikke være det kan jeg spørge? Han er også på vores logo til "Ugens Downloads", men de har der heller ikke synderligt meget med ham at gøre.. Den Mario-figur jeg har valgt her ser betænksom ud og med stjernerne omkring ham skal han finde ud af, hvor mange der skal uddeles til det pågældende spil.

Hvorfor er teksten blå?
Jeg vil mene det er en god tommelfingerregel ikke at anvende for mange forskellige farver i et logo, og med en rød og blå Mario såvel som gule stjerner tænkte jeg det var en god idé at holde det i den farvepalet. Jeg havde egentlig først en hvid tekst men den passede overhovedet ikke ind, så jeg tilpassede til en farve lig Marios bukser.

Hvis du har nogle RGB-koder på nogle af de farver du gerne ser anvendt vil jeg godt prøve at indføre ændringer og se resultatet Smiley

Jeg synes dog ikke det gør noget at logoet springer lidt i øjnene så at sige..
0
1ups givet

#7 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

23-05-2013 11:56

Jeg synes det rød/blå skriger af folkeskole wordart overskrifter. Ikke positivt Smiley
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-05-2013 14:09

Kunne selv finde frem til hexidecimalkoden for den røde farve på nesbozz.dk , så herunder er der nogle ny farvekombinationer:







Nogle af dem, der er bedre?
0
1ups givet

#9 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

23-05-2013 18:17

mit forslag Smileyhttp://www.gutta.dk/anm.png
4
1ups givet

#10 - Badstue

Level: 15 (Geega)

23-05-2013 20:16

Jeg kan bedste lide det hvide logo - eller det arnel linker til. Dog skal ordet anmeldelse staves korrekt. Der mangler et "l" i sidste stavelse Smiley
0
1ups givet

#11 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

23-05-2013 20:16

Jeg havde samme tanke ang. farven. Den røde farve passer ikke rigtig med sidens design. Den grå tror jeg vil fungere meget bedre.
0
1ups givet

#12 - Kanin

Level: 23 (Skree)

21-10-2020 15:51



Et eksempel på hvordan det KUNNE se ud. Bare baseret på grafik vi tidligere har haft.

Overvej dette: Hvad er formålet med det billede der skal vises? Ikke kun det hjørne i arbejder på, men hele billedet.

Det skal selvfølgelig vise hvilket spil der er tale om (som i eksemplet her: Batman). Vores hjørne med teksten "anmeldelse" skal kun gøre hvad den gør. Vi skal være opmærksom på hvad det er vi kigger på. En anmeldelse af et spil - hvilket - se billede.

At tilføje elementer der ikke siger dette, skaber mere forvirring end nødvendigt.

En anden vigtig ting, er selvfølgelig farve. Det er rigtigt som KJ85 siger, det skal falde i øjnene. MEN det skal ikke stjæle opmærksomhed fra hele siden! Kun på det billede det sidder på.

Et finger peg: Hvis jeres billede til en nyhed er helt hvid, så er det et dårligt billede. Det ENESTE spil jeg kan komme i tanke om, som har MEGET hvid farve i sig, er Portal..... Men selv dér er det muligt at finde ingame footage med høj detalje grad.
Derfor har jeg valgt at bruge en hvid bjælke, med teksten: Anmeldelse. Den vil i de fleste tilfælde stå i stærk kontrast til det billede som er under den.
3
1ups givet

#13 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-05-2013 20:30

Jeg er nok mest til det grå i øjeblikket. Synes Thomas forslag er for simpelt/kedeligt..
4
1ups givet

#14 - Kanin

Level: 23 (Skree)

23-05-2013 20:31

Det er ikke meningen at bjælken her skal være spænende. Det skal billedet.
2
1ups givet

#15 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

23-05-2013 20:37

@KJ - Det grå er ganske fjongo! Go with it, dude! ^-^
0
1ups givet

#16 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-05-2013 20:38

Den er jeg med på, men billederne under logoet laver vi jo ikke om på.

Jeg ved det er din passion at siden ser godt ud, men minimalistiske logoer i hvid/grå er bare ikke mig..
0
1ups givet

#17 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

23-05-2013 20:39

Jeg er med på den grå.
0
1ups givet

#18 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

23-05-2013 20:56

@Thomas: Kan du ikke lige stikke mig farvekoden på den grå farve i bjælken, hvor der står antallet af 1-ups osv. ?

Så vil jeg lige prøve at sætte det på banneret til nyheden og se, hvordan det gør sig Smiley
0
1ups givet

#19 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

24-05-2013 08:29

Jeg synes den røde er mindre slem end jeg andre, kan faktisk godt lide den. Foretrækker dog klart KJ85's hvide logo Smiley Synes det er den rigtige balance, simpelt uden at blive kedeligt og spændende uden at blive forstyrrende for budskabet.
0
1ups givet

#20 - AND

Level: 35 (Lakitu)

24-05-2013 10:18

Jeg er vild med arnel925's billede! Mario-figuren virker næsten som om han siger: "velkommen, godt at se dig" - og så elsker jeg Super NES-kontrolleren - fedt med en lille retro.reference as well. Den har helt klart min stemme Smiley

Linker lige til billedet her, da det er røget ned på forrige side:


0
1ups givet

#21 - Linda B

Level: 13 (Baby Dodongo)

24-05-2013 10:26

Jeg kan bedst lide KJ85's hvide logo Smiley
0
1ups givet

#22 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-05-2013 10:30

Så lad os da teste det hvide logo indtil jeg får en farvekode for den grå bar under selve nyheden..
0
1ups givet

#23 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

24-05-2013 15:19

Pænt anmassende ikon, mand! Og wow, hvor det slet ikke passer ind i resten af designet!
2
1ups givet

#24 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-05-2013 17:30

Nu ved jeg ikke om du refererer til logoet generelt eller et med en bestemt farve Destructo, men nu er det ændret til at have den grå nuance fra baren under nyheder sammen med de røde bogstaver fra NESbozz...

Tak til kjonas for farvekode Smiley
0
1ups givet

#25 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

24-05-2013 19:30

kunne man ikke bare bruge de knapper som er i forvejen..



og her i en nyhed.



det er bare lavet i paint på 2 min..

men synes faktisk det er ret pænt.. og følger godt med i stilen på resten af siden...
3
1ups givet

#26 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

24-05-2013 19:34

Jeg kan godt lide det som det er nu.
0
1ups givet

#27 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

24-05-2013 20:49

Hvis den sorte kant får det til at stå for meget ud som det er nu, kunne man evt. ændre dens farve til den samme som ses rundt om de to reklamebannere...

Edit: Ligesom fonten selvfølgelig nok bør ændres til en af dem der i forvejen bruges på noget af det andet herinde..
0
1ups givet

#28 - Grauling

Level: 23 (Skree)

24-05-2013 23:47


4
1ups givet

#29 - Moysen

Level: 16 (Space Pirate)

25-05-2013 12:57

Jeg kunne bedst lide den hvide version af dit logo, KJ. Ellers kan jeg også godt lide Asgers eksempel. Smiley
0
1ups givet

#30 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

25-05-2013 14:25

fra min side kan jeg bedst lide den hvide udgave af KJ's logo men den grå er også fed nok Smiley
0
1ups givet

#31 - Destructo

Level: 3 (Koopa-Troopa)

25-05-2013 20:02

KJ85 skrev:
Nu ved jeg ikke om du refererer til logoet generelt eller et med en bestemt farve Destructo



Mest af alt bare dét, at det fylder næsten en fjerdedel af billedet. Ja, og så måske skrifttypen... og måske også tykkelsen på den stroke, som ikke rigtig matcher andet i designet. I det hele taget clasher det bare grusomt med N-clubs pyntelige design, du! Smiley

Men hey, flertallet har tydeligvis talt, så hva' faen.

1
1ups givet

#32 - Kanin

Level: 23 (Skree)

26-05-2013 12:19

Rasmus A design er ret frækt og enkelt. Fedt tænkt!
3
1ups givet

#33 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

27-05-2013 14:41

Går snart ud fra den første anmeldelse er klar, så hvordan får vi valget af logo afgjort?

Jeg leger stadig lidt med mit logo, og det seneste forslag gør brug af den orange farve på bogstaverne i vores profilboks. Herunder anvendt på det der kunne være billederne til de første par anmeldelser:





Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse..
3
1ups givet