Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

OneTake - Rockstar games troller

Skrevet af PixelTV - 01-03-2015 11:57

I OneTake fra Pixel.tv samles der op på ugens spilnyheder på tværs af spilenheder, og vil du vide, hvad der sker generelt – ikke bare på Nintendo-fronten – så er det her, du kan skabe dig det hurtige overblik. Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.Der er nyt om et af de spil, vi glæder os rigtig meget til Batman: Arkham Knight - hør hvorfor værterne synes, det er helt ok, at udviklerne ikke satser på at lave et børnespil.
Læs mere om: Batman: Arkham Knight

Det kunne se ud til, at der alligevel ikke bliver en gratis udgave af DriveClub, hvilket ellers var blevet meldt ud. Læs også: DriveClub trækker i land

Folkene bag Gran Theft Auto; Rockstar Games, troller alle andre, der udgiver spil. De har i hvert fald udskudt PC udgaven af GTA V igen igen ...

Er du god til Tetris? Skulle du måske besøge EM - hvis altså du tør?
Læs også: Tetris EM på dansk jord.

Som altid er der input fra jer, der ser med. Denne uge har vi fået et tip om et spil, der måske kunne blive Teemos nye yndlings spil? I en anden kommentar forholder vi os til, at spil til Wii U ofte bliver nedprioriteret.

Blandt nogle af ugens udgivelser finder vi to nye danske spil, en ny episode af Resident Evil og Dragon Ball Xenoverse, der har overrasket den ene af værterne.

I Den Røde Kuffert er der noget sødt. Husk, at du kan komme med forslag til indhold i den efterhånden legendariske kuffert.

God fornøjelse!

2
1ups givet

Kommentarer:

#1 - KJ85

Level: 58 (Tektite)

01-03-2015 17:09

Først lige en rettelse til Teemo: Tyskerne har deres egen rating kaldet USK - den har intet med PEGI at gøre. Det at vi ikke har et samlet rating-agentur for Europa får mange mindre udviklere til at fravælge europæiske udgivelser (det er jo ikke gratis at få noget ratet), men det er en helt anden snak..

Batman ser bestemt fedt ud, men da Rocksteady og Warner Bros. ikke udgiver det til Wii U, så kommer jeg ikke til at spille det - også selv om jeg har både Arkham City og Arkham Origins på Wii U. For mig er Nintendos egne udgivelser første prioritet, og når tredjepartstitler ikke kommer til konsollen, så har man fravalgt mig som kunde. Det er et valg jeg må leve med, når potentielt gode spil går min næse forbi, men stuen skal jo ikke være et virvar af konsoller - pæne er maskinerne jo ligefrem ikke (og da slet ikke de VHS-maskiner fra Sony og Microsoft).

Det spil jeg ser mest frem til inden sommer er uden tvivl Splatoon. Prøvede det i Frankfurt efter E3 sidste år, og det var simpelthen fantastisk god underholdning. Glæder mig til at spille det med folk fra N-club Smiley

Mht. Project CARS, så er det ikke noget jeg personligt har støttet op omkring nej, for jeg er ligesom Teemo ikke voldsomt vild med bilspil - slet ikke simulatorerne. Mario Kart er altid fedt, så kart racers og arkade-ræsere kan jeg godt være med på.

Vi kan helt klart godt blive enige om, at det er ond cyklus med situationen på Wii U, men hold nu op, hvor var visse udviklere også hurtige til at give dårlige salgstal skylden og forlade den. Selvsamme udviklere havde intet problem med at springe på udvikling til PS4 og Xbox One længe inden man vidste om de ville blive succesfulde - jo jo, der var ret god sandsynlighed for det, men det var ikke fakta, så da man fravalgte Wii Us brugerbase på 5 mio. og gik all in på de andre, som endnu ikke var udkommet, så var det med risiko for at fejle.

EA er vel det mest skræmmende eksempel. De gav Wii U-brugerne et FIFA 12,5 (kaldte det for FIFA 13) på samme tid som de andre fik det ægte FIFA 13. De sendte Mass Effect 3 ud til konsollen til fuld pris og gav de andre konsoller Mass Effect Trilogy for samme beløb. Og så havde de lige Need For Speed: Most Wanted U, som vel og mærke var et fantastisk produkt på Wii U. Criterion havde virkelig gjort sig umage med at tilpasse det konsollen, men det blev udgivet 4-5 måneder senere end de øvrige versioner, hvorfor det måske ikke solgte så godt. På det her grundlag stoppede EA med udviklingen til Nintendos konsol. Altså, de kan jo ikke bebrejde Nintendo-kunderne, når de med en enkelt undtagelse udgiver bevidst dårlige produkter end alle andre får - folk er jo ikke dumme, og finder sig ikke i at blive snydt.

Ubisoft gav vel konsollen en reel chance, og kom også med en eksklusiv-titel fra start i form af ZombiU. Det er virkelig synd, at det ikke solgte bedre, for her var en udvikler som havde gjort noget ud af det. Til gengæld stillede farcen med Rayman Legends Ubisoft i et meget dårligt lys hos Nintendo-brugerne, da hvad der skulle have været en eksklusiv-titel blev udskudt et halvt år, fordi direktørene lige pludselig frygtede for et dårligt salg og ville have det udgivet på flere platforme. Spillet var klar til udgivelse i februar, og mange Wii U-ejere havde set frem til spillet, men i stedet for at udgive det, så skulle vi vente på, at de andre versioner blev færdiggjort (fordi Microsoft har en politik om, at de skal have multiplatform-spil på samme tid som konkurrenterne). Paradoksalt nok endte spillet med at blive udgivet på et tidspunkt, hvor Nintendo selv havde store udgivelser klar, men det solgte stadig bedst på Wii U. Nintendo-spillere anerkender formentlig værdien af et godt platform-spil i højere grad end andre. I sidste ende er de så endt med at forlade Nintendo, da Assassin's Creed-spillene, Splinter Cell: Blacklist med flere ikke har solgt tilfredsstillende.

Det lange af det korte er, at udgiverne simpelthen har truffet så mange forfærdelige beslutninger i forhold til Wii U, at det i mange tilfælde får folk til at fravælge spillene. Vi har set spil udgivet uden mulighed for at tilkøbe DLC, som spillere på andre platforme kan. Vi har set spil udgivet uden en multiplayer-del, som ellers er at finde i alle andre versioner. Vi har set spil udgivet et halvt år efter udgivelsen på andre platforme.

Udgiverne kan give brugerne skylden, så meget de vil, men de har ofte selv været skyld i spillenes skæbner på Wii U, og så ender det netop som en ond cirkel.
3
1ups givet