KuvertNy Nintendo Direct annonc...

KuvertNy trailer for Mina the H...

KuvertDLC-udvidelse til Bloodst...

KuvertYacht Club Games Presents...

KuvertLife is Strange: Double E...

KuvertTricky Trials-udvidelse t...

KuvertVind Super Mario Merchand...

KuvertSommerudsalg på eShop er...

KuvertNy trailer for Biomorph u...

KuvertAlle Switch-spil ved Whol...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertE3 2021 - og des lige

KuvertYooka-Laylee

KuvertFire Emblem Heroes

KuvertNintendo Switch

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom får sin sidste trailer

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom får sin sidste trailer

Skrevet af JOEP - 13-04-2023 16:41

For bare et par uger siden fik en længere gameplay-gennemgang af Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, og i dag kunne Nintendo så præsentere den absolut sidste trailer inden udgivelsen af spillet 12. maj. Du finder den nye trailer lige her - men vær opmærksom på, at den viser en del af spillets historie frem, uden den dog spolerer noget direkte:Har du set traileren?

1
1ups givet

Kommentarer:

JOEP

#1 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

13-04-2023 16:44

Det var en rigtig god trailer, der endelig får ens hype-level til at stige lidt! Rigtig mange interessante detaljer, dem glæder jeg mig til at dykke ned i - når jeg får spillet.
0
1ups givet
Andreas Tarding

#2 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

13-04-2023 18:24

Ja, de fik virkelig fremvist meget "typisk Nintendo" i dénne her - vel netop dét, man i første omgang kom efter - altså i form af alle mulige kreative gameplayelementer. (Salicloth-flyvning mellem svævende vandbobler? Lol)

Det bliver interessant at se, i hvor høj grad, de ender med at satse markedsføringen på de "næsten gratis" kanaler, som disse her trailervideoer på Youtube, og artwork-opslag på Instagram, vel er. (Selvf. ikke "helt gratis", de SoMe-ansvarlige skal jo stadig arbejde, og klipningsansvarlige, osv.)

Der kan vel næsten ikke undgå, at komme én eller anden reklamekampange i medierne, når det er Zelda, tænker jeg mig - men forbruget på reklamer, bliver nok markant mindre, end man typisk ser for spil. (Men måske er det jo bare proportionelt til selve udviklingens budget - antageligvis er Zelda vel markant billigere at udvikle, end grafisk tunge AAA-titler til PS5/XSX/PC, og har så ganske enkelt tilsvarende ikke det store marketingbudget.)
0
1ups givet
powerfull499

#3 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

13-04-2023 22:36

Virkelig fed trailer!

Genbruger meget formularen fra BotW, som nok er den bedste trailer, jeg har set for et spil:Jeg tror næsten ikke, det er muligt at overgå BotW, - især nu hvor samme verden genbruges i Tears of the Kingdom. Når det så er sagt, så vil jeg sige, at jeg imponeret over alt det, som jeg har set indtil videre. Hvis Tears of the Kingdom bare er halvt så godt som BotW vil det være værd at købe.
BotW er det bedste spil, jeg nogensinde har spillet.

0
1ups givet
ChiCkenEL

#4 - ChiCkenEL

Level: 6 (Cucco)

13-04-2023 23:23

Får helt kuldegysninger når jeg ser den trailer og høre musikken. Den oplevelse har jeg ikke haft med de andre. Kan godt mærke jeg snart skal have lagt en forudbestilling på det spil.
0
1ups givet
Andreas Tarding

#5 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

14-04-2023 09:41

powerfull499 skrev:
Jeg tror næsten ikke, det er muligt at overgå BotW, - især nu hvor samme verden genbruges i Tears of the Kingdom.


Det har netop egentlig også været min største spænding med dette projekt - hvis man kigger i forhold til forgængerens kritikerscore, er det jo vist en totalt umulig opgave, de har haft hængende over hovedet, lol. Men det er de jo nok også selv klar over. Det er vel ikke specielt menneskeligt realistisk, at producere adskillige 97%-Metacritic-spil i træk, lol. Men det bliver jo spændende at se.

Mit umiddelbare indtryk er, at Tears of the Kingdom ganske enkelt bare retter på det mest åbenlyse problem, forgængeren vel havde: det klassiske open world-problem med, at de simpelthen havde valgt en for stor størrelse overworld, til, at de kunne nå at putte nok indhold på kortet. Inklusiv spillets bestiary - objektivt var der jo lign. antal monstre, som i tidligere spil, men når dette blev koblet sammen med den enorme overworld, begyndte det at være utilstrækkeligt. ("De samme fjender gentaget for ofte"-problemet.)

1
1ups givet
powerfull499

#6 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

15-04-2023 11:45

^
Ja! Men jeg må så sige, at det ville alligevel ikke komme bag på mig, hvis de kommer til at tangere denne score. Det er det magiske med Nintendo. Jeg gad godt at være en flue på væggen i deres development, da det er imponerende, hvordan de (næsten) altid leverer fantastiske spil i deres store franchises.
1
1ups givet