Ugens Downloads: Uge 9 20...

The Binding of Isaac: Rep...

Stort udsalg på eShop st...

Ugens Downloads: Uge 8 20...

Pokémon Brilliant Diamon...

N-cast #83: Djævelsk ark...

The Caligula Effect 2 kom...

DC Super Hero Girls: Teen...

Pokémon Legends: Arceus ...

Star Wars Republic Comman...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Pokémon Legends: Arceus

Mario Golf: Super Rush

Dinosaur Planet

Pokémon-tråd

Mario Kart Tour

Tillykke til Link

Twilight Princess Wii med...

Film med videospilsrefere...

Zelda Collectors Edition ...

K: Wii remote plus

Tilbudstråden

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo er ikke truet?

Skrevet af Malte Schmidt - 08-06-2009 23:54

Microsoft fremviste Project Natal til E3, og det virkede umiddelbart ret imponerende for de fleste. Også Sony kom på banen med en bevægelsesstyret controller i stil med Wii Remoten. Dette rejste spørgsmålet: Er Nintendo truet? Hvis man skal tro Michael Pacther, som bl.a. stod bag denne analyse, så er svaret nej.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan findes her.

Sony og Microsoft skød begge kanonkugler mod Nintendo med Microsofts Project Natal og Sonys Motion Controller (baseret på Eye Toy). Vi ser, at Microsoft har til hensigt at tilbyde brugervenlig brugerflade til Xbox Live, og Sonys tilbud som misundelse på Wii'en. Vi forventer ikke, at Nintendos Wii vil forlade toppladsen.

- Michael Patcher


Patcher mener altså, at Nintendo ikke har noget at frygte, og at Wii'en fortsat vil sælge bedst blandt generationens tre stationære konsoller.

Spørger man Nintendo selv virker de heller ikke som om, de frygter konkurrenternes nye tiltag. Faktisk forholder det sig lige modsat.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan findes her.

At begge disse firmaer tænker på at få spillerne op af sofaen, gøre brug af bevægelseskontrol og få dem til at styre spillet ved at bruge deres krop viser, at de har set, hvad vi har gjort med Wii'en. Og nu går de den samme vej. I sidste ende er vi meget smigrede.

- Shigeru Miyamoto, Nintendo


Også Nintendo of Americas præsident, Reggie Fils-Aime, tror på en sejr over konkurrenterne. Han tror, at Nintendo kan nå ejere af Xbox 360 og PlayStation 3, som måske har snakket dårligt om Wii'en.

Følgende er frit oversat, det originale citat kan findes her.

Vi kan nå disse personer med spil som The Conduit eller Tiger Woods PGA Tour 10 med Wii MotionPlus. Vi tror, at vi kan vinde over publikummet til Halo med titler såsom The Conduit – en multiplayer, online, skydespil-oplevelse eller Dead Space Extraction. Og ved du hvad? Når disse folk investerer i Wii'en, vil de købe Mario Kart Wii eller Wii Fit Plus.

- Reggie Fils-Aime, Nintendo


Ja, det ser jo ikke ud til, at Nintendo ligefrem må gå til krisemøde. – I hvert fald hvis man skal tro Michael Pachter og Nintendo selv.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 00:07

Så det interview med Miyamoto, som i citerer fra, på Kotaku. Miyamoto griner rent faktisk (næsten hånligt Smiley) da han bliver spurgt om Nintendo føler sig truet! Smiley

Project Natal?! Sony motion-fail?! Awh... Hell No!! Smiley
0
1ups givet

#2 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 00:20

Den her nyhed minder mig om dengang, en skribent skrev en historie med en titel der lød nogenlunde magen til, hans kilde/begrundelse dengang var en samtale med en sælger i en lokal bog og idé. (dengang drejede det sig om den kommend lancering af PSP'en)

Min pointe er at denne nyhed på ingen måde fortjener at bliver bragt, den er utrolig dårlig vinklet og meget subjektiv. Hvad er det egentlige formål? At fortælle om 'Captain Obvious' Patchers "analyse", eller latterliggøre/nedgøre MS/Sony's udspil?

Kigger man på kilderne vil man se at det kun er 1/3 som klarer den igennem en normal kildekritik. Går man videre ind og læser kilden (Edge) vil man se at det er utrolig tyndt med baggrundsstof. Det eneste reele man kan udlede fra Patchers quote er at Sony/MS ikke overhaler Nintendo Wii fra dens "Leadership Position", her må antages at der menes solgte enheder.

Kigger man igen på solgte enheder er der en hel række faktorer der spiller ind her, pris for bare at nævne én, og det er helt ude i hampen tilsidese disse.

Det er ganske simpelt en omer!
0
1ups givet

#3 - Excel

Level: 3 (Koopa-Troopa)

09-06-2009 00:27

Syntes da den forholder sig meget passivt.
Desuden er N-club i sin fulde ret til at skrive lige hvad de vil og jeg tror ikke du er i position til at kunne bestemme hvad der skal gøres om og hvad der ikke skal.
0
1ups givet

#4 - N-Clåb

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 00:46

Fuldstændig enig med Ignorancia!
0
1ups givet

#5 - Sankiros

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 00:47

@ Ignorancia
er du ansat her på siden til at komme med konstant negativ kritik? stort set hver eneste nyhed hvor du har kommenteret har det intet med nyhedens emne at gøre, men mere omkring stavefejl og hvad du nu ikke lige synes passer dig.. det samme gælder forum indlæg.. hvis du spørger mig er det dig der er en ommer..

ontopic:
Kan i og for sig godt forstå Nintendo ikke føler sig alt for truede. De er virkelig langt foran på markedet og tror personligt der skal noget mere til for at vælte dem af pinden.. Ville dog heller ikke være særlig god PR hvis de kom ud og sagde "shit! nu skal vi i krisemøde for det Sony og MS har vidst er simpelthen for godt"
0
1ups givet

#6 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 00:54

Ignorancia, er det ikke bare Dig der har taget fejl og oprettet dig en bruger på N-club i steder for Playstadium? Smiley

Det eneste Malte gør i den her artikel er at fremvise nogle citater fra 3 interviews... Edge's kredibilitet som kilde er jo fuldstændig irrelevant - De fungerer her kun som den kilde hvor citaterne er taget fra - Som du kan se ovenfor fandt Jeg akkurat de samme interviews som videoer på Kotaku, så de kunne som en lige så godt være taget fra www.indsæt-ignorancias-yndlings-kilde-her.com som de kunne være taget fra Edge....

Hele dit "Leadership-position"-argument falder dermed også til jorden, da det er en citeret kildes ord, og ikke N-clubs egne... At N-club vælger at citere Michael Patcher står så for deres egen regning og om du er enig med Ham, kan vi diskutere fra nu og til den næste istid, men faktum er at han bliver brugt af en mænge store Gaming-sites (bl.a. Gamtrailers og IGN), så Jeg tror ikke rigtig på at det er ud fra et subjektivt grundlag Malte har valgt at bringe et citat af ham....

IMHO, fortjener nyheden da i den grad at blive bragt! Uden at kunne huske hvilken tidligere nyhed det er du referer til, så er der trods alt et godt stykke vej mellem en sælger i bog&ide og Miyamoto og Reggie... Og uanset hvad kan det at citere end anden person pr. definition aldrig være subjektivt, så længe man ikke forholder sig analytisk til citatet hvilket intet sted herover sker! - Det er en simpelthen en journalistisk grundregel!
Faktisk er det eneste der kunne virke en smule subjektivt den fængende overskrift som højst sansynligt er den eneste grund til at du overhovedet gad læse resten, og så Maltes citat "Microsoft fremviste Project Natal til E3, og det virkede umiddelbart ret imponerende for de fleste." - Og at dømme ham som subjektiv på det grundlag er bare for tyndt....!

Edit: Knejter - Ommer er altså med 2 M'er... Smiley Smiley
Re-edit: ...eller Om'er med apostrof... Smiley
0
1ups givet

#7 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

09-06-2009 00:55

Til alle
Jeg skal gøre opmærksom på, at nyhedskommentarer er et sted hvor det nyhedsmæssige indhold af nyhederne skal debatteres. Manglende kildekritik, rettelser til nyheder mv. skal stilles direkte til den skribent som har skrevet nyheden. Denne kan altid ses i slutningen af nyheden.
Derudover skal jeg som altid sige, at personkritik ikke må ske offentligt, og ønsker man at debattere konkret med en bruger, skal det ske i gæstebøger eller over postbeskeder.

On-topic
Jeg er stadig utroligt positiv overfor Project Natal. Alle de rapportager jeg har set fra Natal, har været positive. Det skulle angiveligt bare virke som det skal, selvom det pt. ikke kører på Xbox endnu, kun PC.

Og netop PC tror jeg, at Natal kommer til at leve godt på. Jeg tror faktsik, at Natal i højere grad vil blive brugt som brugergrænseflade til PC'er i fremtiden, end det vil blive brugt til Xbox. Derfor mener jeg ikke, at der er nogen grund til at føle sig truet ift. markedsandel.
0
1ups givet

#8 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 01:01

Henrik, Jeg tror Jeg vil skrive den samme comment her om Natal, som en gut på kotaku skrev under deres livestream fra E3.
"Will never work and if it does it will cost a 1000 $"
- hele det der face-recognition -system er teknologien simpelthen ikke til endnu... i hvert fald ikke så det kan laves nogenlunde velfungerende og så almindelige brugere kan få det til at virke....

Men måske bakker det netop din pointe om at hardcore PC-brugere vil købe det op? Smiley
0
1ups givet

#9 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

09-06-2009 01:04

Jeg er uenig i den antagelse, at teknologien ikke er til det. Ansigtsgenkendelse er ikke en avanceret teknologi, og kan gøres rent softwarebaseret. Det som kan gøre Natal dyr, er udviklingstiden. Den hardware som bruges, er ikke noget særligt (to kameraer hvor af det ene er infrarødt, plus noget til at opfange lyd).

Det som ligger i Natal er, hvorvidt de rent faktisk laver API'er i softwaren til at kunne udføre ting som følelsesgenkendelse, eller om de lader det være op til de enkelte udviklere. Hvis det er sidstnævnte, tror jeg på en lav pris.

Men som sagt, tror jeg snarere at det vil danne vej til en helt nu æra indenfor computerinteraktion.
0
1ups givet

#10 - PriCorp

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 01:09

He he... Sådan lidt som Vision Philips 2010-reklamen eller Minority Report? Smiley
- Nej, Jeg sætter Mine penge på gyrometre og infarøde pointers lidt endnu... Jeg har engang prøvet Eyetoy og det var kun sjovt i omkring halvanden time. Smiley

Offtopic, vil Jeg personligt gerne have en af de der computere de styrer det store rumskib med, i starten af Metroid Prime 3... Smiley
0
1ups givet

#11 - Ossipoff

Level: 6 (Cucco)

09-06-2009 01:15

Nu er Minority Report jo inspireret ud fra en anden Microsoft-opfindelse, nemlig Surface Smiley Surface derimod er en relativt dyr teknologi kontra hvad jeg vil mene Natal må være.

... alene det, at Ubisoft har lavet et kamera som har visse lignende træk fra Natal (vist i princippet alt pånær lydgenkendelse), og dette kamera udkommer i år, må vel vise lidt om, at teknologien slet ikke så langt væk som nogen siger Smiley
0
1ups givet

#12 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

09-06-2009 06:45

selvfølig er nintendo ikke truet af dette, for før sony og microsoft få deres produkt ud og få lavet nok spil til det er nintendo endnu længer foran, og de fleste casual folk har jo heller ikke set E3 eller noget som helst om de 2 andre produkter, så det område bliver nok ikke særlig påvirket af det og vil forsætte med af købe Wii.

Michael Pacther manden der enten komme med de mest åbenlyse eller hen i vejet udtalelse.
0
1ups givet

#13 - Junder

Level: 2 (Keese)

09-06-2009 08:24

Ja, selvfølgelig vil Nintendo sejre med en fjernbetjening og en badevægt! /sarcasm
0
1ups givet

#14 - kai666.com

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 10:46

Hverken Micro$oft eller $ony har kunnet lavet noget nyt og banebrydende selv. Alt er, mere eller mindre, tyvstjålet fra Nintendo
0
1ups givet

#15 - Junder

Level: 2 (Keese)

09-06-2009 11:33

Jeg vil gerne vide hvad Natal har med waggle og badevægte at gøre...
0
1ups givet

#16 - Excel

Level: 3 (Koopa-Troopa)

09-06-2009 11:43

Motioncontrol? >_>
0
1ups givet

#17 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

09-06-2009 16:20

Kai, microsoft har faktisk lave de ting selv, og udkøbt et par konkurant der hade lavet det også, men MS har arbejdet på disse systemer før de lavet xbox, de har bare først nu overført det til konsol, nok fordi det først nu er billige nok.
0
1ups givet

#18 - You don't know me!

Level: 1 (Goomba)

09-06-2009 16:43

Ved at Monster Hunter 3 vil få 1-2 millioner til at købe en Wii i Japan bare og også mange i Amerika vil købe en Wii for det ene spil bare, så mon det sker hvis andre af sådanne store spil ender på Wii'en? Me don't think so.
0
1ups givet

#19 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

11-06-2009 23:22

Enig med Ignorancia!

og til Sankiros. Han har ret til at give kritik til nyhed, da det næsten er som at den kun er skrevet sådan man kan grine lidt af de andre firmaer.

De har begge 2 fat i nogle gode tråde, og hvis de udvikler det rigtigt (især Microsoft), så bliver Wii'en nok skiftet ud.
0
1ups givet