N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

Pikmin GO bliver til Pikm...

Ny opdatering til Disney ...

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Keytar i Rock Band 3, siger Ars Technica

Skrevet af Lukas Skywalker - 26-05-2010 22:53

Forleden lød det, at der ville være [link=keyboard at finde i Rock Band 3. Skal man tro Ars Technicas muldvarp, så er det i stedet en keytar.

En keytar minder om et keyboard, men man holder den ligesom en guitar. I Danmark kender mange nok keytaren fra Nephew, hvor frontmand Simon Kvamm spiller på en keytar.

Activision har tidligere udtalt, at de ville satse mere på software frem for hardware, for at spare penge. Man skulle tro at Harmonix ville gå den samme vej; og det har de rent faktisk set også gjort. Det bliver nemlig Mad Catz der kommer til at stå for instrumenterne.

Mad Catz vil lave alle de officielle instrumenter til Rock Band 3, og der vil være mange forskellige kombinationer af bundles at vælge i mellem. Så hvis du f.eks. allerede har guitar, kan du får en bundle kun med trommer, eller hvis du mangler alt udover trommer, kan du også få det. Det er selvfølgelig op til butikkerne, om de vil have samtlige bundles på lager (hvilket bliver rigtigt mange bundles, hvis alle kombinationer skal med!).

Samtidig vil en "pro mode" være inkluderet, hvor instrumenterne skal spilles på en mere "ægte" måde. Det vides ikke hvordan dette vil virke, dog. Det passer dog godt sammen med Dhani Harrisons tidligere udtalelse, som Harmonix dog prøvede at lægge en dæmper på.

Alt dette er stadig på rygtebørsen, men da Ars Technicas muldvarp har haft ret mange gange før, er sandsynligheden for at dette er sandt, relativt stor. Endnu større bliver det blot af, at Mad Catz i lang tid har haft rettighederne til at lave disse slags tilbehør, og at de så nu kan gøre deres instrumenter til de "officielle" instrumenter, gør det jo blot nemmere for begge parter.

De skulle være helt sikre mht. aftalen med Mad Catz, men Ars Technica indrømmer dog, at de ikke er 100 % sikre mht. keytar-delen.

Tak til BecelClaes, der gjorde os opmærksomme på nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

26-05-2010 23:53

Man må da sige, at det virker til at de har ret i at spillet kommer til at revolutionere musikspilsgenren - det her kan Guitar Hero: Warriors of Rock i hvert fald ikke hamle op med! Indtil videre virker det bare som om at det eneste nytænkning omkring den serie er udskiftningen af tallet i titlen, som altså er blevet erstattet med et navn - det gjorde de dog også med Guitar Hero: World Tour, men ikke med Guitar Hero 5... Store ændringer, store ændringer. Det er næsten komisk så få ændringer der var fra World Tour til Guitar Hero 5, og det skal sgu oppes markant denne her omgang, hvis jeg ikke skal have lov til at kalde Guitar Hero for last-gen når Rock Band 3 udkommer.

0
1ups givet

#2 - Jainay

Level: 2 (Keese)

27-05-2010 08:07

Nånå, så åbnes der op for mere Freezepop! Glæder mig til Pro-Mode <3
0
1ups givet

#3 - Justaway

Level: 1 (Goomba)

27-05-2010 11:58

keythahahahahahahahahar niec
0
1ups givet

#4 - Tøjza

Level: 4 (Stalkid)

28-05-2010 12:46

And a yamaha, yama-yamaha
0
1ups givet

#5 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

28-05-2010 14:57

Jeg venter stadig på Piano Hero.
0
1ups givet