SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Endless Ocean Luminous af...

Ny Partner Showcase onsda...

Flere Rare-titler tilføj...

World of Goo 2 kommer til...

Suika Game får ny multip...

Ender Magnolia: Bloom of ...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Pocket Card Jockey: Ride ...

Pokémon-tråd

Switch 2 - rygter og disk...

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Amiibo!

Sony og Microsofts næste...

Spil på vej til Switch

Switch Online

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nye Capcom-spil kan ikke resettes

Skrevet af Lukas Skywalker - 29-06-2011 16:15

Vi ved nok alle at der er penge at spare, hvis man køber brugte fremfor nye spil. Det er dog heller ingen hemmelighed at spiludgiverne generelt ikke er glade for dette, da det ikke får deres salgstal til at stige, og det kunne nu ligne at Capcom gør noget ved det.

I form af at i Resident Evil: Mercenaries 3D til Nintendo 3DS kan man ikke resette de gemte data på spillet, har Capcom lavet et træk der nemt kunne være for at undgå salg af brugte spil. I både den amerikanske og britiske spilmanual står der "saved data on this software cannot be reset."

Dette kunne dermed komme problemet med de brugte spil til livs, men det betyder også at du som spiller ikke kan starte spillet forfra - med andre ord ser det ud til at termet "genspilningsværdi"/"replay value" lige så godt streges ud af kommende Capcom spilanmeldelser. Det skal nævnes at Resident Evil: Mercenaries 3D er et highscore/arkade-spil, og dermed betyder det ikke lige så meget, som i et "normalt" spil. Det vides ikke om denne reset-blokering vil være tilfældet i alle kommende Capcom-spil, eller blot udvalgte.

Er dette den korrekte måde at komme problemet til livs?

Tak til MegaGame, der tippede os om nyheden.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2011 16:44

Det er direkte noget pis. Jeg kan godt se ideen i det, men tanken om at man aldrig kan spille et spil igennem igen - selv et år efter, at man har gennemført det, synes jeg er for dårligt. Jeg har jo en hel masse Nintendo DS spil, som jeg har gennemført, men har ikke solgt dem, da jeg måske vil spille det igen en dag Smiley?

Kom igen Capcom.
0
1ups givet

#2 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

29-06-2011 16:46

Læste om dette for et par dage siden, og det er en ret provokerende beslutning fra Capcom. Så vidt jeg har læst mig til har det fået enkelte til at boycotte spillet, hvilket jeg egentlig godt kan forstå.

De benægter i øvrigt at det har noget med salget af brugte spil at gøre.

Håber ikke det bliver en trend.
0
1ups givet

#3 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 16:52

Jeg tænker bare - vi ender ud med at have en masse spil som vi ikke kan bruge til noget som helst. Spil som man lige så godt bare kan smide i skraldespanden Smiley Fuldstænidg åndssvagt.

Eagle - Den udtalelse havde jeg ikke læst, men synes nu den her bekræfter det med brugte spil meget godt alligevel:

Playstation 3 versions of Street Figher IV and Resident Evil 5 lock save files to a console instead of the PSN ID.


0
1ups givet

#4 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2011 16:53

De benægter, at det har noget at gøre med salget af brugte spil?
Helt klart. Hvis det ikke har noget med det at gøre, hvorfor gør de det så?
0
1ups givet

#5 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

29-06-2011 16:57

Lige præcis med RE Mercenaries gør det nok ikke det store, da det bare er et highscore-spil. Du kan altså genspille alt indhold i spillet uanset hvad, dog får du selvfølgelig ikke fornøjelsen af at låse op for ting hen ad vejen.

Om de så benægter at det har noget med salg af brugte spil at gøre, kan jo i princippet være ligemeget (selv om det nok skal have været en af grundene) - det er et bevidst valg de har taget, som de færreste (ingen?) vil bryde sig om.

Jeg kan ikke umiddelbart se hvorfor det der PS3-problem med RE5 skulle være det samme, man kan vel bare slette dataen.
0
1ups givet

#6 - Jonas

Level: 15 (Geega)

29-06-2011 18:41

Lige før det godt kan betale sig at købe det brugt, hvis man ikke gider at unlocke ting. Så har man også nogle highscores at slå ^^

Men ja, andre spil, der går ud på at gennemføre (i stedet for at sætte highscores eller spille mod en ven) ville naturligvis lide under det, også for dem der køber det nyt.
0
1ups givet

#7 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 19:11

Det at købe brugte spil har økonomisk det samme resultat som at downloade illegale piratkopier.
Udviklerne tjener INTET på at du køber et brugt spil fra f.eks. Gamestop eller af en bruger på N-Club.
På samme måde som de intet tjener hvis du ulovligt downloader det.
Udviklerne mister ikke penge. Men de tjener heller ikke nogen.
0
1ups givet

#8 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

29-06-2011 19:51

Jo Togbis, jeg vil sige at udviklerne mister pengene, når der bliver downloaded illegalt. Det er nemlig penge, som de ikke får, som de principielt burde have fået.

Man siger jo heller ikke i overskrifterne: "Spilproducenter tjener ikke penge på piratkopiering". Man siger derimod: "Spilproducenter taber (mister) penge på piratkopiering".

Så jo. Udviklerne mister penge.
0
1ups givet

#9 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 19:53

Det samme må så gælde for salget af brugte spil.
Det er nemlig penge, som de ikke får, som de principielt burde have fået.
0
1ups givet

#10 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

29-06-2011 19:59

hahah capcom failed... tror de at man køber et spil for at spille det en gang??? så skal spillet koste 50-100kr.
0
1ups givet

#11 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 20:01

Jeg tror at den nye løsning vil dræbbe alt piratkopiering Smiley


.. Eller ikke. Det vil medføre at hvis man evt. vil genspille et spil vil man evt. bruge ulovelige metoder... Jeg tror de bider sig selv i røven med valget.
0
1ups givet

#12 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 20:08


Dette har Capcom gjort i form af at i Resident Evil: Mercenaries 3D til Nintendo 3DS kan man ikke resette spillet, såsnart det er gennemført. I både den amerikanske og britiske spilmanual står der "saved data on this software cannot be reset."

Dette kommer dermed problemet med de brugte spil til livs, men det betyder også at du som spiller ikke kan genspille spillet.[s]Er Mercenaries forresten ikke et online multiplayer-spil?
Sådan et spil kan jo slet ikke gennemføres.
Så hele pointen med nyheden her failer lidt.

Jeg tror det, som de mener, er at man ikke kan resette ens online stats. [/s]
Hvilket er meget normalt i online multiplayer spil og nok nærmere er tilføjet for at folk ikke skal snyde, end for at forhindre salget af brugte spil/pirat kopiering.

0
1ups givet

#13 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

29-06-2011 20:13

Intet kan dræbe piratkopiering... Det er bevist både med wii, xbox 360, ps3 etc. der vil altid være nye metoder hvorpå man kan går rundt om den sikkerhed som der er, og det kunne være i dette tilfælde et eller anden form for fil på dvd-en som gøre at man kan gennemspille spillet flere gange, dette vil kun gøre at piratkoperingen bliver endnu større end, det er nu da folk vil føle sig røvrendt at skulle betale 500kr for 6 timers gameplay.... det vil betyder så at man ikke kan skaffe alle achivements på en gang f.eks på xbox 360, kun hvis man gøre alt rigtigt på det første forsøg ellers så skal man ud og købe et nyt spil hehe trist......
0
1ups givet

#14 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 20:18

Togbis - Spillet har skam også en single-player del, og her er det da ærgerligt at købe et brugt spil, hvor man ikke engang kan få lov til at sætte en highscore (edit: altså hvis man ikke er god nok til at slå den highscore som den tidligere ejer har sat Smiley) Smiley Hvordan forhindrer det at folk snyder?

powerfull - Det er der nogle der siger, men se det fra piraternes side - de ville højst sandsynligt ikke have købt spillet i forvejen. Med andre ord mister de ikke penge som de ellers ville have tjent, for eftersom de alligevel ikke ville købe det, så ville de heller ikke have tjent noget. Jeg kan sagtens se og forstå hvad du siger, men det er ikke nødvendigvis sandt Smiley

arne - Det vil heller ikke kunne lade sig gøre med Xbox 360-spil eller andre spil der kører på disk, da spillet ikke gemmes på disken, og dermed kan man bare slette den gemte fil Smiley
0
1ups givet

#15 - HGC

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 20:18

Hvis jeg ulovligt downloader et spil, som jeg aldrig kunne finde på at betale for (Cock of Stupid, f.eks.), mister udviklerne ikke penge. For jeg ville ikke have betalt for det alligevel. Der kunne også ske det, ar jeg blev bidt af det og derfor købte det for at kunne spille online.
0
1ups givet

#16 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 20:20

Jeg forstår ikke hvor al den snak om piratkopiering kommer fra Smiley? For mig at se kan dette slet ikke kædes sammen med det. Hvis man piratkopierer kan man jo bare skaffe en ny kopi, hvis man vil spille det forfra.
0
1ups givet

#17 - arnel925

Level: 5 (Cheep)

29-06-2011 20:25

hvorfor så ikke bare går til digitalt salg? Så kan vi spille vores spil igennem flere gange og man har ikke mulighed for at sælge dem... synes det er meget bedre... Jeg kommer helt klart ikke til at støtte spil som har dette capcom koncept
0
1ups givet

#18 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

29-06-2011 20:54

Det her er et typisk eksempel på, at industrien bliver mere og mere anti-forbruger orienterede. Det kommer dog til at give bagslag. I starten af 80'erne trollede industrien også forbrugerne helt vildt, hvilket medførte, at forbrugerne fik nok og hele industrien crashede pga. det.

Lukas >> Problemet med digital distribution er, at industrien ofte gør brug af aftaler, så du slet ikke ejer det, du køber, men blot får adgang til det, når du er online. Har I ikke lagt mærke til, at man ofte skal være online for at gør brug af DLC til PS3- og 360-spil? Det er derfor. Det fratager en som forbruger en masse rettigheder, mest åbenlyst ejerskabet af ens spil. Det nægter jeg at deltage i.
0
1ups givet

#19 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 20:45

^ Lige præcis! Og det er jo nok også hvad fremtiden byder på. De eneste minusser der er, er at man enten skal have en meget stor harddisk, ikke have særlig mange spil, eller slette og installere sine spil løbende (hvilket kan være trættende i længden) Smiley Og så er der selvfølgelig dem der elsker at have et fysisk spil i hånden, samt det faktum at Collector's Edition/Limited Edition nok mere eller mindre uddør Smiley
0
1ups givet

#20 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 20:55

@Lukas
Oh, min fejl, nevermind. ^^'

Angående onlinedistribution, så tror jeg nok at harddiskene skal nå at blive store nok i fremtiden. (En standard PS3 solgt idag har en harddisk på 320 GB og størrelsen på nye harddiske fordobles generelt hvert år).

Jeg frygter nærmere at mange ikke har en internetforbindelse til at kunne hente et >10 GB spil eller at de ikke kan finde ud af at bruge en online-shop. (F.eks. hvis de ikke er fyldt 16 og derfor ikke har kreditkort)

Derudover er der også rigtig mange, der godt kan lide at have et fysisk samlerobjekt, når de køber et spil.
0
1ups givet

#21 - Jonas

Level: 15 (Geega)

29-06-2011 21:12

"Togbis - Spillet har skam også en single-player del, og her er det da ærgerligt at købe et brugt spil, hvor man ikke engang kan få lov til at sætte en highscore"

Man kan da stadig sætte en high score?
Og ja, der er en singleplayer-del, men det betyder ikke, at spillet kan gennemføres. Man kan heller ikke "gennemføre" Mercenaries-minispillet i RE4.
0
1ups givet

#22 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

29-06-2011 21:21

Jeg er helt klart mere til digitaldistribution end det tiltag Capcom kommer med her. Der mangler stadig at blive fundet en holdbar løsning omkring digitaldistribution, men jeg vil hellere have konto hos steam, onlive osv, end jeg vil betale fuld pris for et engangsspil.

Capcom skal på ingen måde bestemmer om jeg skal have lov at genspille mine spil eller ej. Skal bilproducenterne så også sikre sig, at vi aldrig kan sælge vores nykøbte biler videre, når vi en dag vil have en ny model? Der kan man da tale om, at gå fra fjerde til sjette gear, når det omhandler "brug og smid væk" mentaliteten.

Hvis de er seriøse omkring det her, så må vi som forbrugere som det mindste kunne forvente, kun at skulle give halv pris for spillene.
0
1ups givet

#23 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 21:14

Jonas - Hehe, jeg redigerede det før du skrev den kommentar. Kunne godt se at det kunne misforstås, så har redigeret det så det er nemmere at forstå hvad jeg mente Smiley Og du kan muligvis ikke gennemføre det, men på et tidspunkt har du vel unlocket alt i spillet, og fået høje scores. Så kan en anden ikke få fornøjelsen af at unlocke det, eller sætte høje scores (medmindre vedkommende kan sætte højere scores). Alt i alt er det jo bare irriterende, og burde ikke være nødvendigt Smiley

Togbis - Spillene kommer også til at fylde mere. Hvis jeg skulle putte alle mine Xbox 360 spil på min Xbox 360's harddisk, så skulle den nok være på 500 gb. Pt. bruger jeg 55 gb, og jeg har ikke ét eneste af mine fysiske Xbox 360 spil på den Smiley Internetforbindelserne bliver jo også hurtigere og hurtigere, så det tror jeg ikke vil blive et problem, da "digital only" ikke vil ske før om et par år (hvis det overhovedet sker da) Smiley
0
1ups givet

#24 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 21:40

Men biler bliver slidte og falder i værdi, det gør softwaren i spillene ikke.
0
1ups givet

#25 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

29-06-2011 21:40

Ser da også ud til, at det kommer til at bide dem i røven:

Overseas, British retailer HMV has ceased taking trades for the title -- and EB Games Australia has apparently stopped stocking the game altogether. A representative on the EB Games Facebook group explained, "If you would like to purchase it with us then of course we will sell it to you, it will be a case of an order with our store." They added, "We made the tough decision to remove it from sale because we have everybody's best interests in mind, and don't feel its fair that you guys would be paying $60 for what is essentially a one use game."


0
1ups givet

#26 - Togbis

Level: 16 (Space Pirate)

29-06-2011 21:48

Butikkerne tjener alligevel ikke penge på at sælge nye spil. Et salg af et nyt spil ville jo betyde at udviklerne af spillet skulle have en bid af kagen og det går jo slet ikke.
Istedet kommer størstedelen af indtjeningen fra at købe spillene af forbrugerne til en fjerdel af prisen, da butikkerne på den måde ikke behøver at give en krone til udviklerne, og når de igen efterfølgende sælger dem videre til 80% af nykøbsprisen.
0
1ups givet

#27 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

29-06-2011 22:10

Togbis: Men biler bliver slidte og falder i værdi, det gør softwaren i spillene ikke.


Du må da have lagt mærke til, hvad der sker med alle stortitler efter et halvt år? De ryger på udsalgshylden. Det er efterhånden kun Nintendos klassiske spil, der holder sin værdi.

Lukas >> Nu sælger Bilka jo ikke kun videospil. Og CoolShop sparer jo masse distributionsomkostninger i form af, at de er en onlinebutk.

0
1ups givet

#28 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

29-06-2011 21:53

^ Så hvad du siger er, at alle de butikker der ikke sælger eller køber brugte spil, ingen penge tjener på at sælge spil? Så vil jeg da gerne vide hvordan i al verden butikker som f.eks. CoolShop kan holde sig ovenvande rent økonomisk, og hvorfor butikker som Bilka og Kvickly overhovedet har en spilafdeling Smiley?
0
1ups givet

#29 - powerfull499

Level: 18 (Twhomp)

30-06-2011 00:47

Lukas: Det er også derfor jeg skriver "burde". Man skal jo betale, når man spiller et spil, som man skal bruge penge på. Hvis man ikke gør det, er det ulovligt. Forstår godt, hvad du mener, men det gælder også den anden vej. Fordi hvis nogen brændende vil have et spil, så ville de nok købe det, hvis piratkopiering ikke var mulig Smiley.

Tag WoW som et eksempel. Det er ikke muligt at komme ind på deres servere uden at betale, og hvad gør forbrugerne? De hoster op. Offline-spil er meget nemmere at piratkopiere, og så er der nogen, der tænker, at man kan spare de penge, som man ellers ville have brugt på spillet. Selvfølgelig er der også nogen, der bare downloader spil for at se grafikken osv., hvor de ikke ville have købt det i virkeligheden.

Men for at komme tilbage til sagen: Spilproducenter taber penge på salget af brugte spil (og illegal download). Capcom har så kommet frem med dette, og det er ikke et godt træk efter min mening. Jeg synes, at når man køber en ting, så må man selv bestemme, hvad man gør med den, - man må også sælge den videre. Det er dumt af Capcom, at de går ind og fjerner muligheden for at sælge.
0
1ups givet

#30 - Eagle

Level: 21 (Paragoomba)

30-06-2011 00:52

Folk har brugt udtrykket "engangsspil" et par gange i denne nyhed, men det passer jo ikke: som jeg sagde tidligere, kan alt indhold i denne titel spilles, uanset om savedata er permanent eller ej. Der er ikke tale om et hovedspil der kun kan spilles igennem en enkelt gang, eller noget i den stil.

Bare lige noget at have i tankerne.
0
1ups givet

#31 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

30-06-2011 08:02

Enig med Eagle. SYnes egenltlig, Lukas, at du bør ændre topic overskrift. Det drejer sig om highscores og lignende der ikke kan nulstilles.
0
1ups givet

#32 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

30-06-2011 14:26

Bedre Smiley?
0
1ups givet

#33 - stelzig

Level: 24 (Whomp)

30-06-2011 14:45

Lige omkring det der piratkopiering og hvor vidt det ikke skulle være så slemt fordi de ikke ville have købt det ellers... Så er det jo altså ikke sådan at folk der ikke har lyst til at betale for noget automatisk så bare skal have lov til at få det gratis så de kan nyde det alligevel.

Det er heller ikke ligefrem rimeligt at dem der er mest interesseret skal betale for at andre kan få det gratis. Selv hvis det endda skulle hjælpe salg på grund af omtale og lignende som visse pirater jo godt kan li' at påstå så gør det det ikke mere retfærdigt overfor forbrugeren.

Omkring selve nyheden så forstår jeg ikke rigtigt idéen med det, men i det mindste er det ikke så slemt som jeg også først tolkede det så tak for at forklare for det egentlig handler om Smiley
0
1ups givet

#34 - Jonas

Level: 15 (Geega)

30-06-2011 16:11

"det, men på et tidspunkt har du vel unlocket alt i spillet, og fået høje scores. Så kan en anden ikke få fornøjelsen af at unlocke det, eller sætte høje scores (medmindre vedkommende kan sætte højere scores). Alt i alt er det jo bare irriterende, og burde ikke være nødvendigt"

Ville faktisk ikke have noget imod at spille et brugt spil med high scores. Så har man også noget at gå efter Smiley

Gider ikke bruge tid på at unlocke ting. Namco og Capcom f.eks. har fattet, at det er spild af tid, da de lavede henholdsvis Tekken 6 og SSFIV.
0
1ups givet

#35 - Statustekst

Level: 10 (Bomchu)

30-06-2011 17:25

Capcom er bare en ornlig lort.
0
1ups givet

#36 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

30-06-2011 17:31

Jeg syntes engentig det var fair da de lavede låse funktionen til resident evil 5. Den kan kun bruges med 5 systemmer, og det er det. F.eks. så indeholder resident evil 5 gold, alle udvigelses pakker, og det ville man så i teorien kunne have delt rundt til alle, men fordi der er lås, så kan man jo ikke. Irriterende for brugt spil, men en ok løsning. Det her er at lave det ligsom ved nogen gameboy spil, halvdelen kunne man ikke resette, mens resten kan. Mario kart gp til gba, kan f.eks. ikke resettes. Mener jeg da... Det lykkedes i hvert fald ikke for mig.
0
1ups givet

#37 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

30-06-2011 17:41

^ Mario Kart Super Circuit til GBA kan godt resettes.

Kræver at man holder L + R + B + Start inde når GBA'en eller DS'en tændes.
0
1ups givet

#38 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

30-06-2011 17:54

Okay, så har vi kingdom hearts: chain of memories, kan ikke resettes. Modes der er unlucked forbliver unlocked, men story kan genspilles i en ny gemmer.

Mange ældre gb spil kan ikke engang gemme. f.eks. kirbys dream land.
og tak... Men nu er jeg så langt at jeg ikke gider resette spillet længere
0
1ups givet

#39 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

01-07-2011 09:34

-> Lukas. Yes bedre. Ikke for at være semantisk pertentlig (okay nørklet begreb), men synes egentlig ikke at det er så stort et problem og at overskriften nu passer bedre. Så tak!
0
1ups givet

#40 - MegaGame

Level: 2 (Keese)

01-07-2011 10:23

udgiver/udvikler er meget anti-forbruger orienterede.
De vil gerne have deres spil har samme rettigheder som andre produkter, men uden af de skal opfylde de samme krav.
F.esk vist du køber et dvd spil til din pc, så længe af dataerne på dvden kan læses, så kan spillet gå ned hver 10sek og du har ikke nogen lovlig ret til af forlange pengerne tilbage.

De såkaldt anti-pirate programmer de putter i deres spil, er kun et problem for lovlig bruger, da de bliver fjernet af hackers i "ulovlig" versioner.
Jeg har flere gange hente nocd craks og spil som jeg ejre lovlig for af slippe af med det lort som lovlig spil installer på din pc.

Problemet her er der er ikke nogen grund til af forhindre folk i af reset deres spil, de fjerner bare flere rettigheder fra dig som har købt spillet.
0
1ups givet

#41 - kasper88

Level: 28 (Skeeter)

01-07-2011 11:48

MegaGame >> Nemlig! Hele industriens motivation for at gå all-in med digital distribution skyldes deres ønske om, ubemærkede at fjerne rettigheder fra gamere (og så for at skære ned på produktion- og distributionsomkostninger selvfølgelig).
0
1ups givet

#42 - M60dk

Level: 18 (Twhomp)

02-07-2011 01:07

Alle disse underlige og irriterende tiltag skyldes jo i bund og grund at investorer ikke har forstand på mediet.
"Bliver spillene piratkopieret? Så forbedr kopisikringen?"
"Bliver der solgt mange brugte spil frem for nye kopier? Så fjern muligheden for at genstarte spillet!"
0
1ups givet

#43 - Munlax

Level: 2 (Keese)

03-07-2011 00:23

Togbis, hvad snakker du om? standar for PS3 er 320 GB? Bil Gates sagde en gang at 64 bits skulle være nok til enhver hustand, og det køre jeg efter xD Men ok, jeg har også pillet lidt ved den, for at få den ned på min "leveregl" xD
0
1ups givet

#44 - Jonas

Level: 15 (Geega)

03-07-2011 00:53

Tror du forveksler processorkraft med harddiskstørrelse. De to har intet med hinanden at gøre.

En harddisk på "64 bits" ville være det samme som 8 byte, hvilket er 90 millioner gange mindre end hvad der kan være på en CD.

Edit: Kom vist til at skrive, at man kan gemme nogle sekunders MP3 på 8 byte, hvilket nok er ret svært. Jeg tror, jeg tænkte på kilobyte i stedet Smiley
0
1ups givet

#45 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

03-07-2011 00:57

Du kan gemme otte bogstaver på 64 bit Smiley ... N-I-N-T-E-N-D-O Smiley
0
1ups givet

#46 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

11-07-2011 20:55

Det var rart, så er der ingen ko på isen Smiley
0
1ups givet

#47 - Zalman

Level: 28 (Skeeter)

08-07-2011 08:25

Det var godt nok hurtigt.
0
1ups givet

#48 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

08-07-2011 14:34

De har også fortrudt da de ville låse street fighter 4 til en computer og gøre sådan at man kun kunne spille hele spillet hvis computeren var sat til internetet.
Men det lavede de om efter fans ønsker.
0
1ups givet

#49 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

11-07-2011 19:45

Håber ikke at det bliver standard at behandle forbrugerne sådan i fremtiden. Hvis jeg køber et fysisk produkt vil jeg EJE det - og dermed have lov til at give det videre eller sælge det som jeg lyster. Om det så er en bil, en stol eller et 3DS-spil. I øvrigt er jeg ikke fan af den øgede brug-og-smid-ud-mentalitet, det ville medføre, hvis alle spil i fremtiden fik systemer, som forhindrede eller begrænsede muligheden for at sælge og købe brugte spil.
0
1ups givet

#50 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

11-07-2011 20:33

Det bliver det ikke, de har droppet det, og andiveligt sendt en opdatering ud (eller når de sender den første ud), så man kan resette spillet. De har udtalt at de har lært af deres fejl.
0
1ups givet

#51 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

11-07-2011 21:09

Det var da dejligt Smiley Mon ikke HMV og EB Games' 'boykot' har haft lidt indflydelse der.
0
1ups givet

#52 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

11-07-2011 21:43

Syntes det var svinsk af ebay games at sige at de ikke vil sælge det nyt når det kun akn spilles en gang, men de ville gerne købe det brugt...
0
1ups givet

#53 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

11-07-2011 22:10

Tja, de har jo en interesse i at kunne handle med brugte spil, så det er ikke så mærkeligt. I øvrigt kunne man vist godt spørge efter det, de havde det bare ikke på hylderne.
0
1ups givet

#54 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

11-07-2011 22:36

Okay, det giver da ingen mening Smiley Går selvfølgelig ud fra at du mener EB Games, men de vil altså gerne købe det her spil brugt, men ikke sælge det Smiley? Så er det da lige det modsatte af svinsk, det er da meget generøst Smiley
0
1ups givet

#55 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

12-07-2011 01:28

Mente game stop... Doh...
Nej de vil sælge det brugt, men så vidt jeg ved ikke nyt. Jeg kan ikke huske om det galdt for alle lande, men jeg læste en udtalelse fra gamestop... Gætter på at det er ens for alle deres butikker.
0
1ups givet

#56 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

12-07-2011 01:30

Jeg mener at jeg læste det samme, dog med den forskel at de ganske enkelt gjorde det at de helt boykottede det Smiley? Altså hverken købte eller solgte det, nyt eller brugt Smiley Men det kan godt være jeg husker forkert Smiley
0
1ups givet

#57 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

12-07-2011 01:40

Me to... Er der nogen som har læst og evt. kan finde den udtalesen? Så ville jeg være glad Smiley
Der hvor jeg læser nyheder er den røget ud... Altså forældet.
0
1ups givet

#58 - Dead-Cheese

Level: 25 (Kokiri)

12-07-2011 01:55

Fandt en ligende nyhed på min anden nyhedsside i arkivet.
http://www.cheatcc.com/ccc_newsserver/Article.aspx?PostID=378633
Så det er let tvetydigt, hvad de vil, men det er stadig ondt mod capcom, men godt som forbruger.
0
1ups givet

#59 - L3G3ND

Level: 12 (Fire Keese)

12-07-2011 11:52

Jeg læste det bare i KJ85s kommentar lidt længere oppe.. Smiley
0
1ups givet

#60 - Jaksen

Level: 10 (Bomchu)

20-07-2011 14:58

Nu har jeg købt spillet, og må sige, at kritikken er berettiget. Spillet er ikke værd at spille hvis det ikke kan resettes. Det hele handler om rekorder og unlockables, og fjerner man det kan man ikke videresælge det. Det er godt nok groft overfor forbrugeren. Udover det er det et meget kort spil, omend sjovt. Dårligt udført, men meget underholdende.
0
1ups givet