LEGO afslører tre nye LE...

N-cast #216: Microsoft br...

N-club Streams: Uge 18

LEGO annoncerer nye LEGO ...

Overblikstrailer for Pape...

Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Switch 2 - rygter og disk...

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nytårstalen 2012/2013

Skrevet af Kanin - 01-01-2013 17:17

Det er nye tider på N-club, så nu kommer årets nytårstale, på samme facon som statsministerens: D. 1/1. Jeg spurgte om de eksisterende crewmedlemmer kunne tænke sig at komme med deres bud på hvad de ønskede sig af N-club i det nye år. Bjarne og Lukas har derfor fået hvert deres afsnit til denne artikel. Disse to har hver i sig sat et stort præg på siden som vi kender den og jeg ville derfor give dem en mulighed for at komme med indskud.

Først får I selvfølgelig min tale!
Endnu et år er gået på N-club og en masse har fundet sted. Dette var året hvor N-club fik et længe ventet nyt design. Dette var året hvor Wii U kom på gaden. Dette var året hvor der nåede at være et enkelt stort spilarrangement arrangeret af N-clubs egne brugere. Jovist, nogle vil nok mene at dette ikke var helt i den størrelsesorden som vi har været vant til fra tidligere N-club Live-arrangementer. Jeg tænker selvfølgelig her på tidligere crew-medlem Alexanders arrangement i København, der var det tætteste vi kom på et større arrangement der bragte N-clubs daglige brugere sammen.

I denne tid hvor vi går ind i et nytår og begynder at fornemme fremtiden nærme sig er tiden hvor vi kigger os henover skulderen og reflekterer på året der er gået. Personligt har mit år været præget af mit studie og arbejde. En masse nye interesser og nye mennesker er kommet ind i mit liv. Men N-club har ikke forladt mig. Dagligt har jeg kigget forbi siden. Dagligt har jeg tjekket de seneste nyheder og holdt øje med om nogen havde givet sig i kast med en ny anmeldelse.

Desværre så jeg også hvordan antallet af nyheder faldt stille og roligt og hvordan anmeldelserne gik helt i stå. Selv gjorde jeg ikke noget ved det. Min tid var ikke hvad den var engang og jeg har måtte erkende at jeg ikke er helt oppe på beatet når det kommer til spiludgivelser.

Når jeg skriver dette, kan jeg ikke undgå at se, hvad jeg nok inderst inde har vidst længe. Min tid og interesse omkring gaming er ikke hvad den har været. Hvordan kunne jeg så tage stillingen som front mand for N-club? Fordi det er N-club! 10 årige N-club! Og jeg har været med siden starten og nu begyndte jeg at se hvordan klubben her var begyndt at gå i stå og falde fra hinanden.
... Eller sådan føltes det i hvert fald. Men jeg har dagligt set på online listen. I findes stadig derude. I spiller stadig Nintendo. Wii U er ude og spil snakken er vendt tilbage.

Sammenkomster imellem N-clubs brugere er og har altid været, dét der bragte mig mest glæde. Arrangementer er en af de ting jeg vil se mere af i det nye år. Men jeg får brug for hjælp! Ildsjæle der vil hjælpe mig med at få det til at ske igen!
Siden jeg kom ind i crewet da Zøvnig styrerede showet, ønskede jeg at N-club fik et nyt design. Det er sket nu. Næste prioritet bliver at fører os brugere sammen igen og jeg tror på at events, små som store, er vejen frem.

Første prioritet PT er at få N-clubs artikler og anmeldelser igang igen, derfor udlodder jeg 50 coins til dén bruger der kan skrive en godkendelsesværdig anmeldelse et spil til Wii U!

Glæder mig til at læse den! Men vigtigst af alt, jeg glæder mig til at se jer!

Fremtiden venter. Vi ses der!

Bjarne
Klubben har givet mig lærerige og fantastiske oplevelser med et fristed for tusindvis af diskussioner. Værdifulde diskussioner, der har delt ny viden, inspireret til nye idéer og provokeret til nye opfattelser. Mange tak for det. Mit ønske for 2013 er at få flere af den slags oplevelser sammen med andre, der også er nogle suckers for retro gaming og nye overraskende spiloplevelser.

I 2012 forventede jeg at hvis jeg smed penge i klubben til et brugerbetalt og -drevet N-club 4, så ville jeg få dem tilbage med renter hurtigere end Mario kan samle Coins i New Super Mario Bros. 2. Det var naivt. Det var også ignorant, for I var flere der sagde, at der var en urealistisk balance mellem pris og fordele - specielt da man kunne optjene fordelene gratis. I fik ret, og jeg tog fejl.

Skiftet til en brugerdrevent klub, samt andre interne ændringer i klubben i 2012, har givet en masse uafklarede spørgsmål. Vigtige spørgsmål om organisering af opgaver, kommunikation med brugere, balancering mellem økonomi og velgørenhed, samt styring af 'arbejdsgange'. Vigtige spørgsmål, der skal tages stilling til og besluttes kurs for i 2013.

Selvom 2012 har udtrykt masser af kaos, så har året også udtrykt masser af aktivitet blandt jer medlemmer. Derfor er jeg fuldstændig overbevist om at Thomas' plan om at styre klubbens kurs videre til næste level sammen med et team af andre superdupermedlemmer, det er det, der skal til for at vi alle kan få endnu flere lærerige og fantastiske oplevelser sammen - online og IRL. En kurs hvor der bliver lyttet opmærksomt til alle, og kommunikeret tilstedeværende med alle.

Jeg ved, at klubben har nogle entusiastiske medlemmer, der kan og vil gøre det, der skal til for at få klubben til næste level. Jeg ønsker derfor af det nye år, at I superdupermedlemmer, I får den hjælp, I har brug for fra andre medlemmer og evt. andre interesserede til at sørge for at brugere, medlemmer, superdupermedlemmer og klubben får mest muligt igen af den tid, de penge tid og den kærlighed, der er blevet, og måske bliver, investeret i klubben.

Godt nytår til alle med et ønske om et lærerigt og oplevelsesrigt 2013 med nye fede spil.

Lukas
Jeg ønsker at N-club fremover (for)bliver stedet hvor de mest engagerede Nintendofans mødes, og diskuterer alt mellem himmel og jord, nyt som gammelt. Om vi er hurtigst ude med nyhederne, har de bedste anmeldelser, eller de eksklusive interviews, er for mig at se mindre relevant. Hvad der virkelig betyder noget, er kvaliteten af det indhold som I medlemmer skaber, og det er ofte en fryd at se bølgegangen gå højt i diskussionsforaene og kommentarsektionerne.

Mange ændringer er sket i tidens løb, især i 2012, senest med Thomas Dyregaard i spidsen for N-club, og så selvfølgelig hele omvæltningen til at N-club 100 % er jer medlemmers klub - noget der vist efterhånden er ved at falde godt på plads. I det store hele tegner det bestemt ikke skidt, og det bliver enormt interessant at se, hvad 2013 har at byde ift. N-club.

Med det sagt, et rigtig godt nytår til jer alle, og håber at se jer klar og diskussionslystne i 2013 også.

En sidste ting
Jeg vil endnu engang minde jer om, at N-club står og mangler nye medlemmer i crewet. Smid mig en besked hvis du kunne være interesseret. Jeg forventer at begynde samtaler snarligst!

Gud bevare N-club og Nintendo.

4
1ups givet

Kommentarer:

#1 - Pieyanthikos

Level: 18 (Twhomp)

01-01-2013 18:46

Godt nytår til alle derude! Jeg er spændt på, om klubben endnu engang kan kickstartes inden for en så kort periode, men vil gøre mit for at være så aktiv som tiden tillader det.

Hvordan kan det egentlig være, at Lukas kunne vinde 3DS'en, når han er crewmedlem?
3
1ups givet

#2 - Lukas Skywalker

Level: 25 (Kokiri)

01-01-2013 19:28

Som nævnt i talen, godt nytår! Smiley

#1 Lodtrækningen foregår via et automatisk system, så udover gratis Deluxe-medlemskab (dengang det eksisterede) er der som crewmedlem ikke nogen unfair fordele Smiley
0
1ups givet

#3 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-01-2013 21:15

Godt nytår alle sammen!! Håber I alle er kommet godt ind i det nye år og ser frem til et nyt år i jeres selskab på siden her. Må det bringe mange fantastiske Nintendo-nyheder og -spiloplevelser Smiley
0
1ups givet