LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Power anmelder The Conduit

Skrevet af Lukas Skywalker - 23-05-2009 13:06

The Conduit er udkommer om ca. en måned, og derfor er der heldige magasiner der har fået lov til at få fingrene i denne titel. Den første anmeldelse af The Conduit er således fra det amerikanske Nintendo blad, Nintendo Power, og et hurtigt oprids af anmeldelsen kan du finde herunder:

• Storslået eventyr, men kommer ikke op på siden af de "store kanoner" i denne genre
• Forudsigelig historie
• Uimponerende AI
• Småt med innovation, bortset fra styringen...
• ... Styringen kan til gengæld tilpasses rigtig godt
• Lokalerne ser for det meste flotte ud, omend detaljegraden svinger
• Et fint tunet level design, der er baseret mere på at søge dækning og overleve, end "run 'n gun"
• Småt med objekter og omgivelser der kan smadres
• Tilfredsstillende og god måde at vælge våben
• ASE (All Seeing Eye) er fedt, men underudnyttet
• Forbløffende glidende online oplevelse

• Overall karakter: 8,0


Selvom der er mangler, så ser det jo egentlig meget godt ud, alt i alt.

Vi følger selvfølgelig op på det, så snart flere anmeldelser af The Conduit ruller ind.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

23-05-2009 13:28

Det svarer meget godt til mine forventninger: et rigtig fedt FPS-spil til Wii, som dog ikke overgår de bedste i genren. På nuværende tidspunkt regner jeg ikke med at købe det, da jeg ikke har særlig mange penge og hellere vil bruge dem på Modern Warfare 2.
0
1ups givet

#2 - Grauling

Level: 23 (Skree)

23-05-2009 13:48

Forbløffende glidende online oplevelse



Uff, skal helt klart have dette spil. Super at høre at online delen virker godt!

0
1ups givet

#3 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

23-05-2009 15:33

^Det sagde de også i starten (og der er stadig nogen der tror det...) omkring CoD5 så jeg vil ikke tage det for helt gode varer endnu. Stadigvæk bedre end at høre at laggen er dårlig dog Smiley

... Selvom jeg mindes mange sige det omkring MoH selvom det egentlig har meget mindre lag end førnævnte.

ltww: En eller anden dag må jeg lige få dig overbevist om at CoD er noget overrated lort med en dårlig idé om at et spil skal være realistisk og det er mere vigtigt end gameplay... Haha... Ej ved godt det kun er mig og meget få andre som synes at det med "realistisk" hp er et dårligt gameplay element. Smiley
0
1ups givet

#4 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

23-05-2009 16:58

Jeg er på ingen måde Call of Duty-fanboy; jeg spiller også en del andre FPS-spil, men i øjeblikket ligger CoD4 øverst på min liste, simpelthen fordi det er så gennemført på alle punkter.

CoD er på ingen måde realistisk, måske på den visuelle side, men i gameplayet er det helt klart fun-factor, der tæller højest. Multiplayer simpelthen genialt og utrolig vanedannende, og her to år efter 4'eren spiller jeg det stadig online.
0
1ups givet

#5 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

23-05-2009 17:15

Altså rigtig mange reklamerer med at deres hp er så lav og det er for realismens skyld. Det er sådan set det jeg hader og jeg forstår slet ikke hardcore mode af den grund Smiley (men ja jeg satte realisme i anførselstegn med vilje for jeg mener nemlig heller ikke selv at det er specielt realistisk anyway, specielt ikke når spillet også regenererer hp)
Nu har jeg selv modern warfare så jeg er ganske enkelt uenig i at det er vanedannende Smiley
Køber muligvis stadigvæk MV2 udelukkende fordi jeg ved mange af dem jeg spiller med på ps3 også er overdrevet hyped over det spil... Selv håber jeg MAG bliver mere populært på PS3 selvom det umiddelbart også minder mig meget om CoD - jeg håber bare at det bliver bedre.

Det er et ok spil, men stadigvæk utroligt overrated IMO.

Edit: Som en lille sidenote nu jeg snakker CoD så synes jeg også det er fuldstændig til grin så mange af dem der spiller det der brokker sig over den mest ubrugelige perk i spillet - martyrdom. Seriøst hvis man bare tænker en lille smule mens man spiller burde det højst tage en runde at vænne sig til og så burde man stort set aldrig dø på den måde igen.
0
1ups givet

#6 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

23-05-2009 18:16

At livet regenererer sig ser jeg ikke som noget realistisk, men som en gameplay-mæssig feature. For nyligt spillede jeg Battlefield 2 efter flere års pause, og dér fandt jeg det mærkeligt at have 100 livspoint, efter at jeg have vænnet mig til systemet fra Call of Duty (der nu findes i næsten alle skydespil i dag). Jeg mener, at det er en smagssag, men at regenereringsystemet klart er mere moderne end de klassiske HP-point, som betød, at man uden videre kunne vandre rundt, selvom man kun havde ét liv tilbage.

Hardcore mode fokuserer efter min opfattelse mere på fjernelsen af kort og andet GUI, som normalt hjælper én (fx granatikonet). Derfor er det sværere at orientere sig, når en fjende skyder, fordi han ikke dukker op på radaren som en rød plet. Alle våben skader også en del mere, men om det er realistisk eller ej, skal jeg ikke kunne bedømme.

MAG kender jeg ikke så meget til, men konceptet med så mange spillere på samme slagsmark er interessant.

Jeg spiller dog ikke kun Modern Warfare på grund af multiplayer, men også fordi jeg er vild med den måde, Infinity Ward formår at fortælle en historie fra flere forskellige vinkler. Jeg har så sent som i dag læst en artikel, hvori de beskriver deres kommende spil, hvilket lyder uhørt interessant og sagtens kan gå hen at blive Game of The Year i mine øjne.

Desuden har de et nyt tiltag - Special Forces - som er forskellige levels, udviklerne har leget med, men ikke umiddelbart har noget med selve plottet at gøre. På den måde har de mulighed for at lave interessante baner á la Club Mile High Club, som kan være ekstra svære at gennemføre, også selvom man spiller co-op med en ven.

Ja, mange beklagede sig over Martyrdom, især på de små baner. Den kan godt være lidt irriterende, men som du siger, kan man ret nemt undgå den, dog kan man altid være uheldig at gå forbi en fjende, der netop er blevet skudt af en anden.

Heh, det er blevet til en mindre snak om Call of Duty; dét undskylder jeg Smiley

Jeg har bare på fornemmelsen, at The Conduit bliver mere en præsentation af en ny teknologi, end at det bliver en helstøbt spiloplevelse. Det er bestemt interessant med "en rigtig online-mode" i et Wii-spil, og jeg synes især om den frie mulighed for at tweake alt GUI'en på skærmen. Settingen siger mig bare ikke så meget, er ved at være lidt træt af aliens fra rummet.
0
1ups givet

#7 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

23-05-2009 18:29

Wow wall of text Smiley

Regnerering nævnte jeg altså også som værende urealistisk, ikke realistisk Smiley
Det "realistiske" er at man dør af at blive ramt en gang (ok 3... måske 5!! af visse våben hvis du ikke får hovedskud)

De ting der bliver fjernet i hardcore er sejt nok, jeg synes bare det er ekstremt at de vælger at sænke hp-niveauet ydeligere i det Smiley

Har aldrig spillet single player færdig i modern warfare, men ja den del imponerede også mig. Bare starten var ret nice Smiley

Martyrdom. Netop den er overhovedet ikke så god (som jeg sagde ubrugelig) hvilket er hvad der gør det så sjovt at mange direkte vil have den bannet fra clan-spil fordi den åbenbart er "cheap" (præcis ligesom juggernaut selvom det egentlig bare er en modsat stopping power... Juggernaut indrømmer jeg dog stadigvæk gerne er super god Smiley)

Som sagt ved jeg godt at de fleste synes om det, det er bare mig der ikke kan lide det... Og det samme gælder forresten battlefield xD (har kun spillet battlefield en gang på netcafé med nogle venner og jeg kedede mig sygt meget da vi spillede det... CS var meget sjovere Smiley)

Ja MAG med så mange spillere virker lidt interessant specielt fordi udviklerne åbenbart står bag et af de mest tidligere kompetitive spil (kan ikke huske hvilket)... Og så virker det også som om man *muligvis* kan spille 3 forskellige hold på samme tid på en bane (der er 3 forskellige hold i spillet anyway), hvilket også kunne være sjovt da det er lidt anderledes Smiley

Tilbage til conduit: Nu får vi se jeg regner heller ikke med det helt store, men hvis det har så lidt lag som der påstås så er jeg helt sikker på at jeg kan bruge rigtig mange timer på det bare for den gode styring Smiley
0
1ups givet

#8 - Shajita

Level: 28 (Skeeter)

23-05-2009 23:49

Nice review. Glæder mig til at få det med posten. ^^
Btw, mange tak Giluc. ;P Hvad jeg siger tak for, er et mysterium.
0
1ups givet

#9 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

24-05-2009 00:07

^ Ja det kan jeg godt se, jeg har hermed fjernet det. Hvis du vil redde andre, bør du også selv redigere det i din kommentar Smiley

Jeg undskylder selvfølgelig Smiley
0
1ups givet

#10 - Ignorancia

Level: 1 (Goomba)

24-05-2009 16:33

Jeg må nu sige at jeg har mine reservationer for en anmeldelse der kommer 1 måned før spillets release, det virker lidt som en af den slags der skal ud så de kan poste en 8/10 NP markat på Boxartet.
0
1ups givet

#11 - chessr

Level: 31 (ChuChu)

24-05-2009 19:25

Om det så fik 5 er det her den største FPS udgivelse i år. CoD når det ikke til sokkeholderne for det er så kedeligt i modern warfare at jeg kunne brække mig
0
1ups givet

#12 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

24-05-2009 19:53

Jeg tror at spillet er som jeg forestiller mig. Et en smule generisk FPS, med Metroid inspirede puzzles og et alt for hypet grafikengine, som i virkeligheden ikke kan måle sig med det rygte det startede.
Men jeg håber at spillet vil sælge stort, da denne type spil er hvad Wii har brug for. Selvom spillet ikke virker særligt innovativt eller interresant kan det måske være et sprængbræt til flereog bedre spil til kernespillerne.
Desværre har mere interessante (IMO) spil som MadWorld jo ikke klaret sig særligt godt, så det kunne godt se sort ud.
0
1ups givet