Følg Summer Game Fest å...

Blasphemous II udgives ti...

N-club Streams: Uge 23

Summer Game Fest 2023 sta...

Opdatering til Dawn of th...

Nintendo eShop highlights...

Nintendo annoncerer Every...

Næste Ubisoft Forward Li...

Pokémon Home kommer til ...

Ny trailer for The Plucky...

Dit seneste køb

Alternative nyheder

Legend of Zelda: Tears of...

Spil på vej til Switch

Pikmin 4

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

få penge gratis ved at k...

Pokemon Home kommer Den 3...

Retro gear

Tilbudstråden

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny LEGO Dimensions-trailer fremviser Adventure Worlds

Skrevet af KJ85 - 05-08-2015 21:19

Når LEGO Dimensions sendes I handlen d. 2. oktober, så er det ikke blot spillets historie, man kan give sig i kast med. Foruden de historiedrevne baner indeholder spillet nemlig også hele 14 open world-miljøer, som man åbner op for med en karakter fra de forskellige varemærker, og i en ny trailer udsendt i dag fokuseres der på denne del.

I spillets primære historie begiver vores LEGO-helte sig ud på en eventyrlig opdagelsesrejse gennem så forskellige universer som The Simpsons og Doctor Who, når de skal forsøge at redde LEGO-Multiverset. I alt 14 Adventure Worlds udvider spiloplevelsen fra den primære historie. Adventure Worlds kan låses op i løbet af spillet, så man som spiller får mulighed for at udforske helt nye open-world universer. Hver Adventure World udgør én af de i alt 14 populære branduniverser, som er en del af LEGO Dimensions. Alle karakterer i spillet, både karaktererne fra spillets Starter Pack og fra de mange Expansion Packs, har evnen til at låse en Adventure World op og dermed give adgang til karakterens helt eget brandunivers. Som spiller får man derfor mulighed for at gå på opdagelse i sit personlige favoritunivers.

Allerede med LEGO Dimensions Starter Pack får man adgang til de tre unikke Adventure Worlds baseret på DC Comics, The Lord of the Rings og The LEGO Movie. LEGO Batman har evnen til at låse op for DC Comics Adventure World, mens det er LEGO Gandalf, som låser op for universet, der knytter sig til The Lord of the Rings. Wyldstyle fra The LEGO Movie har naturligvis evnen til at låse op for netop denne Adventure World i LEGO Dimensions. De enkelte karakterer fra spillets Level Packs, Team Packs og Fun Packs kan desuden åbne døren til lige præcis den Adventure World, karakteren er en del af.

Den nyeste trailer fra LEGO Dimensions giver det første indblik i spillets unikke Adventure Worlds. I traileren tager robotguiden X-PO fra LEGO Dimensions dig med til verdener fyldt af skønhed og mystik. Verdener, hvor man som spiller kan køre om kap med hinanden, indsamle søm og guldmursten på Den Gule Murstensvej og udforske andre berømte steder fra de mange forskellige branduniverser, der hele tiden udvider den eventyrlige rejse, som starter med LEGO Dimensions™ Starter Pack.

Warner Bros. Interactive Entertainment har desuden løftet sløret for en Ghostbusters Level Pack med en LEGO Peter Venkman Minifigure, samt en Ghostbusters Fun Pack med LEGO Stay Puft og LEGO Slimer Minifigures, der bliver en del af LEGO Dimensions.


Produktbilleder af Ghostbusters-pakkerne kan ses herunder.Glæder du dig til også at kunne løbe frit rundt i 14 verdener ved siden af historien, og skal du have Ghostbusters-produkterne til spillet?

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - kartoffelporresuppe

Level: 11 (Octorok)

05-08-2015 23:25

Ser dyrt ud Smiley
0
1ups givet

#2 - MinniDK

Level: 4 (Stalkid)

06-08-2015 00:16

det tror jeg også det er
2
1ups givet