Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Monster Hunter Stories ge...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Michael Pachter udtaler sig om Nintendo 3DS

Skrevet af Lukas Skywalker - 24-03-2010 18:21

Så er vores allesammens elskede Michael Pachter tilbage med endnu en udtalelse. Denne gang handler det dog ikke om Wii HD, som nok er det han er mest kendt for at snakke om, men i stedet den nyannoncerede konsol Nintendo 3DS.

Følgende er frit oversat, hele interviewet kan ses på originalsproget her.

Jeg fandt det ekstremt overraskende, at Nintendo annoncerede Nintendo 3DS før Nintendo DSi XL overhovedet udkom (Nintendo DSi XL udkommer d. 28. marts i 2010), de har egentlig sagt til forbrugerne: "Hey, vi har denne her nye model af DS'en der udkommer denne uge, og nå ja, så vil den være bagefter om under et år." Jeg har aldrig nogensinde set et firma gøre dette siden Osbourne Computer gjorde nogenlunde det samme i 1982 (og gik bankerot året efter, da salgstallene dykkede).


Michael Pachter har dog ikke noget konkret at sige om den kommende Nintendo 3DS.

Jeg har ikke noget at sige omkring Nintendo 3DS, før jeg ved hvad det egentlig er. Pressemeddelelsen sagde at den havde "3D-skærme uden brug af briller." Jeg ved ikke helt hvad det skal betyde; det siger ikke specifikt at det har en 3D-skærm, eller at indholdet på konsollen er i 3D, så jeg vil mene at det er ret forhastet at begynde at snakke om chancerne for succes.

- Michael Pachter


Har Michael Pachter ret? Skal vi vente med overhovedet så meget som at tænke over Nintendo 3DS, før vi får mere at vide om den?

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Thomas Christensen

Level: 1 (Goomba)

24-03-2010 19:35

Manden har jo ret. At annoncere 3DS få dage før release på DSiXL er som at skyde sig selv i foden. Men går ikke ud fra Nintendo har de store salgsforventninger for XL alligevel.
0
1ups givet

#2 - Justaway

Level: 1 (Goomba)

24-03-2010 20:09

arh det ved jeg nu ikke, jeg ser mere XL som en alternativ version, hvorimod 3DS er det næste skridt. Den kommer med helt nye muligheder for gameplay og historie
0
1ups givet

#3 - yasw

Level: 1 (Goomba)

24-03-2010 21:10

Jeg har også set på andre fora hvor nogen sviner Nintendo til og hader dem som ind i helvede, fordi de lige har købt en DS og nu er de sure fordi der "snart" kommer en ny. Altså, hvad er problemet? Man køber vel en konsol fordi man vil have den og synes der er nogle gode spil til den. Det udelukker vel ikke noget andet.
Jeg ser intet galt i den her form for nye udgivelser og annonceringer samtidig. Spilmaskiner har jo en lang levetid, hvor man sagtens kan sælge den gamle konsol og måske i nye opdaterede versioner, samtidig med at man gør klar til den næste generation. Det er jo forskellige forbrugersegmenter der tager dem sig i forskellige perioder af deres livscyklus.
Personligt overvejer jeg skam stadig en DS af en art. Annonceringen af 3DS gør ingen forskel, tværtimod, fordi jeg finder ikke 3D gimmick super fascinerende i sig selv.
0
1ups givet

#4 - Phazyck

Level: 4 (Stalkid)

24-03-2010 21:49

Jeg har intet imod at de annoncerer 3DS inden DSi XL's udgivelse i vesten.
Hvis jeg havde købt en DSi XL ville jeg ikke have de store problemer med det, man kan jo bare sælge den til GameStop og få sat prisen ned på 3DS når den er udkommet.
Jeg har for eksempel købt en sort DSlite engang, og ærgrede mig lidt over det senere, da de annoncerede den limegrønne DSlite (min yndlingsfarve), men det var ikke et så stort problem alligevel, fordi jeg kunne give min sorte DSlite for at sætte prisen ned på den grønne.
I <3 GameStop's bytteservice! =D

Jeg kan godt se at det kan have indflydelse på salgene af DSi XL, men jeg tror heller ikke at den vil sælge særligt meget alligevel...

Jeg glæder mig til at høre mere om 3DS, indtil videre ved jeg ligesom Pachter ikke hvad jeg skal synes om den, da der ikke er kommet nogle specifikke detaljer på bordet endnu.
0
1ups givet

#5 - Grauling

Level: 23 (Skree)

24-03-2010 22:08

DSi's publikum er jo nok heller ikke lige de personer der går ud og køber en hel ny konsol der kommer ud på marked med en 3D effekt.
0
1ups givet

#6 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

24-03-2010 22:26

Stereoskopisk 3D egner sig IMO slet ikke til gaming - ihvertfald ikke på det stadie som det er på nu. Fokuspunktet er forudbestemt, og det kan måske fungere på en film, men i et spil tror jeg at det vil virke irriterende.
Desuden er der en ret stor gruppe af folk som ikke har stereosyn, pga. øjenskader, skelen og lign.
0
1ups givet

#7 - yasw

Level: 1 (Goomba)

24-03-2010 22:51

Ja medmindre de virkelig kan noget revolutinerende, bliver det da et problem at skulle holde sin DS lige i den rette vinkel for at få den rette 3D effekt.
0
1ups givet

#8 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

24-03-2010 22:54

Nu har I også lagt jer fast på, hvilken form for 3D maskinen kan vise. Pacther har fat i det helt rigtige; vi aner intet om det. Maskinen kan "vise 3D uden brug af briller". Super -- det kan betyde mange ting.

Selv tror jeg på det blot er en måde hvorpå maskinen viser dig en 3D effekt ift. den måde du holder maskinen på, f.eks. via kameraet eller en bevægelsessensor. Det er bare allerede set på DSi.
0
1ups givet

#9 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

24-03-2010 23:02

Nå ja, der kunne jo egentlig også være tale om en 3D-effekt som opnås via head/eye-tracking, ligesom det der DSi-spil, der har været en nyhed om for nogle uger siden.

Umiddelbart virker det så bare underligt at markedsføre det som en 3D-konsol, fordi det vil enhver anden konsol som har kamera jo også kunne.

Det bliver lidt spændende at se til E3 hvad dælen det egentlig er de har lavet Smiley
0
1ups givet

#10 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

24-03-2010 23:12

Netop pga. at det allerede kan lade sig gøre ved DSi, tror jeg det er den "anden slags" 3D der er tale om Smiley
0
1ups givet

#11 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

25-03-2010 00:20

Andre former for 3D uden briller har bare en svaghed; de kræver næsten allesammen, at spillerens øjne placeres meget korrekt ift. skærmen. Ligeledes har de nogle problemer med folk som normalt har synsproblemer.

Medmindre Nintendo selvfølgelig selv har udviklet en ny form for 3D-teknologi, hvilket jeg dog vurderer som værende meget usandsynligt.
0
1ups givet

#12 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

25-03-2010 00:37

i en anden udtalelse siger Pacther af Nintendo ikke kan lave en 3d skærm uden brug af briller fordi det ikke er lykkes for nogen andre, hvilken visser hvor lidt han ved, der findes 3D HDTV, som demomodeler, de er bare få dyre af lave til nok gider af købe dem. Lille 3D skærm er endnu letter og langt billeder, fordi personen sider tæt på og har hovedet i et begrænset område.

Han siger også af det er ikke nok bare af have en 3D skærm for en ny konsol, hvilken viser af manden har ikke hørt efter hvad Reggie har sagt med af bedre grafik ikke er nok alene til en nye konsol.
0
1ups givet