Disney Dreamlight Valley ...

Husk The Game Awards på ...

Lanceringstrailer for Ins...

Nintendo eShop highlights...

Årets pakkeleg er i gang

Pokémon Violet (Switch)

Summer Game Fest 2023 sta...

Disney Speedstorm udskyde...

Lanceringstrailer for The...

Koa and the Five Pirates ...

Pokémon Scarlet & Violet

Glædelig Jul og Godt Nyt...

Mit gaming setup, vis mig...

Pokémon Unite

Splatoon 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Sonic Frontiers

Game Boy spil til 6 årig

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Kingdom Hearts 3D udgives d. 20. juli – nyt spil allerede på tale

Skrevet af KJ85 - 01-05-2012 11:48

Her på siden har vi tidligere kunnet læse om spillet Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance kort efter dets udgivelse i Japan, men siden da har intet nyt været bragt. Det skyldes derimod ikke, at der intet nyt har været at fortælle, for til det seneste europæiske Nintendo Direct kunne Satoru Shibata blandt andet annoncere spillets europæiske udgivelsesdato og fremvise det første engelsksprogede videomateriale fra spillet, der altså udkommer d. 20. juli i år.


For kort at opridse enkelte detaljer om Kingdom Hearts 3D er der tale om en fortsættelse af begivenhederne vist i epilogen i Kingdom Hearts: Re:Coded, og hovedpersonerne i spillet er Sora og Riku.

Spillet indeholder syv spilbare verdener, hvoraf de fleste findes i en form for sovende univers. Som altid er mange af dem baseret på forskellige Disney-universer, og i dette spil finder vi blandt andet verdener baseret på Klokkeren Fra Notre Dame, Pinocchio, De tre musketerer (den med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule), Fantasia og Tron: Legacy.

Spillets mest signifikante ændring i forhold til tidligere titler i serien, og samtidig et af spillets hovedelementer, er tilføjelsen af drømmespisere (Dream Eaters). Disse væsner kan deles op i to kategorier; Nigtmare- og Spirit-drømmespisere, der henholdsvis er onde og gode. Nightmare-typen skal derfor bekæmpes mens Spirit-typen kan rekrutteres og gå op i levels. Som Shibata nævner det i videoen længere oppe findes der mere end 50 forskellige af disse Spirit-drømmespisere, som vil være en stor hjælp gennem spillet.

Amazon.com afslørede for nogen tid siden også, at der vil være en bonus til dem der forudbestiller spillet hos dem. Bonussen består i et sæt med AR-kort, der kan bruges til at låse op for eksklusive drømmespisere i spillet. Det står også, at kortene vil være at finde i selve spilæsken, hvorfor man må formode at bonussen ikke kun gælder hos amazon.com. Billedet herunder viser et skærmbillede fra et af spillets AR-minispil, hvor spilleren kan fodre og kæle for de gode drømmespisere.


Den britiske amazon nævner på nuværende tidspunkt intet om denne bonus, og vi må således vente og se om det også bliver annonceret for Europa på et tidspunkt.

I Japan er der for ganske nyligt lanceret en Ultimania-bog til Kingdom Hearts 3D, og i den anledning er en af spillets skabere, Tetsuya Nomura, blevet interviewet vedrørende seriens fremtid. I dette interview fortæller han blandt andet, at han regner med at annoncere endnu et spil i serien indenfor nær fremtid, og godt kunne tænke sig at inkludere universer fra Disney Pixar i kommende spil. Herunder følger desuden et udpluk af interviewet:

- Does the secret message hint at Kingdom Hearts III?
Nomura: Use your imagination, the correct answer will come to you.
- Will there be a KH3D Final Mix?
Nomura: There are currently no plans for this.
- What about Birth By Sleep Vol. 2?
Nomura: There is a story that exists however producing a sequel isn’t possible at this time. (It goes on to state that the Osaka team is currently working on several projects.)


Hvad tror I, at Nomura har tænkt sig at annoncere? Et spil i hovedserien, et nyt spin-off, eller måske et re-make af tidligere spil i serien?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

01-05-2012 12:43

The world ends with you 2 har været på tale til wii, men de rygter er tilbage fra da 1'eren havde vist sig at sælge godt.
Derfor tror jeg at deres hemelige projekt kunne indeholde KH karakterer i det næste the world ends with you, ligsom KH3DS har med deres karakterer.

Det er aligevel det samme hold som har lavet bege serier.
Håber virkelig ikke der kommer en fortsætelse til BBS. Spillet var virkelig nice, men den er også afslutet. I hvert fald i final ending.
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-05-2012 17:35

^ Det er nu ikke mere end halvanden uges tid siden man kunne læse følgende på flere gamingsider:

As reported by Andriasang, Tetsuya Nomura — a key figure in The World Ends With You and the upcoming Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance — described the relevance of providing voiced dialogue for Raimu in the 3DS title, a character from the cult DS release: it's apparently important "out of consideration of the future of The World Ends With You series."

When pressed on what this meant, Nomura was rather coy: "Regarding The World Ends With You, I can't say anything at present... (laughs). But there probably is something."


0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

08-05-2012 23:30

Nomura er for nyligt også blevet interviewet af Game Informer, hvor han skulle have sagt følgende:

- spurgt ind til et eventuelt spil til PS Vita:
“I also feel that it’s about time that Kingdom Hearts should go back to being on a console.”

- spurgt ind til HD remakes af KH 1 og 2:
“I do have an interest in HD versions, and I’m currently researching them. If it is possible, I would like to do something about the series being spread over so many different consoles, too. I am thinking a lot about the future.”

- spurgt ind til KH 3:
“I’m not able to disclose any information on what’s coming next or any other future plans, but you may be able to find a hint if you play through Dream Drop Distance to the very end.”


0
1ups givet

#4 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

12-06-2012 13:57

Der er sådan set ikke kommet nye informationer, men jeg har læst en anden nyhed med flere informationer, som jeg lige vil dele og kommentere.

Brug omgivelserne til at udføre Flowmotion, hurtige og fleksible bevægelser, som kan kobles til fantastiske angreb.


Dette er et forbedret system af det som blev introduskeret i gameboy spillet, a chain of memories. Det minder mest af alt om en blanding af special angrebene fra birth by sleep og Re:coded.

Aktiver Reality Shift når timingen er helt rigtig og udfør forskellige angreb ved at bruge touch-screenen. Hver verden har sit eget enestående Reality Shift.


Det minder nok lidt om target search, som blev introduceret i birht by sleep, men varierer en del da det er en helt anden udførelse af angrebet.

Udfordr andre spillere i Flick Rush-kampe eller brug StreetPass til at skifte Link Portals, hvor du kan opsætte specielle kampudfordringer eller midlertidigt udlåne Spirits til andre spillere.


Det er så streetpass funktionerne. Det er helt nyt i serien, da det også er en ny feature hos 3DS.

Noget andet der strejfede mig er at der ikke er blevet vist en eneste final fantasy karakter indtil nu, og den er god nok. Spillet vil ikke indeholde final fantasy karakterer. Spillet vil kun have karakterer fra Disney, Kingdom hearts og The world ends with you. Det er måske ikke lige hvad mange havde håbet på, inklusive mig, men ikke desto mindre er spillet stadig en cross over.

0
1ups givet

#5 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

12-06-2012 23:26

Troede det var en del af seriens varemærke Smiley altså ff figurer
0
1ups givet

#6 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

12-06-2012 23:49

Nu er det: Disney meats Square Enix series.
Jeg er let skuffet selv, men jeg syntes det er fedt at der kommer til at være The worl ends with you karakterer med. De var også rimelig cool, men der er bare ikke så mange af dem... Jeg sytnes der i forvejen er for lidt FF karakter med.
0
1ups givet

#7 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

13-06-2012 00:00

Disney meats Square Enix series.Det lyder kødeligt... Smiley

1
1ups givet

#8 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

13-06-2012 12:50

ser meget fint ud. Kunne godt være et køb.
0
1ups givet