Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Spil på vej til Switch

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

My Nintendo kommer til Danmark i marts – læs hvad det indebærer

Skrevet af KJ85 - 03-02-2016 12:40

Ved investormødet i oktober kunne Nintendos nye administrerende direktør, Tatsumi Kimishima, for første gang løfte sløret for detaljer vedrørende deres nye medlemsservice, My Nintendo, som japanerne siden december har testet af. I marts lanceres den officielt i 39 lande – heriblandt Danmark – og ved nattens investormøde blev vi nok engang klogere på servicen.

Målet med My Nintendo er først og fremmest at gøre Nintendos spiloplevelser sjovere og mere bekvemme. Det skal fungere som arvtageren for Club Nintendo, men i stedet for at være et loyalitetsprogram, så bliver det et mere omfattende belønningssystem, hvor medlemmer blandt andet vil modtage forskellige tilbud.For at benytte My Nintendo skal man først oprette sig en Nintendo Account, og det har de kunnet gøre i Japan siden december. Det har betydet, at Nintendo har kunnet sende de registrerede brugere beskeder, hvori de har anbefalet software og givet personlige tilbud. Beskederne målrettes via brugernes profiler, købshandlinger og spilhandlinger og kan eksempelvis omhandle DLC til spil brugeren ejer i forvejen.

Personlige tilbud udsendes blandt andet ved brugernes fødselsdage, men de gives også på andre tider af året. Brugere, der har spillet bestemte spil, vil måske modtage en besked med forslag til deres næste spil sammen et tilbud på netop det spil, og på denne måde håber Nintendo at øge kundetilfredshed.I Japan har man allerede integreret systemet på den officielle hjemmeside, så brugerne kan købe software, som de har udvist interesse for, direkte og lade det automatisk downloade på 3DS eller Wii U. Det kræver naturligvis, at man har forbundet sit NNID til sin Nintendo Account.

Fra d. 17 februar åbner Nintendo op for registreringen af en Nintendo Account uden for Japan. Alle, der har oprettet en Nintendo Account inden den globale lancering af My Nintendo i marts, opnår naturligvis medlemskab af den nye medlemsservice, der fra start vil fungere som et point-baseret belønnings-program for både dedikerede spillekonsoller og smartphones/tablets. Det skal således også bygge en bro mellem de to markeder.Til belønnings-systemet opereres der med to typer point kaldet Platinum Points og Gold Points. Platinum Points får brugerne for at spille på smartphones/tablets, for at logge ind på Nintendo eShop og for at opfylde andre ting. Gold Points får man derimod for sine digitale køb på Wii U og 3DS. Hvor Club Nintendo opererede med belønning for at købe og registrere produkter, så vil der via My Nintendo altså uddeles point for digitale køb såvel som spilaktivitet og interaktion med info fra Nintendo. Målet med to former for point er at tilbyde to forskellige ting.

Platinum Points kan bruges til erhvervelse af digitalt indhold som HOME Menu Themes, hvilket illustreres på nedenstående billede.Gold Points kan derimod veksles til rabatkuponer til andre digitale køb på Wii U og 3DS.Tingene beskrevet indtil videre er blot de ting My Nintendo vil kunne tilbyde fra start. Der er planer om at udvide servicen til også at omfatte håndtering af venskaber, koordinering af data til skyen og fordele i butikker.

Alt sammen bliver som skrevet i indledningen også muligt i Danmark ved lanceringen i marts, og det bekræfter nedenstående billede.Hvad siger du til informationerne om My Nintendo. Lyder det spændende for dig?

6
1ups givet

Kommentarer:

#1 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

03-02-2016 13:08

Fedt! Nu får vi endelig glæde af Nintendo-goder, uden at vi skal snyde os til dem som ved Club Nintendo Smiley
0
1ups givet

#2 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

03-02-2016 13:49

Altså for man kun de der Gold Point hvis man køber spillet digital? Hvad hvis har købt det i en butik jo, så for jeg ikke noget?
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

03-02-2016 13:56

^Det tror jeg ikke du skal regne med nej. Måske bliver der integreret noget i forhold til din aktivitet i spil, som du køber fysisk, men du kan umiddelbart ikke belønnes for selve købet.

Det giver et eller andet sted også fin mening, for vi hører jo hele tiden om den digitale fremtid. Mange af os nok vil derimod nok stadig foretrække at have æsken stående derhjemme.
0
1ups givet

#4 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

03-02-2016 13:58

3vil-GoOby skrev:
Fedt! Nu får vi endelig glæde af Nintendo-goder, uden at vi skal snyde os til dem som ved Club Nintendo Smiley


Det er måske lidt for tidligt at sige det. Vi får nok glæde af de digitale goder, men vi ved ikke noget om de fysiske endnu, som de ellers snakkede om til sidste møde. Det kunne ellers være fedt, hvis det var sagen.

Desuden udkommer Miitomo heller ikke til Danmark i første omgang, men man må håbe vi ikke er langt bagud.

0
1ups givet

#5 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

03-02-2016 15:47

KJ85 skrev:
^Det tror jeg ikke du skal regne med nej. Måske bliver der integreret noget i forhold til din aktivitet i spil, som du køber fysisk, men du kan umiddelbart ikke belønnes for selve købet.

Det giver et eller andet sted også fin mening, for vi hører jo hele tiden om den digitale fremtid. Mange af os nok vil derimod nok stadig foretrække at have æsken stående derhjemme.Ja er lidt en trist udvikling.. Og så hvis går hen og bliver nogle rewards som statue og dimser til collector er det jo netop sådan folk som også vil have spillet i hånden Smiley
Og så er det bare stadigvæk for dårligt at ens digital ikke er "låst" til ens bruger i stedet for konsol når vi snakker 3ds Smiley

0
1ups givet

#6 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

03-02-2016 21:22

Det med at give særlige tilbud baseret på, hvad man laver i spillene, minder mig om de loyalitetsprogrammer, som Gabe Newell flere gange har fortalt at Valve har overvejet. Valve har dog en generelt mere brugerdrevet tilgang til den slags, men det kan være at Nintendo kommer lidt på forkant på den front med My Nintendo.

Jeg er ret spændt på at se, hvad de digitale belønninger for Platinum Points bliver.
0
1ups givet

#7 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

04-02-2016 06:20

Det lyder til at være det mest ligegyldige nogensinde...hvis muligt endda dårligere end uplay...
0
1ups givet

#8 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

04-02-2016 12:11

^Det tror jeg ikke du skal regne med, at det bliver. Det kan godt være at gevinsterne ved at optjene point ikke lyder overvældende lige nu, men vi kender reelt set ikke det sande omfang, og Nintendo kan justere systemet med tiden.

Det her kan desuden meget vel vise sig at blive store skridt i retningen mod implementeringen af et ordentligt kontosystem på konsollerne. Husk, at alle kan blive medlem af My Nintendo. Der er ikke noget krav om at eje en konsol, og bliver Miitomo en succes, så skal mange nok tilslutte sig for at få nye kostumer til deres Mii og den slags.

Med tiden kan Nintendo desuden markedsføre deres spilserier direkte til en kæmpe skare af mennesker, og så kan vi håbe, at det kan føre til øget salg af deres dedikerede spilekonsoller. Det kan blive starten på noget stort for Nintendo, og det kan samtidig tvinge dem til at komme ind i kampen i forhold til kontosystemet. DeNA har stor erfaring på det område, så der vil helt sikkert ske forbedringer Smiley
0
1ups givet

#9 - Pchan

Level: 10 (Bomchu)

04-02-2016 22:00

Der er planer om at udvide servicen til også at omfatte håndtering af venskaber


Er det mon sammenkoblingen mellem My Nintendo og Facebook, Twitter og Google+

Jeg er også spændt på at se, hvad det kommer til at betyde for Wii U.

0
1ups givet

#10 - kartoffelporresuppe

Level: 11 (Octorok)

08-02-2016 21:54

jeg synes det her lyder Rigtig lækkert.
Rabat på digitale spil.
0
1ups givet

#11 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

29-03-2016 14:24

Torsdag eftermiddag åbner det for tilmelding i Danmark. Det er sikkert en nyhed værdig, men har ikke lige tid til mere nu.

Samtidig lancerer Nintendo deres nye online portal, så man kan købe spil til Wii U og 3DS over nettet og hente dem direkte til maskinen.
0
1ups givet

#12 - Keepcalmandplay

Level: 7 (Korok)

29-03-2016 15:36

^ hvor fandt du den nyhed? Syntes ikke jeg kan finde andet end at det tætteste på Danmark for My Nintendo er Tyskland?... Danmark står ikke på listen over dem der får adgang?
Eller kan være jeg tager fejl?
0
1ups givet

#13 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

29-03-2016 15:44

Lyder fedt, men vil aldrig smide penge efter store digitale titler på Nintendo, da man let kan miste ALT indhold.

Jeg ombyttede en 3DS, og vidste ikke man sku overføre dataerne. Det endte med at jeg måtte lave et nyt ID og så skippe min gamle bruger., så jeg gik fra mikejezz til mikejezz86. Det 86 irritere mig stadig men ku aldrig recover min konto.

Vil ikke betale for noget digitalt jeg kan miste adgangen til
0
1ups givet

#14 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

29-03-2016 16:14

Keepcalmandplay skrev:
^ hvor fandt du den nyhed? Syntes ikke jeg kan finde andet end at det tætteste på Danmark for My Nintendo er Tyskland?... Danmark står ikke på listen over dem der får adgang?
Eller kan være jeg tager fejl?


Her http://www.nintendolife.com/news/2016/03/my_nintendo_and_miitomo_to_launch_in_the_west_on_31st_march

I afsnittet om My Nintendo er Danmark listet.

0
1ups givet

#15 - Keepcalmandplay

Level: 7 (Korok)

29-03-2016 16:23

#14
Tak!
FEDT! glæder mig! Smiley
0
1ups givet