Disney Speedstorm er nu g...

Hellboy Web of Wyrd udgiv...

N-club Streams: Uge 39

Dragon Quest Monsters få...

Nickelodeon All-Star Braw...

Ghostbusters: Spirits Unl...

LEGO annoncerer LEGO Pira...

Den fysiske udgave af Pik...

Gameplay-trailer for Faer...

Se animeret prolog til So...

F-Zero 99

Spil på vej til Switch

Pokémon Scarlet & Violet

Gode Wii-spil at spille m...

Danske retro forhandlere

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Stemmen bag Ash: det har ...

Sony og Microsofts næste...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyt om Star Fox Zero og Star Fox Guard i ny trailer

Skrevet af JOEP - 05-04-2016 14:16

Efter adskillige udskydelser og mange bekymrede fan-reaktioner er det endelig ved at være tid til udgivelsen af Star Fox Zero, og Nintendo er endelig begyndt at presse lidt på med nye trailere og gameplay-videoer fra spillet. Nu har de udsendt en ny trailer, der viser meget om, hvad spillet går ud på, og hvordan det spilles, og samtidig viser de også mere gameplay fra Star Fox Guard, der følger med First Print Edition og som dog også kan købes separat fra eShop.

Du kan se traileren herunder:Sammen med denne trailer fulgte også en længere pressemeddelelse, som du herunder kan læse Bergsalas danske version af.

5. april 2016 – Nintendo afslører her nye detaljer om de to kommende titler til Star Fox-serien, action-shooteren Star Fox Zero og strategispillet Star Fox Guard, der begge lanceres i Europa den 22. april, eksklusivt til Wii U.

I det actionrige univers i Star Fox Zero vises flyet Arwings kurs gennem himlen på tv-skærmen, mens Wii U GamePad-skærmen placerer spilleren i skydeposition, komplet med lyd og intuitiv bevægelseskontrol til præcisionsskydning. Træningsmissioner hjælper nye rekrutter til at mestre spillets unikke gameplay over de to skærme. Efterhånden som evnerne forbedres, kan spillerne vende tilbage til træningsmissionerne og få bedre scores, for herefter at bringe det de har lært sig med til hovedspillet for at opdage nye områder og slå egne tidligere præstationer.

Gennem spillet kan spillerne desuden vende tilbage til tidligere missioner for at finde skjulte genstande og alternative ruter, som byder på helt nye udfordringer. Standardruten gennem den biovåbenfyldte planet, Fortuna, afsluttes fx med en stor kamp imod Monarch Dodora, men efter at have gennemført en vis story-mission kan selvsikre piloter også vende tilbage til Fortuna og i stedet for begive på jagt efter Star Wolf. Med de mange veje gennem spillet, der byder på nye udfordringer og overraskelser, er der ruter til alle spilniveauer og stilarter.

Piloter, som ønsker en endnu vildere udfordring, kan anvende deres Falco amiibo til at låse op for Black Arwing, som har kraftigere våben, men et svagere forsvar, der giver et potent, men skrøbeligere våben. Fox amiibo låser op for en retro Arwing, der er stylet efter det originale Super NES Star Fox-spil, til Corneria-banen, komplet med retromusik.

Sammen med Star Fox Zero lanceres spillet Star Fox Guard, der placerer spillerne i det ultimative vagtjob, hvor det gælder om at forsvare en mine mod invaderende robotter. Tv-skærmen viser billeder fra tolv overvågningskameraer forskellige steder fra minen og det gælder så om at skifte mellem kameraerne for at opdage fjender og blæse dem væk, inden de når det centrale tårn på stedet. Det kræver et stort overblik og evnen til at multitaske, men det hjælper desuden at have venner med på sidelinjen til at sige kameranumre, der viser fjender på vej. Hjælp kan også fås via Fox og Falco amiibo, som hver især kan bruges en gang dagligt til at tilkalde et luftangreb fra team Star Fox mod fjenderne.

Gennemførte missioner giver sjældne metaller, som fører til oplåsning af flere missioner og kameraer med særlige egenskaber såsom at fryse fjender eller bare nedsætte deres tempo. My Squad-funktionen lader desuden taktikere skabe og uploade egne fjendeangrebsmønstre til andre spillere verden over, eller teste andres bedste bud. Denne Star Strategist-funktion opdateres i øvrigt dagligt til inspiration for alle interesserede.

Fans, som anskaffer sig Star Fox Zero, kan teste Star Fox Guards strategiske action med en eksklusiv download-kode, der kun kan fås gennem hovedmenuen i Star Fox Zero. Gemt data fra demoen kan overføres til selve spillet, så taktikere kan fortsætte, hvor de slap.

Fra 22. april lanceres Star Fox Zero og Star Fox Guard i en Limited First Print Edition, der indeholder begge titler på separate spildisks samt et eksklusiv SteelBook-cover til opbevaring af begge spil. Denne First Print Edition er den eneste måde at anskaffe sig Star Fox Guard i diskversion. Star Fox Guard vil også kunne anskaffes som download-kode hos forhandlerne.


Som fremhævet i video og pressemeddelelse kan du ved at scanne Falco amiibo'en få adgang til en speciel sort Arwing, som helt specifikt giver dig mulighed for at lave hele to lock-ons, men til gengæld modtager du også dobbelt så meget skade fra fjender. Scanner du derimod Fox-amiiboen får du adgang til SNES-versionen af Arwing, der udover den grafiske ændring også byder på et manglende lock-on, hvilket bør gør spillet sværere, og for en god ordens skyld, så kan du herunder se de to fartøjer.


Nintendo of Japan har udsendt en kort trailer, der viser amiibo-funktionaliteten i Star Fox Guard:


Star Fox Zero udkommer d. 22. april, men kan måske allerede fanges herhjemme d. 21., da det er Store Bededag om fredagen. Er du spændt på spillet? Hvordan synes du, det har udviklet sig siden den første fremvisning sidste år? Hvad synes du om Falco-amiibo-funktionen?

3
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Nekra

Level: 8 (Pirahna Plant)

05-04-2016 15:53

jeg kan slet ikke vente. det ser super fedt ud håber at de laver en pakke med både spil og amiibo.
0
1ups givet

#2 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

05-04-2016 15:54

Star Fox Zero ser ret FEDT ud. Smiley

Star Fox Guard ved jeg ikke rigtig ?

Men jeg køber alligevel First Print Edition. Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

05-04-2016 18:01

Har opdateret med den danske pressemeddelelse, så vi også får al info om Star Fox Guard med Smiley
1
1ups givet

#4 - O-train

Level: 35 (Lakitu)

05-04-2016 18:01

Eh. Det ser bedre ud, end det gjorde ved afsløringen, men jeg synes stadigvæk det virker undervældende. Bosskampene ser alright ud, men ellers ligner det lidt en snoozefest. Jeg ved ærlig talt ikke, hvad de kunne have gjort med serien for virkelig at få den til at fremstå "next-gen", men dét der gør det i hvert fald ikke, synes jeg.
0
1ups givet

#5 - Fox4Fun

Level: 18 (Twhomp)

05-04-2016 18:10

O-train: Next-gen ? Wii Uen er IKKE en PS4 eller Xbox One. Smiley
1
1ups givet

#6 - JOEP

Level: 50 (Torizo)

06-04-2016 07:51

Læste lige i previewet på NintendoLife, at Fox-amiiboen fjerner lock-on på dit fartøj. Så det er ikke bare en grafisk ændring.

@Fox: Det er ikke teknik, der afgør generationen. Rent udgivelsesmæssigt hører Wii U til blandt XBO og PS4 og dermed denne generation. Det bliver dog lidt sværere med NX, da den udkommer midt i en generation som sådan, så det kan godt være, at det begreb skal redefineres.

Ang. spillet er jeg skræmt over, at de næsten mente det var klar til at blive udgivet tilbage i november måned ift hvad vi har set af ændringer nu! Synes det ser absurd meget bedre ud end før, faktisk der hvor jeg tænker, at det kunne være sjovt at prøve. NintendoLife er også positive i deres preview.

Der er desuden kommet lidt frem om amiibo-funktionaliteten i Guard, så det er indsat her.
1
1ups givet

#7 - Linky Triforce

Level: 12 (Fire Keese)

06-04-2016 16:18

Retro Arwing yay Smiley
0
1ups givet