Ny Partner Showcase onsda...

Nintendo Direct Partner S...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Endless Ocean Luminous af...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario Sports Superstars udkommer 10. marts med nye amiibo-kort

Skrevet af JOEP - 26-01-2017 17:10

Nintendo har i dag bekræftet, at det kommende Mario sportsspil til Nintendo 3DS, Mario Sports Superstars, udkommer i Europa den 10. marts. Oven i det har de annonceret en bunke forskellige amiibo-kort med Mario-figurer i forskellige sportsgrene. Spillet indeholder fem forskellige sportsgrene, nemlig tennis, fodbold, golf, ridning og baseball.

Alle spillene kan nydes både i single player og lokal såvel som online multiplayer, og i den første trailer udsendt for spillet får vi et kig nærmere kig på baseball-delen.amiibo-kortene kommer i handlen samtidig med spillet og ved scanning låser de op for en særlig Star-udgave af figuren, som er stærkere end den normale figur. Der er i alt 90 forskellige amiibo-kort, og spillet indeholder 16 figurer plus to, der skal låses op for på forskellig vis. Scanner du tre amiibo-kort får du mulighed for at give en figur en endnu større bonus, hvis du klarer Road to Superstar-spiltypen, der låses op for i det tilfælde. Bergsala skriver desuden følgende i sin pressemeddelelse:

26. januar 2017 – Hæng ud med Mario og vennerne fra den 10. marts, når sportsspillet Mario Sports Superstars udkommer til spilsystemerne i Nintendo 3DS-familien. Glæd dig til at spille fodbold, tennis, golf, baseball og hesteløb. Spil solo eller hvad med at udfordre dine venner lokalt eller online? Den 10. marts lanceres desuden 90 Mario Sports Superstars amiibo-kort. Disse kort sælges i pakker med fem kort og kan bruges til at forbedre figurernes evner i spillet. Dem, som formår at få fat i ”first print-run version” af spillet, får desuden et tilfældigt udvalgt amiibo-kort med i spilæsken.

I fodbold er holdets taktik selvfølgelig vigtig, men også de individuelle indsatser tæller. Tennis og golf vil have en velkendt og klassisk tilgang, hvis du tidligere har spillet spil fra serierne Mario Golf og Mario Tennis. I baseball lægges vægten på at slå og kaste. Bowser gør sig ganske godt i denne sport, hvor han kan slå bolden langt uden for banen. Hesteløbet kræver, at du sætter dig op på hesten, springer over alle forhindringer og kommer først i mål. Husk at indsamle gulerødder undervejs for at øge din hests udholdenhed! Og ved at indsamle stjerner kan du bruge den særlige Star Dash-teknik. Desuden kan du besøge dine yndlingsheste i Stable Mode. Få et godt forhold til din hest i stalden, det hjælper jer på banen!

Mario Sports Superstars er perfekt at spille sammen med venner og familie. Alle sportsgrene kan spilles både lokalt og online. Der er også turneringer i spille, der egner sig til alle. Og du kan udfordre spillere i hele verden!

I alt kan du vælge mellem 18 forskellige spilfigurer i Mario Sports Superstars. 16 af dem er tilgængelige fra start, mens du kan låse op for yderligere to figurer undervejs i spillet. Nogle af figurerne er stærkere eller har større præcisionsevne end andre, så vælg dine favoritter med omhu. Med amiibo-kortene kan du desuden forbedre dine figurer yderligere ved at låse op for deres ”Star Versions”.

Gør du brug af mindst tre amiibo-kort i spillet, kan du deltage i spilfunktionen ”The Road to Superstar”, der kan give dine figurer Superstar-status, som gør dem endnu stærkere!


På Nintendos hjemmeside finder man også nedenstående billede af fem amiibo-kort, så vi ved, hvad vi kan forvente at se i kort-pakkerne.Er det et spil, du kunne finde på at erhverve dig? Hvilken sportsgren tror du, du bliver mest glad for, og vil du investere i kort til spillet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

26-01-2017 18:00

Her kommer lige et link til et album med screenshots og artwork med mere Smiley
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

26-01-2017 19:39

Opdateret med den første trailer for spillet..
1
1ups givet

#3 - zcream

Level: 13 (Baby Dodongo)

27-01-2017 08:34

Umiddelbart lyder det spændende, men det kunne lyde som om, man ikke vil have de store chancer online, hvis man ikke køber Amiibo kort, hvilket er lidt frustrerende i min bog.

Har de enkelte sportsgrene lidt dybde og måske en sæson-mode, vil jeg dog mene det har udmærket potientiale som singleplayer spil.
0
1ups givet

#4 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

27-01-2017 08:49

Hver sportsgren er et fuldbyrdet spil i sig selv ifølge Nintendo. Så det er lovende. Ser dog også de kort som pay-to-win, så håber i høj grad, at man kan få adgang til de stjerner ved at være god.
0
1ups givet

#5 - Fawful

Level: 18 (Twhomp)

27-01-2017 11:56

Jeg havde meget hellere set et sådan spil til Switch. Men uden jeg har læst yderligere om det, lyder det ret lovende, hvis hver sportsgren, kunne være et spil for sig selv. Mario fodboldspillene til GameCube og Wii var i hvert fald gode, underholdende spil Smiley
1
1ups givet

#6 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

27-01-2017 17:13

Synes spillet ser rigtig godt ud, men havde også hellere set spil som dette på Switch, da jeg også var super glad for Mario fodbold til både Gamecube og Wii Smiley
0
1ups givet