Disney Dreamlight Valley ...

Husk The Game Awards på ...

Lanceringstrailer for Ins...

Nintendo eShop highlights...

Årets pakkeleg er i gang

Pokémon Violet (Switch)

Summer Game Fest 2023 sta...

Disney Speedstorm udskyde...

Lanceringstrailer for The...

Koa and the Five Pirates ...

Pokémon Scarlet & Violet

Glædelig Jul og Godt Nyt...

Mit gaming setup, vis mig...

Pokémon Unite

Splatoon 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Fire Emblem Engage

Sonic Frontiers

Game Boy spil til 6 årig

Tilbudstråden

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo ændrer strategi

Skrevet af Bo130 - 30-01-2014 07:33

Til nattens præstation havde Nintendo lovet at de ville fremlægge deres nye planer for markedet, og det må man sige de har levet op til. Herunder følger en kort gennemgang af nattens begivenheder.

 • Nintendo mindede om at de tidligere har lavet drastiske ændringer, så som da de gik fra spillekort til spillemaskiner, og at de stadig eksisterer på trods af dette.

 • Nintendo forsikrer at de stadig ikke er pessimistiske omkring Wii U.

 • Nintendo lover at udgivelsen af Mario Kart 8 i maj ikke bliver en enkelt forsøg på at forbedre salget, man at det vil være en del af et større kontinuert flow.

 • Nintendo vil genoverveje deres strategi for 2014's julesalg.

 • Prioriteten vil blive placeret på at lave spil, der udnytter Wii U GamePad, herunder brugen af NFC. De præcise detaljer vil blive afsløret til E3 i juni.

 • Fremover vil man kunne starte spil op direkte fra Wii U GamePad. Det vil blive implementeret i løbet af sommeren forventer man.

 • De har overvundet nogle problemer de havde omkring Virtual Console-servicen.

 • Nintendo vil bruge smartphones og tablet til at gøre folk mere opmærksomme på Nintendo's spil, men sagde intet om præcis hvordan. De vil dog ikke udgive spil til disse platforme, og de ser en udfordring i at lave en app der primært fokuserer på markedsføring af deres produkter.

 • Nintendo vil gøre mere brug af at udlåne deres spilserier til andre firmaer.

 • Nintendo har tidligere udvidet markedet med især Brain Training og Wii Fit og hans fokus vil de kommende år være på at forbedre folks livskvalitet, så helbred er deres kodeord. Man snakker om non-wearables, som skal observere ens helbred. Præcis hvad dette indebærer vil blive afsløret i løbet af 2014 og udgivet i 2015-2016, men de udtalte at det ikke nødvendigvis drejede sig om noget man ville bruge i dagligstuen foran fjernsynet.

 • Omkring Wii U der er lidt håndholdt pga GamePad snakkede man om en fremtid med kun én platform. Hertil svarede man at det endnu ikke var noget man vidste, men at Nintendo 3DS og Wii U vil blive mere som brødre fremover.


Hvilket af ovenstående punkter kommer mest bag på jer? Er Nintendos fremtid i mere sikre hænder nu?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - [8-Bit] MoNkEy

Level: 31 (ChuChu)

30-01-2014 08:12

Det er virkelig, VIRKELIG nogle lækre udtalelser!
Vil glæææde mig og se om deres nyvundne åbenbaring også får den nødvendige follow-thru, som jeg så afgjort mener sådanne udtalelser kræver!

Here's to hoping (=

Men alt i alt er jeg, og nok alle og én Ninty-fan, rigtig glad for at "kat-mario" nu officielt er ude a' sækken. (;

"Vi har lavet nogle gigantiske brølere, as of late, men det vil vi nu rette op på!" -er hvad jeg uddrager af deres udtalelser.
Better times juuust around the bend, aye? ^-^
Go Nintendo !!

0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

30-01-2014 08:39

Ja, på papiret lover det da godt. Jeg er spændt på at se, hvad de vil gøre mht. det kontinuerte flow af salgsargumenter for Wii U.

Jeg er vild med udtalelsen "så som da de gik fra spillekort til spillemaskiner, og at de stadig eksisterer på trods af dette."!

Hvad med 3DS, ingen udtalelser vedr. dens situation? Den er jo ved at være af lidt ældre dato efterhånden.

Jeg forstår ikke, at de fortsat vil fokusere meget på folks helbred nu, hvor der er så mange (bedre) muligheder for det, bl.a. de der Fit-armbånd. Hvad med at kombinere Wii U med disse? Kunne nok godt lade sig gøre.
1
1ups givet

#3 - Thetof91

Level: 30 (Blooper)

30-01-2014 08:45

Jeg er lidt overrasket over det her

[quote]Nintendo vil gøre mere brug af at udlåne deres spilserier til andre firmaer[/quote]

Er spændt på at hvad præcis hvilke spil det vil være... Men kan nok ikke forvente at det er Mario og Zelda.. Med mindre selvfølgelig det kun vil blive udviklet stadigvæk til Wii U og ikke over på Xbox eller Playstation..
0
1ups givet

#4 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

21-10-2020 15:51

Jeg tror det skal forstås præcis som vi snakkede om for nogle weekender siden (https://n-club.dk/nyheder/426595-weekend-diskussion-har-nintendo-brug-for-3rd-party), om at udlåne deres serier til 3rd party eller 2nd party udviklere. Dette er set med Hyrule Warriors, Minish Cap, Smash 4 og så videre Smiley
0
1ups givet

#5 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

30-01-2014 09:02

Outsourcing er perfekt - den diskussion havde vi jo også for nogle uger siden! - Der er 3. Parties som er mere end kompetente, men spørgsmålet er naturligvis hvilke udvikle der gider og kan udvikle for Wii U. Jeg håber Nintendo kan leve op til Iwatas vision, men ærlig talt, så føler jeg at det er varm luft, genbrugte løfter i anderledes slør, og derfor er jeg forsat skeptisk. Nu holder jeg om min Wii U lidt endnu, på trods af, at den fortsat falder i værdi, men jeg håber virkelig de strammer an - sådan virkelig! Nintendo er det eneste firma som kan frustrere mig, da jeg føler, at jeg har været med siden NES'en, og naturligvis har et "bånd" til dem i den forstand.

Alt det her harmonerer faktisk meget godt med rygterne om en fremtidig platform med fokus på én oplevelse over flere konsoller.
0
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 49 (Shy Guy)

30-01-2014 09:05

Udviklerne gider jo gerne, hvis der ikke er store risici involveret, og Nintendo er nok (eller skal være!) villig til at dække en del af omkomstningerne.
1
1ups givet

#7 - stelzig

Level: 23 (Skree)

30-01-2014 09:52

Det betyder at der endelig kommer et nyt f-zero! Måske :3
1
1ups givet

#8 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

30-01-2014 10:51

Det betyder at der endelig kommer et nyt f-zero! Måske :3En drøm Smiley

0
1ups givet

#9 - AND

Level: 35 (Lakitu)

30-01-2014 13:20

^Det er da ganske realistisk, hvis Nintendo rent faktisk har tænkt sig at gøre alvor af outscourcing-ideen.

Ud over outscourcing-kommentaren, mener jeg at den noget mere kryptiske kommentar omkring overvundne problemer med Virtual Console er det mest interessante. VC-udvalget har virkelig været sløjt til Wii U, og hvis vi nu kommer til at se en realisering af gamecube-afdelingen (og så håber jeg virkelig også meget på flere N64-spil!), så ville jeg i hvert fald blive rigtig glad.
0
1ups givet

#10 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-01-2014 13:58

^Så skal jeg da lige udpensle kommentaren omkring VC-problemerne her også. Den er overhovedet ikke kryptisk:

On top of that, after spending more than a year on the research and development theme of taking advantage of the GamePad’s features, we are now sure that we can solve the technical problem of displaying Virtual Console software from Nintendo DS on the GamePad.


0
1ups givet

#11 - Grauling

Level: 23 (Skree)

30-01-2014 14:15

men at Nintendo 3DS og Wii U vil blive mere som brødre fremover.Bruge sin 3DS som controller til forskellige multiplayer spil? Make this happen Nintendo!

0
1ups givet

#12 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

30-01-2014 17:11

Det hele lyder spændende, og jeg håber det vil hjælpe Nintendo med at få solgt flere Wii u. Mere brug af gamepaden og NFC til nye spil bliver også interesandt, at høre mere om Smiley
0
1ups givet

#13 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

30-01-2014 20:35

Man jeg ville dø af grin, hvis Wii U situationen ændrer sig FULDSTÆNDIG efter Nintendo får fingrene i sine 10% aktier - tænk hvis de havde i sinde at udøver Nintendoom, så aktierne faldt og var billigere Smiley Smiley Smiley Konspiration!

Investorerne var i hvert fald ikke særlig begejstret.
0
1ups givet

#14 - Rasmus A

Level: 19 (Bullet Bill)

30-01-2014 21:00

synes der mangler et punkt

- køb wii u uden gamepad til en super pris !
0
1ups givet

#15 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

31-01-2014 06:04

By moving forward with such activities globally, we aim to increase consumer exposure to Nintendo characters by making them appear in places other than on video game platforms.Fik vist ikke dette citat med i første omgang. Hvad tror I det drejer sig om?

En Nintendo Land-theme park? TV-serier? Legetøj? Mario med i Wreck-It Ralph 2?

0
1ups givet

#16 - AND

Level: 35 (Lakitu)

31-01-2014 10:33

Nok snarere en art product placement.
0
1ups givet

#17 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

31-01-2014 22:30

*Sparker døren ind*
DRENGE! Jeg fik lige en tanke, og I kommer til at hade den.
"Nintendo vil gøre mere brug af at udlåne deres spilserier til andre firmaer"... Hvem siger at det skal være spil relateret? Marvel Comics fik en stor fod ind på moderne popkultur da de begyndte at sælge film licenser ud til Hollywood.

Hvad hvis de smed licenser på det hele op? Like, Mario, Zelda og Metroid film, tegnefilm, TV shows, tegneserier (Hey, Archie Sonic the Hedgehog har kørt i 20 år nu). Sure, dårlige produkter kan skade branded, men gode produkter kan helt klart forbedre Nintendos fodfæstning i den moderne popkultur og skabe loyale fanbaser omkring deres spil og konsoller. Jeg ser muligheder her.
3
1ups givet

#18 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

31-01-2014 22:42

Jeg tror slet ikke der er tale om outsourcing, i hvert fald ikke i samme grad, som vi ønsker Smiley De har snakket om digitale platforme, men de har ikke været specifikke.

Og jo Shajita, jeg tror film eller serier kunne være en mulighed Smiley

Sure, dårlige produkter kan skade brandedGå ind på Nintendos hjemmeside og ser hvem der har licens... det absurd..

0
1ups givet

#19 - AND

Level: 35 (Lakitu)

01-02-2014 00:19

Jamen hvem vil ikke gerne se en (god!) Super Mario Bros. film? Jeg håber godt nok stadig på at der er tale om udlicitering af spil-serierne til spilfirmaer, så vi kan få en masse lækre Nintendo-titler. Nintendospil frem for Hollywood any day!
0
1ups givet

#20 - supernar16

Level: 1 (Goomba)

02-02-2014 19:25

Endelig kan det være at NIntendo får taget sig sammen, og hovedet ud af røven så de ikke dræber sig selv. De har lavet flere idiotiske beslutninger end Microsoft havde med Xbone
0
1ups givet

#21 - AND

Level: 35 (Lakitu)

03-02-2014 16:21

Så har Iwata taget (en del) af konsekvensen af Wii Us dårlige salg og halveret sin egen løn. Det er sgu da meget cool:

http://dk.ign.com/news/2416/nintendos-direkt-r-halverer-sin-l-n-grundet-wii-u
0
1ups givet

#22 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

05-02-2014 16:08

It is happening Smiley


0
1ups givet

#23 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-02-2014 16:11

Det er da så vidt jeg husker ikke første gang de har samarbejdet med McDonalds, så det er ikke revolutionerende..
0
1ups givet

#24 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-02-2014 16:37

Formentlig er det de samme figurer, som de havde i Tyskland sidste år:Edit: Ifølge nedenstående billede har de også været i Danmark i en kort periode:


0
1ups givet

#25 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

21-10-2020 15:51

Nintendo forsikrer at de stadig ikke er pessimistiske omkring Wii U. - See more at: https://n-club.dk/nyheder/427183-nintendo-ndrer-strategi#sthash.rynrJAIE.dpufYay

Nintendo vil gøre mere brug af at udlåne deres spilserier til andre firmaer. - See more at: https://n-club.dk/nyheder/427183-nintendo-ndrer-strategi#sthash.rynrJAIE.dpufSmiley

Hvad mon der menes? Tvivler stærkt der menes til Sony og MS?

0
1ups givet

#26 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

05-02-2014 17:49

^ Selvfølgelig ikke. De sagde skam også, at de ikke ville udlåne noget,hvis det gik i direkte konkurrence mod dem selv.

Vi skal dog være ops på, at selvom de sagde 'license' og 'digital media', så det ikke ens betydende med, at de vil outsource, som vi tidligere har snakket om. CHancen er der selvfølgelig, men det kan meget vel være internet reklamer samt serier / film etc... At de ikke direkte siger, at de vil outsource, det synes jeg ikke er særlig lovende i første omgang. De har iøvrigt sagt lignende ting før i tiden.

Iwata needs to act, not talk.
0
1ups givet

#27 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

05-02-2014 21:43

Jeg er dog spændt på at se hvordan de har tænkt sig at vende WIi U til en succes.

Sony og MS fanboys har jo gjort sit for at skade dens ry fordi der står det forkerte firmanavn på maskinen
0
1ups givet

#28 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

05-02-2014 22:22

Fandeme godt at jeg ikke vidste at de havde dem i Danmark.
Jeg havde ædt mig selv tyk og fed for få den Luigi figur.
0
1ups givet

#29 - AND

Level: 35 (Lakitu)

05-02-2014 22:48

Mike JezZ skrev:
Sony og MS fanboys har jo gjort sit for at skade dens ry fordi der står det forkerte firmanavn på maskinenHvordan det?

0
1ups givet

#30 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

06-02-2014 00:50

Mike JezZ skrev:
Sony og MS fanboys har jo gjort sit for at skade dens ry fordi der står det forkerte firmanavn på maskinenTror nu vi alle sammen er lige slemme på det punkt. En ting jeg har lagt mærke til, er at den konsol der er i spidsen, næsten altid har de værste fans. Playstation fansne var ikke til at holde ud under PS2 eraen, men de holdt lige så stille kæft da os Nintendo fanboys råbte højt om vores lille Wiidundermaskine der blev revet væk... Indtil det gik op for os at vi ikke fik halvdelen af hardcore spillene som de andre konsoller gjorde, og dem vi fik solgte så latterligt få kopier at alle undtaget Nintendo opgav konsollen.

Så var det tydeligt at 360'eren var føreren, da den altid havde de bedste versioner af multiplats, og de versioner solgte ofte bedst. Så begyndte Steam at tage fart, og vi skulle alle sammen høre på "GLORIOUS PC GAMING MASTER RACE!!!".

Nu er PS4'eren i spidsen og Sony fans er ikke til at holde ud igen, mens resten af os prøver at finde på en god grund til at udgive en tablet med knapper og et 500 dollars underpowered spycam så NSA kan se dig fumle rundt i dine underbukser.

Bare en observation. Og ja, jeg indrømmer gerne at i 2006-7-8 var jeg en af dem der råbte højst om hvor fantastisk Nintendo var, takket være Wiien og DS'en.

0
1ups givet

#31 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

06-02-2014 09:22

AND skrev:

Mike JezZ skrev:
Sony og MS fanboys har jo gjort sit for at skade dens ry fordi der står det forkerte firmanavn på maskinenHvordan det?Fordi de er inkarnerede fanboys, og kun kan se lyset som Sony og MS sætter for dagsordenen.

Fordi at de endeligt har fået deres PS4 og XO, så betyder grafik jo noget. Da PS3 og X360 var "next-gen", og man snakkede om PC'ens kæmpe forspring, blev man jo spist af med at grafik ikke betyder alt.

Nu hvor det er PS4 og XO, så betyder grafik pludseligt alt, ironisk nok.

0
1ups givet

#32 - AND

Level: 35 (Lakitu)

06-02-2014 14:44

^det forklarer da overhoved ikke, hvordan de skulle skade Wi Us ry.
0
1ups givet

#33 - Mike JezZ

Level: 18 (Twhomp)

07-02-2014 10:30

Wii U er jo ikke kendt for at have den nyeste af den nyeste grafik.

Det var PS3 og Xbox 360 heller ikke i de senere år, men det betød intet for konsol spillere.

Men nu hvor next gen er kommet, er Wii U bare ikke god nok, netop pga. grafikken.

Jeg ved godt at Wii U's problem ikke er grafikken, men derimod ingen 3. part.
0
1ups givet