KuvertGratis udvidelse til Disn...

KuvertDragon Quest III HD-2D f...

KuvertTeenage Mutant Ninja Turt...

KuvertNintendo Direct 18. juni:...

KuvertOverblikstrailer for Luig...

KuvertAce Combat 7: Skies Unkno...

KuvertDonkey Kong Country Retur...

KuvertThe Legend of Zelda: Echo...

KuvertFlere klassikere ude nu t...

KuvertMetroid Prime 4 viser liv...

KuvertHvad spiller du nu? Hvor ...

KuvertMetroid Prime 4: Beyond

KuvertDit seneste køb

KuvertLegend of Zelda: Echoes o...

KuvertSpil på vej til Switch

KuvertMario & Luigi: Brothershi...

KuvertDanske retro forhandlere

KuvertSwitch - spilrygter og sp...

KuvertNintendo Direct

KuvertFortnite

KuvertTilbudstråden

KuvertK: Diverse 3ds spil

KuvertV: Wii U Basic med Wii Fi...

KuvertS: Starlink inkl figur og...

KuvertS: Mario samlerting

KuvertGBxCart eller lignende GB...

KuvertSwitch spil købes

KuvertS Bayonetta 3

KuvertK> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

KuvertS:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Dag!

N-club Dag!

Skrevet af GoOby - 27-03-2009 09:54

N-club Sports holder en dag for de hardcore spillere i Tivoli, mandag d. 13. april 2009.

Vi har allerede fortalt, at N-club vil være til stede tre dage i Tivoli i forbindelse med Copenhagen eSport Challenge.Hvad du ikke vidste, er, at denne dag bliver et mekka for alle N-club-fans. Mandag d. 13. april er DIN dag i Tivoli. Vi håber på, at så mange af jer, som overhovedet muligt, kan komme ind og besøge os på netop denne dag.


Og hvorfor så det, spørger du?

På denne dag går der ren VIP i den, og vi vil have jer med! I forbindelse med den store Counter-Strike finale, mandag kl. 16:00-17:30, har N-club reserveret VIP pladser i Koncertsalen i Tivoli, hvor finalen afholdes. Dette betyder, at vi har pladser allerforrest på de bedste rækker, så I kan få den fulde oplevelse med, når Jeppe Bisgård, søn af den legendariske Hans Otto Bisgård, skal lede slagets gang ved den store finale i Counter-Strike.

Der vil selvfølgelig være folk med fra crewet til at underholde og vise jer vej til de eksklusive pladser, og måske har vi også medbragt en lille overraskelse med i baghånden?

Det eneste du skal gøre for at dele denne begivenhed med os, er at sende en tilmelding til eSport@n-club.dk. Når du tilmelder dig, deltager du automatisk i lodtrækningen om 5 x 2 fribilletter til Tivoli til denne dag. Så har du muligheden for at invitere din bedste ven, mor eller kæreste med i Tivoli til lidt hygge.

Sidste tilmeldingsfrist, for at vinde gratis entrébilletter til Tivoli er søndag d. 5. april 2009.
Når du sender os en mail så skal følgende oplysninger oplyses: Brugernavn, dit fulde borgerlige navn, din adresse og et telefonnummer, som du kan træffes på. Er alle ovenstående punkter ikke opfyldt, vil din tilmelding blive sorteret fra.


Er det ikke nok til, at du tropper op om mandagen?

Hvad så, hvis vi smider en konkurrence på bordet, for jer hardcore spillere?

N-club Sports afholder DM i Super Smash Bros. Brawl til Copenhagen eSport Challenge 2009!

Synes du selv, at du er danmarks bedste Super Smash Bros. Brawl-spiller? Claimer du at være god til Super Smash Bros. Brawl, så er det nu, at du skal bevise det. Enhver kan snakke stort, men kan du også præstere når det virkelig gælder? Kan du stå for presset, hvis publikum hepper på din modstander?

Vinderen af DM i Super Smash Bros. Brawl kan triumfere med en
DM 2009 N-CLUB SUPER SMASH BROS. BRAWL POKAL oppe på scenen, lige efter den store Counter-Strike konkurrence, hvor han eller hun vil få overrakt sin præmie af en kendt dansker! Større bliver det næppe!

Reglerne vil blive lagt frem herinde på N-club inden længe, så der ikke er nogen tvivl om hvilke regler der spilles med.Stadig ikke nok for dig?

Hvad siger du så til verdens fedeste konkurrence i Guitar Hero: World Tour, hvor finalen kommer til at foregå på en mindre scene foran en masse ellevilde Tivoli-gæster? Udover æren ved at kværne al modstand ud, får du også titlen som N-club Champ i Guitar Hero og får dit ansigt udødeliggjort på Wall of Champions herinde bagefter. Og, nåh ja... Der er da også en ekstra hemmelig præmie, som vil få alle dine venner til at blive grønne i hovedet af misundelse. Men mere om det senere.
Ønsker du flere grunde til at møde op i Tivoli og feste med os?

Vi præsenterer på denne mandag de bedste, sjoveste og mest cool Mario Kart Wii konkurrencer nogensinde i det danske land. Her gælder det om at holde tungen lige i munden, og præstere bedre end du plejer.

Time Trial:
Guiness Books of Records vil være til stede, og klar til at give dig plads i deres bøger, såfremt du kan sætte ny verdensrekord, i en forudbestemt bane. Så ønsker du at bevise, at du er verdens bedste, ja så er der ingen vej udenom N-club-standen ved Copenhagen eSport Challenge 2009! For en god ordens skyld skal det siges, at vi snart vil komme med information om, hvilken bane der spilles på, så vi er sikre på at I har øvet jer godt og grundigt.

Og så kan vi samtidig lokke med, at den der kan præstere den bedste tid overhovedet på banen vi konkurrerer i, vinder spillet Guiness World Record - The Videogame, og præsterer du en tid der bringer dig i Guiness Book of Records, kvitterer N-club med at smide en splinterny Nintendo DSi oven i hatten!Og!

Det hele skal trods alt være i N-clubs ånd, så når standen lukker klokken 20:00 på denne dag, vil hele crewet tage ud og spise en god burger. Alle er selvfølgelig velkommen til at tage med, hvis de lyster. Vi finder et sted inde i centrum af København, og skulle der være stemning for det, kan vi jo altid tage videre i byen sammen bagefter.

N-club vil, over de næste par uger, præsentere flere af de konkurrencer, som vi vil holde hen over de tre dage ved Copenhagen eSport Challenge 2009 i Tivoli, så husk at holde øje med N-club i det næste stykke tid. Hvis der kommer andre ændringer, vil det selvfølgelig også blive nævnt senest som mulig.

I skal dog huske på, at I selv skal betale, både for entrébilleten (priser kan ses her) og evt. burger.

Vi ses forhåbentlig til arrangementet!
Husk at tilmelde dig på esport@n-club.dk.

Hilsen N-club Sports teamet:

BJ, Zøvnig, Ossipoff, Detkanin, Mr. Mario, InFlames, Sturm, CAPTAIN N og 3vil-GoOfy.

0
1ups givet

Kommentarer:

Monzii

#1 - Monzii

Level: 3 (Koopa-Troopa)

20-03-2009 16:47

Lyder vildt nice! I'll be there..
0
1ups givet
BecelClaes

#2 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

20-03-2009 17:47

Jeg kan sgu ikke lide at musikspilskonkurrencen skal foregå i denne generations absolut dårligste musikspil - måske lige med undtagelse af Battle of the Bands...
0
1ups givet
M60dk

#3 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

20-03-2009 17:47

Er Hans Otto Bisgård ligefrem LEGENDARISK Smiley?
Anyways, jeg kan ikke deltage, da jeg simpelthen ikke har råd til at tage til København, billetten og mad osv. :/
0
1ups givet
BecelClaes

#4 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

20-03-2009 17:50

Ja for helvede! Vi kommer ligefrem til at kunne mærke hans LEGENDARISKE kræfter, når vi kommer til at sidde et par meter væk fra hans SØN.


0
1ups givet
stelzig

#5 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

20-03-2009 18:05

Ingen melee. Sadface. Håber den bliver tilføjet senere Smiley (ellers er vores planlagte training camp et par dage før jo forgæves D= )

Går ud fra at time trial konkurrencen er i mkwii? En lille smule underligt at guiness skulle være nødvendig for rekorder i det spil med de online rankings og mulighed for at se replays, men okay jeg har hørt de har sindsygt besværlige regler mht videospils rekorder før. Skal helt sikkert prøve at snuppe den plads. Klar til at øve så snart jeg får banen at vide Smiley
0
1ups givet
KristianH

#6 - KristianH

Level: 9 (Bob-omb)

20-03-2009 20:36

Uha - lyder som et virkelig spændende tiltag - skal gøre hvad jeg kan, for at møde op. Men skal helst have en eller flere fra Århus at følges med, for ellers bliver det sgu nok lidt kedeligt hele vejen til KBH.

Dog kommer jeg ikke så meget for at vinde konkurrencerne - jeg sucker big time til storset alle de spil som i nævner, men skal da være med og se hvem der vinder og mærke stemningen Smiley
0
1ups givet
The Terminator

#7 - The Terminator

Level: 1 (Goomba)

20-03-2009 21:01

Lyder fedt!Smiley
men jeg kan ikke komme da jeg ikke har tid og jeg har langt der til. Hav en god turSmiley
0
1ups givet
Pete

#8 - Pete

Level: 4 (Stalkid)

20-03-2009 23:15

Kigger vel forbi også.
0
1ups givet
kai666.com

#9 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

21-03-2009 03:25

Lyder ret cool... Men hvad har et pc-spil som Counter Strike at gøre med Nintendo?

Man spiller, per defination, ikke spil på en dum computer... Nothing but problems and troubles.
0
1ups givet
M60dk

#10 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

21-03-2009 03:30

Nu er det jo heller ikke udelukkende et Nintendo arrangement, men et eSport's arrangement. Og Counter Striker er tilfældigvis et af de spil der bliver spillet allermest competetivt.
0
1ups givet
Zøvnig

#11 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

21-03-2009 11:42

Kai666 - Når der laves arrangementerne på tvær kan man enten vælge at sidde for sig selv og ikke gide lege med andre, eller man kan være åben og komme ud og møde nye muligheder Smiley

Vi fik muligheden for dette her, via Copenhagen eSports så selvfølgelig støtter vi op om dem. Når de så samtidig vil give os ekstra pladser til finalestævnet, så i kan komme ind og få en god oplevelse, ville vi være godt dumme hvis vi takkede nej til det.

Og så meget som vi vil være på i Tivoli, skaber det forhåbenlig også nye kammerater til jer andre herinde og giver endnu mere liv på siden Smiley
0
1ups givet
Kanin

#12 - Kanin

Level: 23 (Skree)

21-03-2009 13:32

Det er en mulighed for os som gamers at deltage meget mere aktivt i det danske gaming miljø. N-club.dk kan ende med at stå som repræsentant for Nintendo spil som en helhed.

Så hvis man øsnker at blive en del af dette, er sådan nogle events et must at deltage til Smiley

Jeg glæder mig personligt helt vildt! Det bliver et super fedt arrangement!
0
1ups givet
Mikkel Larsen

#13 - Mikkel Larsen

Level: 1 (Goomba)

21-03-2009 16:31

"Jeg kan sgu ikke lide at musikspilskonkurrencen skal foregå i denne generations absolut dårligste musikspil - måske lige med undtagelse af Battle of the Bands... "

Og ja, det kan du da sagtens sige når generationen ikke engang er slut endnu. >_>
0
1ups givet
BecelClaes

#14 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

21-03-2009 16:36

Og efter som at jeg ikke kan se ind i fremtiden, hvilket du vidst har regnet ud, så burde din IQ også være høj nok til at fatte at jeg selvfølgeligt referrerede til allerede udgivne titler. Desværre har jeg da vidst taget fejl?
0
1ups givet
Kanin

#15 - Kanin

Level: 23 (Skree)

21-03-2009 16:56

Også holder vi lige kammertonen tak.
0
1ups givet
Excel

#16 - Excel

Level: 3 (Koopa-Troopa)

21-03-2009 17:32

Lyder awesome, ville ønske jeg kunne være der Smiley
0
1ups givet
Mikkel Larsen

#17 - Mikkel Larsen

Level: 1 (Goomba)

21-03-2009 18:29

Tja, så synes jeg ikke at du skulle have skrevet "absolut". Smiley
0
1ups givet
Jainay

#18 - Jainay

Level: 2 (Keese)

22-03-2009 14:34

Lige da jeg så Guitar Hero konkurrencen tror jeg, jeg fik et lille spasmeanfald. FUCK hvor skal jeg være med til den konkurrence!

BHW: kommer der mere info angående Guitar Hero konkurrencen, eller er det også mandag d. 13? Eller hvordan? D:

Make me smarter.
0
1ups givet
aidbit

#19 - aidbit

Level: 27 (Beetle)

22-03-2009 15:13

Alt nævnt i denne nyhed foregår mandag den 13. april fra kl. 11 i Tivoli Smiley

Kristian Hedeholm eller en anden: Smid gerne et forumemne op, hvor du/I arrangerer en fælles bus- eller togtur Smiley
0
1ups givet
Jainay

#20 - Jainay

Level: 2 (Keese)

22-03-2009 15:47

Så der er ikke noget bestemt tidspunkt hvorpå man kan få at vide hvornår Guitar Hero konkurrencen er?
0
1ups givet
Kanin

#21 - Kanin

Level: 23 (Skree)

22-03-2009 15:50

Et program vil blive offentliggjort inden for den nærmeste tid. Der i vil der stå konkrete tider.
0
1ups givet
Jainay

#22 - Jainay

Level: 2 (Keese)

22-03-2009 15:53

Oh, okay.
0
1ups givet
Jonas

#23 - Jonas

Level: 15 (Geega)

22-03-2009 18:18

Er der ingen Melee?
0
1ups givet
Zøvnig

#24 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

22-03-2009 23:25

Der er ingen Melee nej. Skaren af Melee spillere er ret lille og derfor satser vi på Brawl, som langt de fleste spiller.
0
1ups givet
stelzig

#25 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

22-03-2009 23:47

pffft. Bliver der mulighed for at spille frit ved eventet så? Så må man jo prøve at få øjnene op for folk som blandt andet bagmændende bag CeC for at få melee på listen til næste år.

Havde ellers håbet på i ville nævne det senere når i sagde at der ville komme flere tuneringer og alle dem nævnt her kun var for mandag.

Jeg håber i virkelig forstår at i fravælger det eneste nintendospil der reelt er brudt igennem som et rigtig Esports spil.
0
1ups givet
Abild

#26 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

23-03-2009 00:15

Lille skare? Smiley

Det at vi er 12-13 mennesker der holder en Melee (primært) træningslejr i dagene inden, vidner da om, at der er en del Smiley

Det er ærgerligt i hvert fald, også fordi, at Brawl ikke er så fedt at se på som tilskuer.

0
1ups givet
Kanin

#27 - Kanin

Level: 23 (Skree)

23-03-2009 09:14

12-13 mennesker er ikke engang en procentdel af Danmarks befolkning. Det kan vi desværre ikke basere sådan et event på.

Men der skulle gerne være plads til noget fri gaming også, så i kan da give det et forsøg. Smiley
0
1ups givet
GoOby

#28 - GoOby

Level: 11 (Octorok)

23-03-2009 21:57

I skal også huske på, at vi er her for at vise Wii'en og DS'en frem til det ganske land. Det nytter ikke noget, at vi viser et spil frem fra sidste generation. Vi skulle nødig skuffe, når folk kommer hen og spørger, om hvor man kan få spillet henne, hvorpå vi så siger, at det ikke kan lade sig gøre i spilbutikkerne.
0
1ups givet
stelzig

#29 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

23-03-2009 22:51

^Jeg respekterer jeres beslutning og vi prøver også at arbejde på noget selv, men nu vælger jeg så lige at citerer CEC:

" Formålet er endvidere at skabe en eksklusiv og international platform i København, som rummer kulturtilbud for alle interessenter i computerspilsbranchen, og hvor den absolutte verdenselite får mulighed for at konkurrere i computerspil."

Det kan godt være at jeg misforstår det her, men når jeg læser "absolutte verdenselite får mulighed for at konkurrere" så antager jeg automatisk at de også mener i spil der rent faktisk passer dem at spille og ikke et spil som næsten er "anyones game".

Den fortsætter: "Vi skaber et professionelt projekt, som støttes af et stærkt netværk af interessenter, sponsorer og samarbejdsorganisationer; et samarbejde med os giver hver interessent i netværket mulighed for at nå bredt ud til en målrettet målgruppe"
Her antager jeg så at målgruppen er dem nævnt tidligere og at det her handler om at få folk som er interesseret i Esports eller gerne vil se hvad det er får en mulighed for at opleve det, og ikke at spille det nyeste af det nye (for gode Esports spil er faktisk spil der holder. Counterstrike som er et af eventets hovedspil er da helveds gammelt).

Som sagt respekterer jeg beslutningen (omend jeg ikke forstår hvorfor der ikke kan gøres plads til det her når i har 3 dage burde i da have masser af tid til at fremvise nintendos nye konsoller til folk) om at prøve at vise ting frem for den generelle befolkning og for dem der er flest af, men det ændre bare ikke på at det eneste reele Esport spil indenfor nintendo er og bliver super smash brothers melee.

Som den afslutter:
"Individuel strategi tilpasses den enkelte samarbejdspartner."

Så derfor kan man vel sige at i er i jeres fulde ret til at vælge det fra, og nintendo er da uden tvivl også den maskine hvorfra dem der vil deltage er mest casual. Selvom jeg så vil mene at det er netop fordi de mere kompetitive ikke kender til det enkelte spil der så rent faktisk er ret godt til dette formål og et event som dette er en oplagt mulighed for at vise det frem til den slags mennesker.

Edit: Men altså hvis i så i det mindste vælger et regelsæt der minder om det som de medlemmer her på siden der rent faktisk har engageret sig i debatten om hvilke spil i burde afholde (tydeligt tegn på at andre er ret ligeglade) har forslået så er jeg glad. Det bliver uanset helt sikkert et fedt event, omend jeg håber at i også forstår hvorfor vi stadigvæk føler os kraftigt overset i et event der egentlig omhandler os og skal vise vores spilverden for interesserede folk. Vi bliver simpelthen tilsidesat og de folk der kommer på besøg for en muligvis bedre, men "falsk" oplevelse omkring Esports. For dem der kommer for at spille på andre konsoller vil denne her strategi helt sikkert også sørge for at holde godt fast i indtrykket om at nintendo = casual gaming.

Som sagt forsøger vi selv at få en aftale af en slags med CEC, og hvem ved måske de rent faktisk får lyst til at tage imod vores idéer og gøre det her til et spil hvor en skare på mere end 12-13 mennesker vil dukke op fordi det rent faktisk kunne tiltrække "verdenseliten" eller i det mindste "den europæiske" elite, med ordentlig reklame på sider som smashboards.com og allisbrawl.com... Det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre i år, men kunne uden tvivl godt gøres. MLG og evo i USA har trodsalt formået det tidligere og selv underground organiseret tuneringer har formået det samme i hele verden.
0
1ups givet
Abild

#30 - Abild

Level: 9 (Bob-omb)

23-03-2009 23:43

Enig.
0
1ups givet
Jonas

#31 - Jonas

Level: 15 (Geega)

24-03-2009 01:06

Jeg er helt enig med Stelzig. Hvis man laver et event, der omhandler konkurrencer i computerspil, altså e-sport, hvorfor forsøger man så at henvende sig til casual-spillerne, der jo er fuldstændigt ligeglade med kompetetivt Smash? Det giver jo ingen mening.
0
1ups givet
BilligDK

#32 - BilligDK

Level: 1 (Goomba)

27-03-2009 11:05

Få stablet Melee på benene!
0
1ups givet
YamiMario

#33 - YamiMario

Level: 1 (Goomba)

27-03-2009 12:57

I kunne også have en Pokemon tunering med Pokemon Battle Revolution, så man bare kunne tage sin DS med og deltage.

Det, og det vil ganteret tiltrække yngre spillere.
0
1ups givet
Dennis Høj-Suhr

#34 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

30-03-2009 21:21

Kommer mårske om mandan med en ven
0
1ups givet