Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny Nintendo Direct torsdag d. 14. september kl. 16:00

Ny Nintendo Direct torsdag d. 14. september kl. 16:00

Skrevet af JOEP - 13-09-2023 16:03

Mange spår konstant om kommende Nintendo Directs, og mens det er vanskeligt at ramme rigtigt på andre tidspunkter af året, så er det næsten et gratis gæt i september måned - siden 2016 har der været en i september måned. Rygterne har svirret i sidste uge, og de viste sig at holde stik, for Nintendo har netop annonceret en Direct torsdag den 14. klokken 16:00. Du kan se den på streamen herunder:Hvad håber du vi får annonceret?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

13-09-2023 16:15

Hmm. Så svirrenen fra leakere er jo angiveligt F-Zero og Donkey Kong nu - men jeg tænker jo, at tampen særdeles brænder for evt. at fyre de næste Metroid Prime remasters af? Den kunne jo nærmest ikke være mere oplagt, når de sandsynligvis holder Prime 4 helt tæt til kroppen indtil Switch 2 nu.

Men derudover - svedigt jo, hvis der rent faktisk sker noget med F-Zero, den er jo mildest talt langvarigt efterspurgt. Nærmest det mest langvarigt efterspurgte, man kan komme i tanker om Smiley

Jeg må egentlig indrømme, jeg er mere spændt på denne end normalt. Til trods for, at man i almindelighed bør være varsom med at have forventninger til Nintendo Directs, haha. Smiley
1
1ups givet

#2 - BonusNinja

Level: 5 (Cheep)

13-09-2023 18:16

Uha, forventninger er høje denne gang Smiley *krydser fingre og tæer*
1
1ups givet

#3 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

14-09-2023 16:53

Interessant, at de ikke rullede Metroid remasters ud - der er jo flere måder at tolke det på, men en fast mulighed er selvf bare, at leaks bare har været (for) fejlinformerede, og de slet ikke er så tæt på at kunne udgives, som det havde svirret om.

Cool med Paper Mario 2 remake, da. En skam, at det lod til at være pænt langt væk ("2024" bør jo betyde et stykke inde i året, så evt. et halvt år væk.)

Edit: Selvf. også et åbenlyst end-of-generation show - hvor mange annonceringer, der så end ligger henlagt bag kulissen til den kommende hardware. Smiley
0
1ups givet

#4 - LinkTheWindWaker

Level: 22 (Ice Keese)

14-09-2023 17:02

Dejlig nostalgisk Direct. Genspillede The Thousand-Year Door på Dolphin i HD sidste år - det holder stadig her 20 år efter. Vildt nok at de genudgiver Another Code - en af mine favoritter fra DS-æraen. Princess Peach ser også overraskende sjovt ud.
1
1ups givet

#5 - Andreas Tarding

Level: 18 (Twhomp)

14-09-2023 19:30

Nåh ja, Another Code! Der følte jeg mig også en smule gammel, pludselig, haha! Fik aldrig spillet det på DS, men husker jo tydeligt al omtalen. Det er sjovt, så genkendelig, hovedkarakteren egentlig er, visuelt - til trods for, at hendes udseende vel kan kaldes ret "generic". Men det er selvfølgelig hele iscenesættelsen, det fungerer i synergi med.

Er også helt solgt på Mario RPG remaken visuelt. Det ser "faithful" ud stilmæssigt, har jo netop det gamle Silicon Graphics-look, men bare i realtime nu. (Kunne jo være svedigt, at se dette med eks. de gamle Donkey Kong Country-spil, også - men der er jo en del praktiske og juridiske forhindringer i vejen ..)
0
1ups givet