Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Iwata giver lille indblik i Nintendos nye integrerede brugersystem

Skrevet af KJ85 - 08-05-2015 12:36

Den ene halvdel af Nintendos samarbejde med DeNA handler som bekendt om spil til mobilplatformen, men den anden halvdel er mindst lige så væsentlig og drejer sig om etableringen af et nyt integreret brugersystem, der vil kunne anvendes på tværs af platforme – hjemmesider, mobiler/tablets og spillekonsoller.

Det nye system skal som bekendt afløse Club Nintendo, der lukker helt ned ved udgangen af september i år, og uden at gå i detaljer kunne Satoru Iwata ved det nylige investormøde afsløre nogle af planerne for det. Det handler først og fremmest om at bygge bro, som beskrevet i indledningen, men følgende afslører, at der er langt mere i det end det.

So far, the members input their Club Nintendo ID to use the services. With this new service, our members will be able to visit Nintendo’s website and log in with one ID, and they will receive various services including the ones based on their past purchases and gameplay records as well as services that will be an improved version of the current loyalty program.
With this new membership, we are planning to deploy services that will make playing Nintendo games with their game pals more fun regardless of which platform they are accessing.


Det fremgår heraf, at vi vil kunne forvente, at man logger ind på Nintendos hjemmeside med et ID, der giver adgang til at se ens tidligere køb såvel som data for sin spilaktivitet. Især den sidste del virker spændende, for hvad betyder dette. Kommer vi blot til at se, hvor længe vi eventuelt har spillet forskellige spil på vores konsoller, eller indføres der måske ligefrem en form for achievement-system?

Det fremgår også, at man ikke har tænkt sig at nedlægge sit loyalitetsprogram fuldstændigt, men blot har i sinde at forbedre det. Om det betyder, at Nintendo stadig vil udbyde fysiske såvel som digitale goder, som de gjorde med Club Nintendo, det må tiden vise, men det er da rart, at man stadig har i sinde at belønne loyale kunder, og vi kan kun håbe, at der bliver adgang til goderne i Danmark denne gang, så vi ikke på halvkriminel vis skal lyve os til belønninger.

Den allersidste del af citatet er også ret spændende, for Nintendo vil altså gøre det mere spændende at dele oplevelser med sine spil-venner på tværs af platforme – man skal altså ikke nødvendigvis have adgang til de samme platforme for at følge med.

Selv om det ikke er ret konkret, så er det i mine øjne gode tegn på, at Nintendos nye brugersystem er på rette kurs. Hvad siger I andre til denne udtalelse fra Iwata, og hvilke forventninger har I til det nye system?

3
1ups givet

Kommentarer: