Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-Tonight: Smash-turnering og Mario Maker Challenge

N-Tonight: Smash-turnering og Mario Maker Challenge

Skrevet af Zone - 26-09-2017 17:31

Som vi annoncerede i starten af sidste uge, så afholder vi Fredag d. 29. september endnu et N-Tonight event. Som altid afholdes det fra 18 til 24 og der vil hver time være et nyt segment med et nyt spil. De segmenter vil vi i denne uge introducere løbende op til at eventet afvikles på fredag. Vi starter med 2 segmenter, hvor I brugere kan vinde præmier!

Super Smash Bros. For Wii U-turnering
Først og fremmest skal vi have en god, gammeldags turnering! Vi har i denne omgang valgt Super Smash Bros. For Wii U, både fordi at det er blevet foreslået under en af vores streams, men også fordi det er en klassiker, som vi ikke har spillet i noget tid, grundet Switch’ens indtog. Vi glæder os derfor til at se jer brugere give hinanden smæk! Der er dog begrænsede pladser, eftersom vi kun har en time at afvikle turneringen i. Der kan være op til 8 deltagere med, og man kan sikre sig en plads ved at skrive en PM til undertegnede (Zone) og dukke op til tiden. Hvis der stadig mangler deltagere på fredag, så kan folk der dukker op uden at have tilmeldt sig, sagtens deltage og ellers justerer vi turneringen så den passer til mængden af deltagere. Vi kører efter først til mølle-princippet under alle omstændigheder! Vinderen af turneringen vinder en præmie.

Reglerne for turneringen er nogle jeg har sat og lyder som følger:
• 3 stocks
• 5 minutters begrænsning
• Ingen items
• Kun Omega stages
• Alle karakterer tilladt (Inklusive DLC)

Mario Maker Challenge
Det næste segment er også et vi har fået foreslået fra vores streams og det er et af de mest unikke spil på Wii U, nemlig Mario Maker. I Mario Maker Challenge vil vi rigtig gerne spille JERES baner. Vi er sikre på i har nogle gode nogle liggende og hvis ikke, så håber vi I kan nå at lave en til på fredag. Vi spiller jeres baner igennem indtil der ikke er flere brugerbaner og derefter stemmer vi om hvilken bane vi syntes der var bedst. Alle crew-medlemmer vil ligge en stemme og bliver det uafgjort, afgøres det med en lodtrækning. Vinderen vinder selvfølgelig en præmie! Kriterierne er helt og aldeles subjektive, men vi vil alle prøve at fortælle hvad vi lægger mest vægt på i en god Mario Maker-bane undervejs, så I får en idé om hvorfor vi hver især har stemt på netop dén bane vores valg falder på. For at deltage skal I indsende jeres banes ID enten via en kommentar i denne nyhed eller ved at sende mig (Zone) en PM her på siden.

Vi glæder os til at se så mange af jer, som muligt på fredag kl. 18:00! De resterende segmenter afsløres onsdag og torsdag i denne uge.

5
1ups givet

Kommentarer:

#1 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

21-10-2020 15:51

Super fed idé med Mario Maker!
Jeg vil gerne deltage med min bane: Boo's Tricky House of Trickery (A116-0000-0037-C700)
Jeg vil dog også gerne udfordre jer til at spille en anden bane af mine baner (1716-0000-00E4-D684) men den behøver ikke være med i konkurrencen, blot hvis I har tid. Smiley
0
1ups givet