Minecraft fejrer 15 års ...

Suika Game får ny multip...

N-club Streams: Uge 21

Nintendo World Championsh...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Paper Mario: The Thousand...

Amiibo!

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Direct om Super Mario-filmen vises torsdag kl. 22.05

Nintendo Direct om Super Mario-filmen vises torsdag kl. 22.05

Skrevet af JOEP - 04-10-2022 16:38

I sidste uge blev det meldt ud, at vi under New York Comic Con i denne uge ville få det første glimt af Super Mario-filmen, og nu har Nintendo så annonceret en Nintendo Direct, der vil gå mere i detaljer med traileren og filmen. Der vil ikke være informationer om spil i løbet af præsentationen. Direct'en vises kl. 22.05 dansk tid


Du kan se Direct'en her:Ser du frem til filmen?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

04-10-2022 17:04

Det hviler jo virkelig i uvisheden pt, må man jo sige. Der er vist også pænt splittede meninger online, forståeligvis. Smiley

Igen, Jack Black, Keegan-Michael Key og ikke mindst Charlie Day, er jo nok, hvad der evt. står til at redde det. Tre mænd, der har relativt lav (ikke-eksisterende?) track record af, at fucke projekter op, de er involeret i Smiley

Min mavefornemmelse er ærligt talt positiv. Jeg tror simpelthen, Nintendo har brændt sig så meget på den gamle film, at de har totalt helgarderet sig denne her gang. De tre ovennævnte kan sikkert lige akkurat redde den, hvis alt andet failer. Men nu må man selvf. se xD
0
1ups givet

#2 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

04-10-2022 17:59

Jeg tænker, at Nintendo aldrig igen vil lade et dårligt produkt skade deres mest værdifulde IP, så og når de er så tæt involverede med udviklingen af filmen, og der er så godt et cast, så er det faktisk tilladt at være positivt stemt overfor filmen. Så må vi se, om traileren ødelægger den stemning.
0
1ups givet

#3 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

06-10-2022 22:17

Ikke så dårligt, absolut ikke så dårligt. Havde nok lige håbet på 30 sekunder mere og måske lidt mere humor, men synes det ser lovende ud.

Ingen af os forventer jo en Titanic-film fra Mario, men kan den her underholde og få en til at fortabe sig i universet har den helt sikkert gjort sit arbejde, den behøver ikke være dybsindig for at virke.

Det lader også til, at Mario er en virkelig person, der bliver transporteret til Mushroom Kingdom. Det er jo egentlig ret interessant.
1
1ups givet

#4 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

07-10-2022 02:01

Ja, den roder vist lidt med "origin storyen" for at få ét eller andet til at virke. Det bliver jo spændende, filmen har jo, som de også nævner, været igennem mange års development, så én eller anden idé er der jo selvf. Det samme har man selvf. også gjort i de øvrige større videospil-spillefilm (eks. Sonic og Detective Pikachu - selvom sidstnævnte selvf. lidt kunne kaldes et spinoff ..)

Som jeg også nævnte i en kommentar i Filmnørdens Hjørne-gruppen på Facebook - nogle af de højerestående Nintendo-folk sagde på et tidspunkt, "Mario isn't cute - Mario is cool." Det virker til, at de netop får slået stemningen nogenlunde an. At de så sandsynligvis jo nok desværre underudnytter comedytalentet, er én ting, (ikke at det selvf. kan siges sikkert, men man kan næsten bare mærke det i klangen, der ryger igennem med Keegan-Michael Key's Toad, f.eks), men i det mindste virker det da til, at Jack Black bare kører den 120% indenfor rammerne, der vist er sat (som man kan gætte på, nok er ret stramme.)

Og så er folk vist også stadig meget splittede om Chris Pratt. Smiley Min meget løse forudsigelse er, at Chris Pratt nok bare spiller Chris Pratt, og det hverken bliver specielt dårligt eller fantastisk, og filmen mest kommer til at køre på de øvrige (sandsynligvis Jack Black, men man har selvf. endnu knap hørt til nogle af rollerne. Ikke mindst Charlie Day - fra ham afslørede de jo kun et lille grynt. Smiley)
1
1ups givet

#5 - Super Yoshi

Level: 11 (Octorok)

07-10-2022 17:30

Den kommer også med dansk tale
Hvem mon lægger stemme til? :/


1
1ups givet

#6 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

07-10-2022 21:32

Woah! De har allerede ordnet det danske dubs cast? Mon Universal Pictures er interesseret i at udmelde de danske medvirkende, hvis man spørger dem? Kunne godt overveje det, men det er nok en ret håbløs mission, haha Smiley

Interessant med den tidligere danske premieredato, også - men forskudte udgivelser af biograffilm er jo noget hyppigere end for spil, selvf.
0
1ups givet

#7 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

07-10-2022 21:51

Danmark har længe fået biograffilm før den amerikanske udgivelse. Det skete dengang de ændrede dagen for premierefilm fra fredag til torsdag for ikke at konkurrere med fredsgsbyturen.
0
1ups givet

#8 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

08-10-2022 12:14

Ifølge Pixel.tv har de ikke castet danske stemmer endnu. De har ringet til UIP og fået det bekræftet.
0
1ups givet

#9 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

08-10-2022 12:42

Men der er stemmer i traileren? Hvordan dælen hænger det sammen - har de bare fået nogle random skuespillere på til traileren?
0
1ups givet

#10 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

08-10-2022 13:06

Ja, det må jo så have været en one-off promotional indsats (af større skala, men det hænger jo vel også bare sammen med filmselskabets egen skala, I guess) Stadig temmeligt omfattende jo, siden det vel er _alle_ sprogs dubs, der er ordnet, når også det danske er med. Smiley

Det lyder jo vanvittigt, at hurtigt hive 5 voiceover-skuespillere, per sprog!, ind til et par korte replikker, men måske er det jo realistisk, når man som Universal antageligvis allerede har kontakten kørende, sikkert faste dubbere i kontakt, til hændelige opgaver, etc. På samme måde, som, at eks. Disney har deres helt eget, selvstændige voiceover-bureau, Disney Character Voices International. Univertsal har sikkert en lignende pendant.

Det sender vel, uanset hvad, lidt af et signal om, at der er afsat en noget større sum til promotion af filmen. Smiley

Folk hist og her, kaster jo med påstanden "åh min gud, filmen kommer til at bombe" - og man ser så gennemgående, at folk, der selv har børn, svarer: "hahaha nej. Du skulle se mængden af Mario-ting, vores børn og deres klassekammerater .." Mario er åbenbart temmeligt stor blandt visse yngre aldersgrupper - men det ligger jo måske også næsten i Switchs egne salgstal.

Det giver sikkert mening, at de har sat en temmeligt pæn sum af, til at promote filmen - og så altså inkl. total dubbing af en kort teaser, med 7 korte replikker, før resten af filmen overhovedet er færdig. Smiley
0
1ups givet

#11 - ThePatrickBay

Level: 33 (Hammer Bro)

09-10-2022 17:28

De kalder det "maskestemmer", som er midlertidige stemmer, indtil de endelige er castet.
0
1ups givet