Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club har taget et kig på Super Street Fighter IV 3D Edition til Nintendo 3DS

Skrevet af Erik Madsen - 14-03-2011 23:14

I forbindelse med vores tilstedeværelse ved Nintendo 3DS launch eventet har vi kigget nærmere på en af de mere spændende launch-titler til Nintendo 3DS. Hør vores umiddelbare mening om Super Street Fighter IV til Nintendo 3DS.

Vores meninger om Super Street Fighter IV 3D



Dennis:
Helt klart en titel hvor 3D-effekten giver noget ekstra til spiloplevelsen. Ser man på spillet i sig selv, så minder det ret meget om spillet som det kendes fra xbox og ps3, dog bare i et håndholdt format. Det klassiske spil mode er helt klart at fortrække, da det giver et bedre overblik over hvad der foregår, men det nye mode hvor man ser spilleren over skulderen giver lidt ekstra til 3D-effekten og en helt ande oplevelse, dog vil jeg stadig fortrække classic mode.
En ting som helt klart overraskkede var at slide-paden virkede til at reagerer hurtigere end d-pad, og til at give bedre styring, når man først havde vendet sig til den, hvilket jeg ikke havde forventet.

Erik:
Hvis vi ser bort fra 3D-effekten, så er spillet meget lig den vante Street Fighter oplevelse. Ved første indtryk virker Nintendo 3DS Slide padden desværre ikke lige så godt som D-pad'en. Ca. 1/5 shoyuken fik jeg landet med slidepad, mens det lykkedes 4/5 gange med d-pad'en. 3D-effekten giver et ekstra pift, men har ingen påvirkning på gameplayed, hvilket jeg synes er ganske fint. Der er også en ny mode i stedet for det klassiske arcade. Til de, der ikke mestre forskellige combo's er der indbygget 4 combo's på touch-screen, dette virker som det skal – hvis man er til den slags.

Anders:
3D-effekten er i top og det ser virkelig ud som om der står en rigtig action-figur foran dine øjne. Slide-paden fungere generelt godt, men kan dog drille lidt, når du skal hoppe frem eller tilbage. Så her er lagt i ovnen til et action-brag med en ordentlig røvfuld karaktere.

Hvad synes I andre, som har prøvet Super Street Fighter IV 3D Edition? og hvis der er nogle som har spørgsmål, så frygt ej - spørg frit frem.

0
1ups givet

Kommentarer: