N-cast #140: N-cast Mini

Se mere nyt fra Mario + R...

Dragon Quest Treasures ud...

Nier Automata annonceret ...

Mario + Rabbids: Sparks o...

N-club Streams: Uge 26

Square Enix afslører Har...

Prøv Mario + Rabbids Kin...

Se Nintendo Direct Mini: ...

No Man's Sky udgives til ...

Spil på vej til Switch

Hvem er han?

Mario + Rabbids Sparks of...

Monster Hunter Rise

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Ny trailer klar til Bayonetta 2

Skrevet af KJ85 - 14-02-2014 00:13

Da det tidligere på dagen kom frem at op til flere medarbejdere hos PlatinumGames havde Tweetet om den dagens Nintendo Direct blev det spået, at Bayonetta 2 ville have en plads i præsentationen, og det havde det. En ny trailer er blevet udsendt, men udgivelsesvinduet blev ikke nærmere fastlagt på nuværende tidspunkt.Bayonetta 2 udgives senere på året. Er det et spil du er interesseret i at eje?

1
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Bo130

Level: 38 (Tatori)

14-02-2014 16:49

Det ser virkelig sindssygt ud både grafisk og hvor meget der sker samtidig. Jeg er stadig lidt i chok over at det kommer eksklusivt til Wii U. Jeg synes dog desværre ikke det ser særlig underholdende ud, mere kaotisk. Nogen der har erfaringer med originalen?
0
1ups givet

#2 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

15-02-2014 10:10

Har ingen erfaringer med originalen, men hold op hvor ser det ud til at have mange paralleller med The Wonderful 101, og det endte jeg med at blive ret glad for efter adskillige timer. Det er så meget over the top, måske lidt langtrukkent og med lidt for lange cut-scenes, men er Bayonetta mere af samme skuffe så er jeg på.
0
1ups givet

#3 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

21-02-2014 16:32

Håber det bliver et fedt actionspil eksklusivt til Wii U ? Wii U har nemlig brug for fede eksklusive voksen titler. Smiley
0
1ups givet

#4 - Hassus

Level: 22 (Ice Keese)

22-02-2014 03:19

Synes det er skægt at kommentarerne ovenfor viser et ret vagt forhold til et spil, der ellers har skabt en del røre.

Selv om jeg har haft en vis nysgerrighed overfor spil som Uncharted, Bioshock og Heavy Rain er der kun 2 spil jeg virkelig ville ønske jeg havde adgang til fra PS3/Xbox360-konsollerne som jeg ikke har kunnet spille på Wii'en. Det ene af de spil er Bayonetta og det andet er Demon's/Dark Souls-serien. Bayonetta fangede først min nysgerrighed fra trailere, anmeldelser og beretninger fra venner og da jeg en dag fik hentet spillets demo bestående af ca. 3 baner på en lånt PS3 endte jeg med at gennemspille den 5-10 gange. Det er et spil der er lige så sjovt at spille som det er originalt at se på synes jeg. Det føles for mig som et af de sjældne spil hvor udviklerholdet har haft en ekstremt høj standard og stor motivation, der får hele oplevelsen til at gå op i en højere enhed. Godt nok har jeg ud over demoen kun videoer, (rosende) anmeldelser og lignende at drage fra, så kan desværre ikke give en dybere mening eller garanti, men fra hvad jeg kender til 1'eren vil jeg helt sikkert sige der er rigelig grund til at se frem til Bayonetta 2 Smiley

De måtte dog gerne porte originalen til Wii U først så loyale Nintendo-spillere og lignende også kunne få mulighed for at give det en chance.
0
1ups givet

#5 - JOEP

Level: 48 (Magikoopa)

22-02-2014 10:19

Det ville være en meget god idé, hvis Nintendo også udgav originalen til Wii U, bare som en eShop-titel.

Jeg har heller ikke spillet originalen, men kan godt se, at det har modtaget ret gode anmeldelser. Har smidt det på min ønskeseddel på Amazon, så må vi se, hvornår jeg får det købt. Man kan sikkert finde det rimelig billigt i Gamestop eller sådan noget.
0
1ups givet