Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Multiplayer i Assassin’s Creed IV: Black Flag

Skrevet af KJ85 - 02-08-2013 12:36

Assassin’s Creed IV: Black Flag har som vi har hørt tidligere en stor og omfattende Story Mode, men man må ikke glemme at spillet også byder på multiplayer. Udvalgt presse har for nyligt fået adgang til denne del af spillet og via VG 24/7 kan vi derfor nu få lidt detaljer om, hvordan det kommer til at foregå denne gang.

Lad mig fra start sige, at jeg ikke har det store kendskab til serien, men jeg kan forstå at Wolfpack, der også var en del af Assassin’s Creed III, er tilbage. Kort beskrevet er det en online game mode for op til fire spillere, hvor man samarbejder om at udføre forskellige missioner for at opnå point og opgradere sin karakter med bedre egenskaber. Wolfpack er dog denne gang opdelt i to dele – Discovery, der stille og roligt tager hånd om nye spillere og lærer dem det basale, og Unleashed, der er den fulde og mere hektiske oplevelse, hvor man er presset på tid og evner. Fælles for begge er dog at missionerne gradvist bliver sværere som spillet skrider frem. Herunder kan i se, hvordan det fungerer.



Foruden Wolfpack er der tilføjet en multiplayer mode kaldet Gamelab. I denne har man adgang til at lege med et væld af indstillinger for at skabe sin helt egen oplevelse. For, at det ikke skal være løgn er der mere end 200 indstillinger at vælge mellem, og ønsker man eksempelvis at spille et spil, hvor der kun kan dræbes med pistoler kan man det, og det kan også lade sig gøre at slå det gængse point-system fra og i stedet tildele 1 point for hvert drab. Der er altså ikke mindre end et hav af muligheder, men man kan dog ikke indlede kamp på havet i multiplayer.

Er multiplayer noget du gør dig i i Assassin’s Creed-serien, og hvordan synes du det lader til at tage sig ud i dette spil, der udkommer d. 1. november?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

02-08-2013 13:54

jeg hader multiplayer Smiley er ikke derfor jeg køber spil.. for at spille mod nogen små børn fra kina/korea som bruger hele deres liv på at spille online Smiley

så køber black flag Smiley men kunne aldrig finde på at spille online Smiley
0
1ups givet

#2 - MINI

Level: 4 (Stalkid)

02-08-2013 14:30

Tak til Ubisoft.. så der findes multiplayer på Wii U?
0
1ups givet

#3 - Peblisko

Level: 21 (Paragoomba)

03-08-2013 21:19

Rasmus, er det så ikke bare online multiplayer du hader? (For det bryder jeg mig heller ikke om.)

Lokal multiplayer kan derimod være årsagen til at jeg køber et spil, fx Tekken.

Anyway,
Jeg synes det ligner en forvirrende blanding af at snigmyrde og at være piratleder, der plyndrer byer i flok - umiddelbart ikke noget man forbinder med hinanden. Vil man undgå at blive set eller vil man markere sin lovløse magt? Håber man kan vælge enten eller og ikke tvinges ud i et paradoks.

Det ødelægger det lidt for mig, at man hele tiden skal mindes om at det er en simulator af fortiden med hende robotstemmen og at de der "fragmenter" skal svæve rundt og bryde med illusionen - også selvom det er et "karakteristika" ved serien.
0
1ups givet

#4 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-08-2013 22:15

Tror simulatordelen i Wolfpack fungerer sådan, at jo flere point du skraber sammen, jo mere verden får du adgang til. Ret mig, hvis jeg tager fejl..
0
1ups givet