Pokémon Legends: Z-A ann...

Reynatis kommer til Veste...

Pokémon Presents - alle ...

Shin Megami Tensei V: Ven...

Snufkin: Melody of Moomin...

N-cast #207: Vi får røv...

Shantae Advance: Risky Re...

Suika Game får ny multip...

SteamWorld Headhunter ann...

Nintendo Direct Partner S...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Pokémon Unite

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon-tråd

Switch - spilrygter og sp...

Alternative nyheder

Nintendo Direct

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nytårstale 2008

Skrevet af aidbit - 31-12-2008 02:47

Nytårsaften er et af årets mærkeligste højdepunkter. I morgen er der jo atter en dag; Nintendoen vil blive tændt på det tidlige tidspunkt, som hører årstiden til, og spillene vil næppe blive meget anderledes, end hvad den seneste anmeldelse lover os.

Alligevel ser vi frem til denne aften som noget særligt, hvadenten vi samles i glade venners lag eller vi måske foretrækker at holde den i stille eftertanke. For denne aften er skelsættende; i morgen står vi pludseligt i et helt nyt år: år 2009; i aften vil vi sige farvel til år 2008.

Klub-fællesskab er for alle
N-club er en klub. En klub med mennesker, der har Nintendo som fælles interesse. En klub der fungerer som vores helt eget fristed, vores community, vores samfund. Det samfund er vi allesammen en del af.

N-club bygger ikke kun på funktioner, som vi medlemmer drager fordel af. N-club bygger i endnu højere grad på vores helt specielle fællesskab, som vi allesammen er med til at skabe. Et fællesskab, hvor alle medlemmer, ikke kun crew-medlemmer, har mulighed for at tage ansvar for, at enhver føler sig velkommen og tryg i klubben ved at imødekomme hinanden med en kommunikation, der er tolerant overfor forskelligheder og fejltagelser.

Jeg vil personligt forsøge, at gøre mit bedste til at min egen kommunikation er imødekommende og tolerant. Derfor kan enhver til enhver tid spørge mig om hvad som helst, der omhandler N-club og jeg vil komme med et ærligt svar på de spørgsmål, som jeg kan svare på.

Mennesker omkring os er de vigtigste, dine med-medlemmer af N-club er vigtige. Overvej hvad du gerne vil opleve som medlem i N-club. Alle muligheder er åbne. Alt hvad det kræver er at vi hver især selv tager ansvar for at udnytte vores indflydelse som medlem til at skabe optimisme og tryghed.

I N-club er vi medlemmer efterhånden er blevet dygtige til at indrette vores lille samfund sådan, at at de fleste kan finde det mest nødvendige, i hvert fald når det gælder muligheder for funktioner til at skabe fællesskab.

Vi har et ansvar for hinanden, det er et af de principper, vores klubs lille samfund bygger på. Måske var klubbens medlemmer bedre til at forstå det, dengang der var færre medlemmer; nu er det så nemt at synes, at problemerne, dem kan nogle andre tage sig af, blot vi selv kommer videre. I så fald bliver vi måske chokerede, når vi på et tidspunkt oplever medlemmer, der ikke føler, at de er en del af fællesskabet i N-club eller medlemmer, der ikke kan finde ud af hvilken personlig profil, de skal stå inde for. "Hvem har nu svigtet?", vil vi spørge forarget, og se os omkring. Vi vil egentlig selv have svigtet. Vi skal også i det mere moderne, hurtigere N-club samfund bekymre os om andre. Vi bliver fattigere, hvis vi glemmer det. Og menneskelig fattigdom skulle nødig være prisen for mulighedernes rigdom.

Hvis vi husker hinanden, vil vi med garanti få endda endnu sjovere og stærkere oplevelser til gengæld i 2009.

Mod til at tage risikoen at være ambitiøs
N-club er din klub. Har du modet til at tage risikoen og involvere dig endnu mere i klubben ved at lytte til din passion for Nintendo og komme med ambitiøse forslag, kritikker og kommentarer til N-club? Ja? Så kan du måske være medvirkende til at N-club tager nye risici og afprøver nye muligheder for forandring i 2009.

Hvis du har ambitioner og ønsker at gøre en ekstra forskel for klubben og dens øvrige medlemmer, så er du til enhver tid velkommen til at kontakte mig eller et andet crew-medlem med lidt om en plan eller dit talent, som du gerne vil være med til at udfolde til fordel for hele klubben.

Det er os medlemmer, der er fundamentet og drivkraften i N-club.

Nintendos Nytårsfortsæt
Vi er Nintendo-generationen og du er en del af den - hvadenten du har haft Gameboy, NES, DS, Wii eller en anden Nintendo-konsol i hænderne.

Men har Nintendo glemt os trofaste fans, os hardcore fans, os der gamer Nintendo som en livsstil? Hvad blev der af en ny Zelda, Mario, Donkey Kong, Wii Sports, StarFox, Duck Hunt, Metroid, F-Zero, Tetris eller måske Punch-Out titel til årets E3 messe?

Måske er det bare mig, der har misforstået noget, for der findes jo allerede mange gode Nintendo titler. Måske er det bare mig, der har haft nogle høje forventninger, for det tager vel tid at udvikle gode titler.

Uanset hvad, så har jeg alligevel en høj forventning til at Nintendo udgiver nogle nye store fremtidige klassikere i 2009.

Spilbranchens succes
Spilbranchen har overhalet filmbranchen i omsætning og i forbrugernes livsstil. Tidligere samledes familien eller vennerne om en god film. I dag samles vi om et spil Wii eller et game DS. Måske fordi vi ønsker at involvere os mere end hvad film kan tilbyde. Mon der kommer en større sammenkobling mellem film og spil eller mon en helt ny form for underholdning vil tage over? Måske har 2009 svaret på det.

Trods finanskrise, lader det til at gå fremad for spilbranchen med kraftig ekspanderering i Østlandene. For Nintendo går det super godt. Både Wii og Wii Fit er gentagene gange udsolgt - og nu igen op til Jul, hvor nogle af os så os nødsagede til at give vores egne Wiis i Julegave, da leveringer fejlede. Wiiens salgstal overhaler konkurrenternes salgstal markant og DS er topkonsollen, som har solgt allerbedst i 2008. Vil Nintendo også kunne følge med sin egen fornyede succes i 2009? Vil vi opleve at en helt ny spiller forsøger at overtage Wiiens og DS'ens marked i 2009?

N-clubs fornyelse
Jeg har genfundet min barndomsglæde ved Nintendo-verdenen efter jeg greb muligheden for at være med til at drive N-club videre, da Zøvnig og Mr. Yokomoto måtte fokusere 100 % på successen med deres selvstændige virksomheder.

N-shops nylige lukning var en naturlig udvikling, da andre kan tilbyde os meget bedre service og priser end N-shop havde mulighed for og da jeg havde et ønske om at fokusere mere af min tid og energi på N-club. Det har samtidigt givet N-club nye muligheder for at finde samarbejdpartnere, som er villige til at tilbyde alle os medlemmer bedre medlemsfordele.

Det kræver meget tid og energi at være med til at skabe gode oplevelser for medlemmer af en klub som N-club. Det erfarede også Orken og Simonsen, som hurtigt også måtte vælge at fokusere 100 % på successen med deres selvstændige virksomhed.

Alle der gennem tiden har været med til at udvikle og drive N-club, har gjort en rigtig god indsats, for at N-club i dag er det, som klubben er og står for.

N-club har dog aldrig været noget og vil aldrig blive mere end den er uden at flertallet af medlemmerne ønsker det og gør sin indsats for at vedligeholde og forbedre fællesskabet i klubben.

Crewet
En særlig ros skal crew-medlemmerne have for den indsats, de har gjort i 2008. De gør det er lettere for os allesammen, at være en del af N-club. Den indsats ser jeg som et rigtig godt eksempel på det fællesskab, der eksisterer i N-club og som har potentialet til at blive udfoldet endda endnu mere i hele klubben i 2009.

Den virkelige verden
Nogle har åbenlyst glemt den virkelige verden, for D3-messe blev der intet af i 2008. Mon vi oplever den i 2009?

Husk at der også en virkelig verden. Selvom N-club og andre Internetmedier er vanedannende, så er der også en virkelig verden - en virkelig verden hvor vi ikke bare skal snakke om Nintendo, men hvor vi rent faktisk skal spille Nintendo. Mit personlige Nytårsfortsæt er at 2009 skal blive det år, siden 1989, hvor jeg kommer til at spille allermest Nintendo. Mon 2009 bliver det år, hvor vi medlemmer af N-club arrangerer flest turneringer?

N-club Live er der nogle, der er heldige allerede at have oplevet. Jeg har hørt meget og postivit om det, men endnu ikke selv oplevet N-club Live, så jeg glæder mig til at opleve N-club Live 6 i 2009, som medarrangør såvel som deltager.

En kærlig hånd, et venligt blik
På årets sidste aften er det vores ønske, at det nye år må blive et godt år for Nintendo og for os alle sammen. Må også de, der sidder med en smart X-box eller en flot Playstation, finde et lysglimt, der kan føre dem videre: En kærlig hånd, et venligt blik, som kan vise dem, at de ikke er glemt.

Godt Nytår
På vegne af alle i crewet ønsker vi jer alle et godt Nytår og hilser år 2009 velkommen her i N-club.

Godt Nytår.

Gud (og lignende principper) bevare Nintendo.

0
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Perfektus

Level: 1 (Goomba)

31-12-2008 16:36

Fed tale, og godt nytår igen Smiley.
0
1ups givet

#2 - Kanin

Level: 23 (Skree)

31-12-2008 16:40

Godt nytår til alle på N-club! Må 2009 blive et godt år for os alle Smiley
0
1ups givet

#3 - ZharO-,,

Level: 1 (Goomba)

31-12-2008 16:41

Rigtig smukt Smiley
Var helt bange for vi skulle miste den nu hvor Zøvnig ikke var der mere, men så kommer BJ med en super tale Smiley .. Smukt ..

Godt Nytår til alle ..
0
1ups givet

#4 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

31-12-2008 16:47

Lignende Principper hehe Smiley
0
1ups givet

#5 - Dennis Høj-Suhr

Level: 26 (Octopi)

31-12-2008 16:48

og ja godt nytår til jer alle
0
1ups givet

#6 - Rechain

Level: 8 (Pirahna Plant)

31-12-2008 17:45

GODT NYTÅR!

/Rechain
0
1ups givet

#7 - Mr. Mario

Level: 23 (Skree)

21-10-2020 15:51

Mr. Mario ønsker alle al held og lykke i det nye år. Smiley
0
1ups givet

#8 - Excel

Level: 3 (Koopa-Troopa)

01-01-2009 02:18

Flot tale og held og lykke med dit nytårsforsæt som jeg håber du holder! Smiley
Ser frem til et år 2009 her på N-club Smiley
0
1ups givet

#9 - Zøvnig

Level: 20 (Moblin)

01-01-2009 02:31

Flot flot tale. Jeg er gentagne gange blevet glad for at se at BJ og Co har kørt N-club videre i den rette ånd. Det glæder mig da N-club betyder afsindig meget for mig, selvom jeg ikke længere har tid til at køre siden selv.

Jeg vil ønske alle jer venner jeg har fået igennem N-club et rigtig godt nytår. Jeg håber vi ses herinde og i online spil i det kommende år Smiley
0
1ups givet

#10 - KOS-MOS

Level: 2 (Keese)

01-01-2009 03:42

Godt Nytår folkens Smiley
0
1ups givet

#11 - Rotjen

Level: 1 (Goomba)

01-01-2009 12:07

Wow, det var en sprød tale BJ!

Godt nytår you guys Smiley

-Rotjen,,
0
1ups givet

#12 - Jainay

Level: 2 (Keese)

01-01-2009 12:49

tl;dr, srsly

Men stadig, jeg skal nok gøre det på et tidspunkt jeg er vågen nok, og ikke har det dårligt.

Godt nytår, folks.
0
1ups givet

#13 - The ultimate beast

Level: 20 (Moblin)

01-01-2009 15:30

Godt nytår alle sammen Smiley Og rigtig god tale BJ Smiley
0
1ups givet

#14 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

02-01-2009 00:48

Fed tale Smiley

Godt nytår Smiley
0
1ups givet

#15 - Geisler

Level: ()

02-01-2009 11:35

Velskrevet tale Smiley

Og rigtig godt nytår alle sammen!
0
1ups givet

#16 - Medic

Level: 1 (Goomba)

03-01-2009 07:42

Flot tale Smiley

Godt nytår til alle på N-club.
0
1ups givet