Multi-player-spil kommer ...

Splatoon 3 Direct onsdag ...

Nintendo eShop highlights...

Klonoa Phantasy Reverie S...

Få et nyt kig på Freedo...

Salgstal for perioden apr...

Næste bølge af baner ti...

Nye detaljer om Pokémon ...

Teenage Mutant Ninja Turt...

N-club Streams: Uge 31

Switch Friend Codes

Danske retro forhandlere

Xenoblade Chronicles 3

Spil på vej til Switch

Mario Kart Tour

Square Enix og Live A Liv...

Pokémon Scarlet & Violet

Mario Smash Football

Pokémon Unite

Tetris 99

Original autentisk ubrugt...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendos aftale med The Cloud er ophørt – ingen Nintendo Zones i Danmark

Skrevet af KJ85 - 23-04-2015 16:31

Nogle 3DS-ejere, men helt sikkert ikke alle, vil vide, at Nintendo of Europe efter udgivelsen af Internet-browseren til 3DS i sommeren 2011 indgik en aftale med The Cloud om fri benyttelse af denne service-udbyders mere end 25.000 hot-spots i Europa, men denne aftale er ophørt, og der eksisterer nu ingen adgangspunkter for danske 3DS-ejere. Hvad betyder det så? Det kommer vi til efter lidt historie.

I foråret, 2012, blev disse mange hot-spots mere spændende med indførelsen af Nintendo Zone, og nu kunne man ikke blot være frit på nettet, men også hente eksklusive trailere, modtage særlige items i spil og andre ting, men det var nok først i august, 2013, at de fleste begyndte at få øjnene om for de gratis Wi-Fi-zoner. Gennem en systemopdatering af 3DS’en blev det nemlig muliggjort at omdanne Nintendo Zones til StreetPass Relay Stations – steder, hvor man var garanteret at få et StreetPass på sin konsol, da netværket hele tiden ville gemme oplysninger om den senest besøgende Mii på stedet. Senere samme år blev servicen udvidet nok engang, og man kunne nu få op til seks StreetPass Hits på samme sted, hvilket offentliggjordes med nedenstående video i forbindelse med en Nintendo Direct.Enkelte gange har Nintendo benyttet Nintendo Zone og de tilhørende StreetPass Relay Stations til distribuering af særlige Mii-karakterer med adgang til alle puzzle-brikker i StreetPass Mii Plaza, og sådan skulle det også være i denne uge, fra d. 16. til d. 27. april. Nintendo holder International StreetPass Week, hvor man ved besøg til en Nintendo Zone kan få Satoru Shibatas Mii og som noget særligt i Europa også et gratis tema til 3DS’en.I weekenden ville undertegnede således benytte denne lejlighed, men da jeg besøgte de steder, hvor der over de seneste år har været Nintendo Zones, skete der intet. Jeg kunne se signalet til The Clouds Wi-Fi, men 3DS’en forbandt ikke længere til adgangspunktet af sig selv, og jeg fik ingen StreetPass, som jeg førhen har fået. Efterfølgende tjekkede jeg Nintendos hot-spot finder, hvor stederne tidligere har kunnet slås op, men der var ingen forbindelser i Danmark længere. Nå, men The Cloud skriver stadig på deres hjemmeside, at 3DS-systemer har gratis adgang, så hvad var den nu af? Det forsøgte jeg opklaret gennem Bergsala, og har denne eftermiddag modtaget følgende svar.

Nintendo of Europes pan-europæiske aftale med The Cloud gælder desværre ikke længere. Timingen er ganske rigtig dårlig med Nintendos internationale StreetPass Week.

Nintendo of Europe oplyser, at de kigger på, om det er muligt at skabe Nintendo Zones i Norden på anden vis.


Med andre går vi glip af det gratis tema til 3DS’en og kan ikke længere benytte The Clouds hot-spots til at opnå StreetPass Hits til spillene i StreetPass Mii Plaza.Vi kan selvfølgelig håbe, at Nintendo of Europe finder en løsning hurtigst muligt, men for nu må vi altså leve uden.

Hvad siger du til nyheden om, at der ingen Nintendo Zones findes i Danmark længere? Har du gjort brug af dem til eksempelvis at få særlige items i Animal Crossing: New Leaf, eller har de ganske enkelt ikke været vigtige for dig?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

10-06-2015 19:48

Tak Kenneth. Tænkte nok den nyhed var fløjet udenom mig - må ha' levet i en boble den dag (også den dag, høhø)

Men det synes jeg saftsusende ikke godt om Smiley får jo aldrig samlet nogle pink stykker til mine puzzles nu !
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

10-06-2015 20:14

Så lidt da! Er også selv træt af det, men jeg fatter heller ikke, hvorfor den europæiske afdeling så ikke har opvejet det ved at sende noge Miis ud via SpotPass engang imellem. Amerikanerne har modtaget en del besøg siden E3 sidste år, men ingen har kigget forbi i Europa..
0
1ups givet

#3 - Rockarina

Level: 31 (ChuChu)

10-06-2015 21:15

Ja jeg har også prøvet at undersøge om det var muligt, at indsætte en eller anden hack IP adresse i nintendoens system, så man på den måde måske kunne krejle sig til nogle af de fine besøg. Men det lader ikke til at være muligt :/
0
1ups givet

#4 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

10-06-2015 23:39

Har aldrig hørt om det før nu Smiley
0
1ups givet

#5 - Scrapper

Level: 32 (Pebblit)

10-06-2015 23:46

^Sad du i samme bobbel som Rockarina den dag Smiley
0
1ups givet

#6 - Alaniata

Level: 15 (Geega)

11-06-2015 07:11

Næh synes jeg ikke, tror bare ikke der har været nogen der har gjort mig opmærksom på det eksisterede...
0
1ups givet

#7 - asimonsen

Level: 4 (Stalkid)

11-06-2015 15:51

Jeg kunne virkelig godt tænke mig at have disse zones i Danmark det kunne være mega fedt. Jeg har selv prøvet det der streetpass men det er rigtigt svært at finde nogen, så det kunne være fedt med disse zones.
0
1ups givet