Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Switch 2 - rygter og disk...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club Weekend Sjov #3

Skrevet af Anders Hansen - 16-02-2009 12:47

Så er vinterferien snart slut... Og jeg kunne sku godt bruge mindst en uge mere oven på den her "ferie". Siden i mandags har jeg forsøgt at få boblet en fredag den 13. film sammen, men det skulle vise sig at være et større projekt end jeg havde regnet med, mest fordi at min gamle PC ikke ligefrem er lynhurtig mere. Men! Heldigvis så virker skriveprogrammet helt fint endnu - hip hurra *host*

Nintendo er f@#%ߤg AWESOME!


Havde det været GameCuben, så ville den stadig virke.


Knøsen PsyduckWarrior, en bruger inde fra GoNintendo, var en lykkelig ejer af en stor Nintendo samling, som indeholdt stort set en hver Nintendo konsol (Selv Virtual Boy) der var udgivet, og så en samling på omkring 250 spil og en masse, masse Nintendo swag.
Men som billedet herover viser, så var der en frygtelig brand som ødelagde det hele og familien havde ingen forsikring mod det.

Han postede sin historie inde på GoNintendo hvorefter han kontaktende Nintendos kundeservice for at høre om han kunne få sin Wii Ware spil på en ny konsol. Men de flinke Nintendo folk syntes da at de måtte give igen til en så stor fan, at hvis bare han sendte sin Wii og GBA SP ind, så skulle de nok sende ham en erstatning, med Wii Ware/VC spil intakte. Se dét er kunde service!

Nintendo er ligeglade med sine hardcore fans? Den udtalelse er vist ikke sand, også selvom vi må vente lidt endnu før vi får at høre om et nyt Zelda- eller Mario-spil.

Jeg husker selv et eksempel på Nintedos flinke folk, helt tilbage fra det første D3 her i Danmark. Vi var en flok venner der var taget til arrangementet, helt fra Jylland. Men lige inden vi skal til at tage hjem, opdager jeg at min swag pose, med mit 3800 kr. dyre nye kamera er væk!! :'( Vi spørger folk rundt omkring også Nintendo folkene, men ingen havde set det.

Bedst som alt håb var ude og vi var ved at gå hjem, kommer der en Nintedo ansat løbende og fortæller at han havde fundet mit kamera! Jeg skal love for at min dag, og turen for den sags skyld, var reddet!

Nintendo you are AWESOME!

30 utrolige videospils rekorder


Skatter, jeg har ikke tid til at lege med dig i dag.


For de fleste handler spil om at have det sjovt, men for andre... Tja, denne liste burde give dig en idé om hvad der sker når man går lidt mere op i spil end andre.

30 Great Gaming World Records

Vent havde ham på billedet 483 fungerende konsoller!?

Mario, Mario og atter Mario


Se det er en telefon med stil!

Er der snart noget Mario ikke har haft sit ansigt på? ... Vent... Næh det er der vel ikke? Mario har været på alt fra nudler, gardiner, potteplanter, morgenmad, løbesko, energi drikke, SPAGHETTI!!! ... Og CD-i. Derfor burde det vel ikke overraske mig at der er brusehoveder med Mario Bros. motiv på, eller shampoo for den sags skyld. Er der noget Mario ikke har været på? Hmmm...

I kan finde en række ebay aktioner der har Mario swag lige [link=http://gonintendo.com/?p=72778
]her[/link]

Family Pirates!!!!!!

Yo-Ho-HO! Nu troede I lige at I kunne snyde jer udenom, men tro om igen! Familie piraterne er her – endelig! Vi har måtte vente længe på en 3xA titel, men heldigvis er vente tiden ovre.

Behold:


Hvad mener I med WTF? Det er jo pirater, alle elsker da pirater ikke? ... Ikke?

Okay, det stinker! Dette er endnu en titel i Family "et eller andet" serien. Men idéen om at have et Mario Pirate Party er mildest talt... Hvilket ordvalg skal jeg bruge... Japansk. Kan nogen forestille sig mor og far have det sjovt med at lege pirater? Nej, jeg får også et mærkeligt billede i hovedet af min far med klap for øjet lige nu. Titlen er selvfølgelig til helt små børn, med deres forældre, men... Hvad sker der for at mor skyder sin søn med en kanon!?

Okay hvor vil jeg hen med at vise den her trailer? ... Jo det er lidt pinligt, men jeg har, af en eller anden underlig grund, haft lyst til at købe det, og jeg kan ikke forklare hvorfor.
Gode Gud, den er helt gal med mig, MadWorld skynd dig at redde mig, bare se hvor galt det er ved at gå når man ikke kan vente, man køber alle mulige ubruglige spil.

Forsmag på video anmeldelser

Okay, uden at afslører for meget, så er mit es video anmeldelser som folk der kender mig forinden måske ved. Men inden der bliver offentlig gjort noget officielt i sagen, så vil jeg gerne dele min anmeldelse af Mega Man 9 med jer, som jeg biksede sammen for godt en 1½ måned siden. Håber I kan lide den.



Ugens vise ord

Til ugens vise ord plejer jeg gerne at remse deres betydning og indflydelse op. Denne gang er de så stærke, at intet kan retfærdiggøre dem. Så er I klar til noget visdom? Her er de:



You know what they say: All toasters toast toast!
Super Mario: Hotel Mario – CD-i 1993

Og med disse vise ord er N-club Weekend Sjov slut for denne gang.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Zick966

Level: 1 (Goomba)

15-02-2009 20:39

XD!
0
1ups givet

#2 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

15-02-2009 20:53

Wow, Satellaview må være en million værd.
0
1ups givet

#3 - BecelClaes

Level: 18 (Twhomp)

15-02-2009 21:00

Woah, de der rekorder er da vidst lidt out-datede, da de stadigvæk citerer Drum Hell 1 som ikke Drum Hell 2 som længste Rock Band Drum Marathon. Drum Hell 2 blev ellers afholdt for et godt stykke tid siden, og endda af 2 personer, i stedet for en, og i omegnen af 500 sange, med kun et kvarters pause hvert 8'ende time.
0
1ups givet

#4 - Jainay

Level: 2 (Keese)

15-02-2009 21:11

Winwinwinwinwinwinwinwin
0
1ups givet

#5 - Malte Schmidt

Level: 1 (Goomba)

15-02-2009 22:03

Det første billede minder mig om Megaton. ^-)
0
1ups givet

#6 - Anders Hansen

Level: 1 (Goomba)

15-02-2009 22:45

Mange tak for rossen Michael, men beklageligvis så er der en glitch i mig der sender et frygteligt link, som I bør undgå for alt i verden!!! Når man skriver noget baglæns til mig, ja det er meget irriterende, men det gør jeg altså. Smiley

YTP
0
1ups givet