Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Køb Tomadachi Life og lad to af dine venner prøve spillet gratis

Skrevet af KJ85 - 21-05-2014 10:52

Mange snakker i øjeblikket om Mario Kart 8 til Wii U, der udkommer d. 30. maj, men ugen efter er Nintendo faktisk allerede ude med deres næste udgivelse. Det er selvfølgelig Tomodachi Life til 3DS det handler om, og Nintendo har netop afsløret deres plan for at udbrede spillet ved hjælp af downloadkoder til en prøveversion af spillet.

Her er hvad Bergsala skriver i en pressemeddelelse:

21. maj 2014 – Nintendo afslørede i dag, at med hvert eksemplar af Tomodachi Life, der udkommer 6. juni eksklusivt til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS, følger to gratis download-koder til Tomodachi Life: Welcome Version til Nintendo eShop. Tomodachi Life: Welcome Version giver dig muligheden for at teste en unik del af Tomodachi Life med venner og familie, som har et Nintendo 3DS-system. To heldige personer kan få lov til at skabe Mii-figurer med unikke stemmer og personlighedstræk, og så snart Mii-figurerne er flyttet til øen i spillet, vil de interagere med de andre figurer. Når Tomodachi Life: Welcome Version er gennemført, kan spilleren låse op for en særlig pandadragt, som kan bæres i selve Tomodachi Life-spillet, som fås hos din Nintendo-forhandler eller i Nintendo eShop.

I Tomodachi Life kan du lave din egen Mii-figur og flere andre baseret på alle du kender, såsom dine venner, forældre, lærere og hvem du ellers kan forestille dig; sammen bebor I jeres egne private ø! Mii-figurerne, som du kender fra Wii, Wii U og Nintendo 3DS-familien, udvikler sig i Tomodachi Life med nye evner til at tale, synge og opføre sig efter personlighed. Du oplever Mii-figurer af venner og bekendte komme til live i overraskende situationer i din helt egen sæbeopera. Hør deres tanker, forær dem mad og genstande og prøv at løse deres problemer for at skabe lykke i det lille samfund samt låse op for flere overraskelser. Du kan desuden dele skøre og skønne øjeblikke på sociale medier med brug af Nintendo 3DS Image Share-værktøjet.

To download-koder til Tomodachi Life: Welcome Version følger med hvert eksemplar af Tomodachi Life og giver dig mulighed for at invitere to venner til at downloade dette demospil gratis til deres Nintendo 3DS-systemer i Nintendo eShop. Tomodachi Life: Welcome Version lader dine venner prøve starten af Tomodachi Life, hvor de kan skabe op til tre Mii-figurer med nye stemmer og personlighed i denne testversion. Herefter kan spillets gameplay udforskes til fulde, hvad med fx at prøve en gruppeoptræden?

Kan dine venner lide at spille Tomodachi Life efter at have prøvet Tomodachi Life: Welcome Version, kan de overføre alle beboerne fra øen til den fulde version, som kan købes i butikker eller Nintendo eShop. Herudover kan de spillere, som gennemfører Tomodachi Life: Welcome Version låse op for den sjældne pandadragt i en af otte farver til deres Mii-figur og som også kan bruges i den fulde version af spillet.


Download-koderne finder du i pakken, når du køber Tomodachi Life hos din Nintendo-forhandler. Køber du spillet i Nintendo eShop, finder du koderne på skærmen efter købet eller i kvitteringen, som du modtager i Nintendo eShop. Hver download-kode kan anvendes én gang.

Hvad siger du til denne form for promovering af Tomodachi Life?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-05-2014 11:49

Så udgiv dog bare en normal demo...

Tror lidt, at jeg sidder på den her, hvad der angår en IGN DK anmeldelse, og det ville derfor være storartet, hvis vi her på N-Club kunne få et eksemplar, så vi kunne tjekke spillets potentiale ud ved at mødes.

På den måde, så kunne man måske også få sneget N-Club ind i anmeldelsen hos IGN DK. De har et suverænt dårligt community derhenne, men der er overraskende meget trafik

Jeg ser i hvert fald frem til at udforske titlen, mest af alt fordi det er noget aldrig har set før, og det virker så underligt ift. andre titler vi ser her i Europa (og vesten i det hele taget)
1
1ups givet

#2 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

21-05-2014 12:07

OliverAdam skrev:
Så udgiv dog bare en normal demo...



/thread.

Seriøst, det her virker jo fuldkommen hjernedødt...

"Køb spillet, og send en demo til din ven".

Mario Kart 8 Promotionen var sindsyg fed. Det her... Det er en ommer Nintendo.

0
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

21-05-2014 12:14

Skal i hvert fald ha det når det udkommer Smiley eller nogle dage efter releasen hvor jeg er kæreste-fri Smiley

Det ligner en form for the sims, bare dårligere, men eftersom jeg var dybt afhængig af the sims i en lang årrække, så kan jeg ikke la være med at prøve nintendo's primitive udgave af interaktive dukkehus Smiley

Så mangler vi bare en release dato på Disney magical World i eu
0
1ups givet

#4 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

21-05-2014 12:20

De er godt nok hotte de tøser på billedet iøvrigt Smiley
1
1ups givet

#5 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-05-2014 12:41

OliverAdam skrev:
Tror lidt, at jeg sidder på den her, hvad der angår en IGN DK anmeldelse, og det ville derfor være storartet, hvis vi her på N-Club kunne få et eksemplar, så vi kunne tjekke spillets potentiale ud ved at mødes.

På den måde, så kunne man måske også få sneget N-Club ind i anmeldelsen hos IGN DK. De har et suverænt dårligt community derhenne, men der er overraskende meget trafik.


Vil det overhovedet give mening? Jeg mener - der er så vidt jeg ved ingen direkte interaktion mellem to spilleres verdener. Det eneste man kan er at importere Miis, som andre spillere har kreeret og delt gennem en QR-kode.

0
1ups givet

#6 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

21-05-2014 13:10

Jeg var lidt under den opfattelse, at der var en lokal multiplayer, men var det blot StreetPass?
0
1ups givet

#7 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

21-05-2014 13:12

Der er lokal "send dine Miis til hinanden via trådløst netværk", og så kommer der vist flere beklædningsgenstande/items i forretningerne via StreetPass og SpotPass..
0
1ups givet

#8 - BamBamthePyro

Level: 17 (Deku Baba)

21-05-2014 13:52

Øm, vil nogle blive min ven.
0
1ups givet

#9 - XSSBM

Level: 9 (Bob-omb)

23-05-2014 08:30

DET! er en meget smart ide af Nintendo for det vil virkelig vise hvordan spillet er til nogen spillere der ikke har det Smiley
0
1ups givet

#10 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

25-05-2014 19:17

DET! er en meget smart ide af Nintendo for det vil virkelig vise hvordan spillet er til nogen spillere der ikke har det



Det ville en normal demo-version da også hahaha.

0
1ups givet

#11 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

22-06-2014 15:42

De vil bare ha' folk til at købe spillet Smiley
Nogen der har en kode til overs? For så kunne jeg da godt tænke mig at prøve den demo Smiley
0
1ups givet

#12 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

22-06-2014 15:48

De vil bare ha' folk til at købe spillet



Ja det giver lidt sig selv, men i hvilken verden køber DU som forbruger et spil, for at 2 af dine venner skal kunne prøve en bid af det spil? Kun Blizzard kører den strategi med deres spil, men det fordi de ved Starcraft, WoW og Diablo er sikre sælgere, plus guest-passes også gavner forbrugeren selv, eftersom at de så kan få lidt gametime med deres venner. Tomodachi Life er en single-player oplevelse og en ny IP i vesten.

En demo ville være langt mere effektiv, eftersom at det ville komme ud i hænderne på folk, som måske afviger fra at købe et spil, som måske er svært at anmelde.

Det er bare Nintendo som ved at Tomodachi Life ikke er en normal spiloplevelse for vesten, og i stedet for at risikere dårlig omtale baseret på meget lidt erfaring (gud vide gamers elsker at gøre således), så gør de det på denne her måde. Helt forskruet og unødigt.

0
1ups givet