Nintendo fremlægger kvar...

Braid: Anniversary Editio...

Adventures of Pip (Wii U ...

Pikmin 3 Deluxe annoncere...

Paper Mario: The Origami ...

N-club Streams: Uge 32

Næste sommeropdatering t...

Atelier Ryza 2: Lost Lege...

Unboxing af LEGO Super Ma...

Vi streamer Luigi's Mansi...

Spil på vej til Switch

LEGO Super Mario

TV bord

Paper Mario: The Origami ...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

E3 2013

Super Smash Bros. Ultimat...

Satoru Iwata er gået bor...

Pokémon GO

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Masser af detaljer omkring Pokémon Home frigivet

Skrevet af JOEP - 29-01-2020 13:07

Pokémon Home blev annonceret i maj måned sidste år under en stor Pokémon-pressekonference, sammen med bl.a. Pokémon Masters og Pokémon Sleep, hvoraf sidstnævnte stadig er lidt af et mysterium. Nu ved vi så, at Pokémon Home udkommer i februar måned, og i går blev der frigivet en masse informationer vedrørende applikationen.Lad os først se på, hvad Home er og gør. Pokémon Home er en applikation til Switch og smartphones, som tillader dig at overføre og kigge på dine Pokémon fra tidligere spil, og som fremadrettet vil være stedet, hvor du overfører Pokémon fra ét spil til et andet. Spillet understøtter Pokémon fra Pokémon Let’s Go-spillene, Pokémon Sword og Shield samt Pokémon Go (kommer senere), og så vil du kunne overføre dine gamle Pokémon fra Pokémon Bank til Nintendo 3DS, der er en tilsvarende service, men som ikke fremadrettet vil kunne bruges længere.Der er dog lige et opmærksomhedspunkt – når du har flyttet dine Pokémon fra Pokémon Let’s Go, vil de ikke kunne føres tilbage til spillene, ligesom Pokémon der ikke er mulige at finde i Pokémon Sword og Shield ikke vil kunne føres til disse spil.

Men udover at kunne flytte dine Pokémon, har du også mulighed for at bytte Pokémon med andre. Wonder Box er tilfældige byttehandler, mens GTS tillader bytte mellem specifikke Pokémon. Hvis du ved, hvem du vil bytte med, er det bedre at starte Room Trade og Friend Trade. I Pokémon Home er der også et Pokédex, og så har du mulighed for at bedømme (Judge) dine Pokémon for at se, hvor gode IV de har. Til sidst er det også muligt at modtage gaver gennem Mystery Gift i Pokémon Home.Applikationen har to versioner – en gratis Basic udgave og en Premium udgave, som kommer til at koste ca. 140 kr. om året, 22,50 kr. for 30 dage eller 37,50 kr. for 90 dage. Du kan se på billedet herunder, hvad forskellen mellem versionerne er:Pokémon Bank til 3DS har hidtil kostet penge, men det bliver gjort gratis i den første måned efter udgivelsen af Pokémon Home, så du kan flytte dine Pokémon over. Til gengæld kan du ikke flytte dem til Pokémon Home, hvis du ikke har Premium.

Du kan se lidt om, hvad du kan bruge de to versioner af Pokémon Home til i nedenstående billede, men kort sagt skal du bruge Switch-versionen til at flytte dine Pokémon og mobil-versionen til at bytte dem.Pokémon Home kommer engang i februar, men vi ved endnu ikke mere præcist, hvornår det bliver.

Kommer du til at benytte dig af Pokémon Home?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - JOEP

Level: 46 (Phantoon)

12-02-2020 06:30

Det er nu muligt at hente Pokémon Home via Switch eShop.

GameXplain har lavet en lille video, der viser app'en frem:


0
1ups givet

#2 - Mr. Mario

Level: 22 (Ice Keese)

12-02-2020 11:19

App'en kan også findes på Google Play Butik. Den dukkede umiddelbart ikke op ved at søge på den for mit vedkommende. Så jeg fandt den under Pokémon Quest under apps fra samme udvikler.
0
1ups givet